Poi... poti incepe prin a raspunde la intrebari, de asemenea si ceilalti de pe TPU iti vor raspunde, poti sa iti adaugi cativa prieteni, dupa placul tau, in functie de activitatea lor pe site.
Cu trecerea timpului iti vei face prieteni![]()
PS: Dă accept pentru ca te-am adaugat in lista de prieteni, acesta poate fi un inceput
bafta!
Apesi pe poza sau numele utilizatorului pe care vrei sa il adaugi in lista de prieteni.
Apoi, sub poza, Scrie: +Adauga ca prieten (intr-un chenar verde)
Sper ca ti-am fost de ajutor si bun venit pe TPU
Daca vei de exemplu sa fii prieten cu mine - 1. Apasa pe avatarul sau numele meu, 2. Apasa pe : Adauga ca prieten, iar eu iti voi da ACCEPT! Sper ca ai inteles!:d
Poti sa intri la profilul fiecaruia si sa dai click la '' Adauga ca prieten ". Dar nu trebuie sa ceri prietenia unui om pe care nu il cunosti. Intai raspunde la mai multe intrebari, fa-te apreciata. In acest timp poti primi cereri de prietenie si ai si timp pentru a-ti face o parere despre fiecare. Eu am trimis cereri de prietenie unora si mi-au fost respinse.
Te duci la profilul utilizatorului pe care-l vrei prieten si sub poza acestuia scrie "adauga prieten", dai click acolo si-i trimiti o cerere de prietenie utilizatorului respectiv.Acum nu mai ramane decat ca utilizatorul sa aprobe, sau sa respinga cererea de prietenie(dar majoritatea le accepta).
anonim_4396 întreabă: