Pai majoritatea celor care canta la chitara electrica si sunt cunoscuti fac parte exclusiv din formatii rock. Rock-erii isi fac in general tatuaje, asta e adevarat. Dar nu pentru a atrage atentia sau ceva. Lor le place sa isi insemne pe corp lucruri importante pentru ei, spiritul rock este unul liber, indraznet.
Pai buna intrebare!
Chitaristi por tatuaje pentru ca asa vreau ei sa cred ca sunt mai frumosi!
dar eu cred ca e mai bine fara pentru ca pielea este mai frumoasa simpla decat cu tatuaje daca vrei sa iti faci tatuaj fa-ti!
nu te opreste nimeni!
dar daca ti-l faci o data il ai toata viata!
eu mi-am facut dar din celalalt pictat dar nu doare ala adevarat!
ca sa nu mai lungesc comunicatia scurtat:
vreau sa fie smecheri sau mai cul sau sa se deosebeasca de de lume!
funda imi day te rog?!
Fiecare tatuaj al unui chitarist exprima ceva... iar ei prin asta vor sa trimita un mesaj oamenilor care ii vad si ii asculta mantelegi?
E doar o chestie de gust.
Tatuajele denota, pe langa altele, si agresivitate si nonconformism, de aceea foarte multi artisti dintr-o anumita bransa muzicala au tatuaje.Nu te apuci sa canti la chitara electrica daca esti un tip conformist, obsedat de imaginea ta in societate si aceeasi regula se aplica si in cazul tatuajelor. E mai mult o coincidenta, destul de frecventa ce-i drept, faptul ca respectivii au tatuaje si canta la chitara.Sunt care canta la chitara si nu au tatuaje, si invers.
anonim_4396 întreabă: