| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce nu se lanseaza canterete precum Mira, Lora, Sandra N, Irina Rimes, Adda sau alte vedete in filmele si serialele din Romania? Adica sunt foarte bune canterete si artiste si eu consider ca ar fi bine sa se lanseze in filme sau seriale! Sunt niste femei frumoase, talentate, sustinatoare ale feminismului si consider ca ar trebui totusi sa joace intr-un film ori serial! Oare de ce nu vor sa devina actrite sau macar sa joace intr-un serial ori telenovela de la noi? De exemplu am putea sa mai facem si un serial cum a fost Pariu cu viata ori un film precum Ani de liceu sau Zambet de soare cu muzica si dans! Si limba romana este o limba frumoasa si nu prea avem filme si seriale cu muzica in Romania! Voi ce parere aveti despre faptul ca putine canterete din Romania se baga in filme si seriale si accepta sa cante in filme? Credeti ca am putea sa avem si noi succes daca am face vreun film sau serial cu muzica?

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

" Voi ce parere aveti despre faptul ca putine canterete din Romania se baga in filme si seriale... "

nu e vorba de păreri aici, e vorba că NU se (prea) fac astfel de filme așa că vedetismele despre care spuneai, nu au ocazia să spună DA pentru că nu le invită nimeni