Bist du in den Anführer vernarrt?
Der Traum vom 1000-jährigen Reich ist tot.
Sunt total împotriva nazismului, fascismului, legionarismului, orice forma de dreapta extrema, am pus așa de amuzament
Si impotriva extremei de stanga si neo-marxismului nu esti?
Desigur ca si impotriva extremei de stanga.
Sunt pro,dar consider ca nu trebuie impus nimic fara referedum, fiecare natie sa iti decida viitorul propiu, nu sa decida ue viitorul unei natiuni, iar in cazul emigratiei e o forma de sclavie, de ce nu castig cat castiga un german facand acelasi lucru? munca ar trebuie rasplatita in mod egal global, atunci nu ar mai pleca nimeni, in fapt globalizarea duce la saracie mai multa in timp, neo-marxismului incoporeaza tradiții intelectuale precum teoria critică, psihanaliza sau Neomarxiștii cred că sistemul economic creează o clasă de proprietari bogați și o clasă de muncitori săraci. De asemenea, ei cred că anumite instituții sociale, cum ar fi bisericile, închisorile și școlile, au fost create pentru a menține diviziunea dintre cei puternici și cei slabi. existențialismul,
Marxismul suna ca o utopie in teorie. In relitate se transforma in 1984 de George Orwell, unde venerarea si supunerea totala fata de statul totalitar devine singura optiune.
Si ar trebui sa stim asta pentru ca a fost implementat si a esuat catastrofal.
Cipi1212 întreabă: