| AlexyLuvvU a întrebat:

Funda! Cum se numeste melodia de la inceput la The nine lives of Chloe King? Stiu ca versurile sunt : another night to come alive when worlds collide i come alive. Fundita+vot cine stie(Nu sunt nici E. T-Katy Perry, Dream catcher- Elizabeth and Catapults, nici Animal -Ke$ha)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am sa raspund in legatura cu intrebarea ta.
Am sa-ti zic altceva :
Mi-ai furat numele si poza de la profil pe care le-am avut inainte! acum mi le-am schimbat.
Hei! nu e bine sa fi copiatoare! ( nu ma supar pentru ca acum mi-am schimbat poza si numele dar totusi nu e frumos! )

| AlexyLuvvU explică (pentru anonim_4396):

JustADiferentGirl - E prima oara cand te vad pe TPU. nu am copiat pe nimeni pur si simplu mi-a venit numele asta in minte, nu stiu daca l-am mai vazut undeva, doar l-am scris, iar poza o aveam in calculator de mult straight face In fine, scuze daca tu zici ca te-am copiat chiar nu intentionez sa copiez pe nimeni

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexyLuvvU):

Mi-ai raspuns la o intrebare si eu atunci aveam numele si poza exact cum le ai tu acum si de aia ti-am zis...nu zic acum ca le-am furat de la mine dar mi s-a parut ciudat ca atunci cand m-am uitat pe profilul tau am vazut poza si numele meu (pe care le aveam inainte sa ti le pui tu) poza indentica si numele identic.cuvant cu cuvant...dar ma rog nu mai conteaza pentru ca mi le-am schimbat eu asa ca poti sa le pastreziwinking :-J

| AlexyLuvvU explică (pentru anonim_4396):

In cazul asta chiar imi pare rau nu am vrut sa copiez pe nimeni, cum am mai spus happy O sa le schimb si eu si trecem peste asta, ok? big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexyLuvvU):

Okhappy nu e nimicwinking