Se pare ca formatia este formata acum doar din Changmin si Yunho. Ultimul lor album se numeste "Keep Your Head Down(2011)".
Pentru mai multe detalii, click aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/TVXQ
Omo, de ce am văzut numai acum întrebarea? FML. Sper să vezi răspunsul.
So, să începem cu începutul... În iulie 2009 Jaejoong (Hero), Junsu (Xiah) şi Yoochun (Micky) au dat în judecată SM Entertainment pentru că ei considerau că erau trataţi prost, nu primeau destui bani etc. (Dacă vrei mai multe detalii dă-mi un mesaj privat) So, au părăsit SM Ent. şi s-au dus la C-JeS, Yunho (U-Know) şi Changmin (Max) rămânând la SM Ent tot sub numele 'TVXQ' (동방신기 sau 東方神起). Okay, ei au scos două albume până acum: ''Keep Your Head Down'' şi ''TONE''. JYJ NU AU PĂRĂSIT SM ENT OFICIAL!
Bănuiesc că eşti Jaejoong biased, deci îţi voi spune mai multe despre el. Împreuna cu JYJ, a scos albumele: ''The...'', care e de fapt un EP (extended play) şi are patru melodii, preferata mea dintre ele fiind ''W''; ''The Beginning'' melodiile sunt în engleză şi conţine piese scrise şi de membri ''Still In Love'' de Jaejoong, ''I Love You'' de Yoochun (ft. Flowsik din AZIATIC) şi ''I Can Soar'' de Junsu; ''Their Rooms "Our Story" '' a fost lansat la începutul lui 2011 şi este tot un EP, de data aceasta conţinând doar melodii scrise de ei care au pus paie pe foc, aici mă refer în special la melodia ''Unnamed Song Part I'', ''NINE'' a fost scrisă de Jaejoong (pentru Yunho, normal). Okaayyy so umm recent au lansat ''In Heaven'', un album genial, ador ''The Boy's Letter'', ''In Heaven'' şi ''Get Out''. Ei au mai compus/cântat piese pentru OST-uri, cum ar fi:
Jaejoong - I'll Protect You (pentru. Protect The Boss, în care a avut un rol principal, drăgută drama)
Yoochun - The Empty Space For You (pentru. Miss Ripley)
JYJ - Found You (pentru. Sungkyunkwan Scandal)
Junsu - Too Love(pentru. Sungkyunkwan Scandal)
Jaejoong - For You It's Separation, For Me It's Waiting (pentru. Sungkyunkwan Scandal)
Okay... so cam atât. AKTF
Ingerintunecat92 întreabă:
anonim_4396 întreabă: