| CDelia a întrebat:

Pana la ce varsta e indicat sa inveti, sa canti la chitara?happy dupa 20 de ani e prea tarziu?thinking
.eu cred atat timp cat ai inclinatie si ureche muzicala nu ar fi o problema mare, cred... voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu conteaza varsta la care te apuci sa canti la chitara... din moment ce iti doresti sa faci asta doar atat conteaza...binenteles,cu cat incepi mai repede cu atat mai bine ca nu esti asa de ocupat...deja la 20 de ani esti preocupat cu facultatea si alea alea da nu e prea tarziu...stii tu...mai bine mai tarziu decat niciodatawinking ...si daca vrei sa inveti nu trebuie neaparat sa faci ore... poti sa cauti pe net si gasesti tot ce vrei
Spor la cantatwinking

9 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Daca ai ureche, chitara si mai ales vointa este posibil oricand!
Eu am invatat de pe sfantul YouTube, ia o clasica ori acustica pentru inceput!

| amfetamina a răspuns:

Daca incepi sa inveti sa canti la chitara de la o vasta mai mica
la 20 de ani vei avea o experienta mai mare decat daca incepi sa inveti la 20 de ani logic.
dar si la 20 de ani daca ai ureche si vointa poti invatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu spune niciodata niciodata.
Asa cum ai spus "cat ai inclinatie si ureche muzicala nu e o problema". Poti invata sa canti oricand doresti. Eu una te sustin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricand...pana la urma canti pentru placerea ta nu ca sa fii remarcata deci...eu vreau sa incep cu o acustica.cred ca e buna pentru toti incepatorii. Spor la invatat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca niciodata nu e prea tirziu pentru unele lucruri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 30 de ani si tocmai ce mi-am luat o chitara si am sa incep si eu sa iau lectii. eu nu cred ca este ''prea tarziu"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricand. desigur cu cat mai devreme cu atat mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu importa virsta atita timp cit ai placere sa cinti la chitara este tot ce-i mai important... p/u ca dorinta este implicata aici =)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici o dat nu e prea tarziu(teoretic); deoarece dupa 40 si ceva de ani, nu mai aceeasi flexibilitate a degetelor pe care o aveai la 20 deci... e bine mai si tarziu dar depinde de"conditia fizica"in cazul nostru...depinde foarte mult de degetewinking