| Chαяtreux a întrebat:

Pentru persoanele inteligente, care ştiu să scrie, şi care ascultă NUMAI muzică bună: Spuneţi-mi câteva melodii care vă plac mult. Nu contează din ce an sunt.
PS: Melodiile să transmită ceva. Nu vreau căcaturi gen inna, justin bieber, 1 direction, guţă, sau mai ştiu eu ce.

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Children of Bodom - Angels Don't Kill
The Rasmus - Justify
Avenged Sevenfold - Save Me
Poets of The Fall - Carnival of Rust
Trivium - Built to Fall
HIM - Join Me In Death
Three Days Grace - The High Road

68 răspunsuri:
| Chαяtreux explică (pentru ady2427):

Ai înţeles greşit (poate pentru că nu ai citit tot). N-am început eu. Doar mă apăr. Eu nu am nicio problema cu ce ascultă ei.

| ady2427 a răspuns (pentru Chαяtreux):

Ar trebui a nu iti pese si sa ignori astea.nu am inteles gresit.am citit tot.relax.e ok.sant indiferent.doar un spectator.

| Chαяtreux explică (pentru ady2427):

Nu este ca şi cum mi-ar păsa într-un mod negativ. Adică nu sunt genul să mă atingă prea tare discuţiile de genu" Pur şi simplu m-am apărat pentru că nu-mi plac laşii care fug când sunt atacaţi.
(deşi nu-mi dau seama exact dacă astea chiar au fost atacuri la persoană sau un fel de sfaturi date într-un mod mai diferit)

| ady2427 a răspuns (pentru Chαяtreux):

Ignora pur si simplu.e inutil sa vorbim fara rezultat sau chestii spuse doar asa de dragul de a scrie sau a ne face remarcati.din ce oras esti?

| Diiiiiia a răspuns:

Queen-Love of my life
U2-Beautiful Day
Foreigner-I want to know what love is
Guns N Roses-Don't cry

-> Chiar si romanesti...

Vama-Fata in boxeri si in tricoul alb
Vama-Epidemie de iubire
Vama-Sa dansam
Vama-Post Iubire
( si cam toata discografia Vama/Vama Veche. albumul "2012" e genial )
Emeric Imre-Nebun de alb
Sirius-Balada 1
Odyssey-Rana, Cantec pentru tine

Răspuns utilizator avertizat
| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Morometii-in lupta cu puterea
Nane -mi-e dor

| agoodfriend a răspuns:

Cind adresezi o intrebare trebuie sa ai habar de termeni. Ce inseamna inteligent? Dar ce inseamna buna?