Le-am ascultat pe toate,absolut toate de la heavy pana la folk,death, black, groove si extreme.Grunge,Thrash Metal,Symphonic,Heavy Metal,Folk Metal,iar din death ma impresioneaza Sepultura, deci cred ca o sa evoluez in genul asta.
La a doua problema, raspunsul e: Holocaust.
Death și black n-am ascultat.
Heavy Metal, Hard Rock, Alternativ, Grunge, Thrash metal.
Prostia din România se poate reduce dacă avem voință. Cum românii n-au așa ceva, slabe șanse.
Baftă
Pai eu nu am ascultat groove, (daca stiti vreo trupa spuneti-mi in privat). Dar cel mai mult imi place heavy/trash metal si hard rock.si sunt inebunita dupa baladele alea gen guns n' roses sau skid row. Iar pentru a reduce prostia din Romania, trebuie schimbata radical mentalitatea oamenilor.
Am ascultat toate subgenurile rocku. ului.
Ascult heavy metal, trash metal, deathcore. screamo, metalcore.
Prostia se poate reduce doar daca scapam de doctrinele comuniste care inca se mai aplica in Romania
Precis nu trebuie sa fiti cu totii rockeri ca sa reduceti prostia din Romania!
N-am ascultat screamo. Nici nu imi dau seama, prefer cate putin de fiecare.
Stii ca eu sunt mai light si prefer alternativele, dar ma atrag Nu-metal, symphonic, folk metal si 2-3 melodii Black Metal.
Nu stiu, dar are legatura cu intrebarea? Poti sa fii un tampit si sa asculti muzica buna, dar din cauza altor circumstante sa fii un tampit.
Nu ascult trupe din Romania. In rest ascult Alesana, Bring me the horizon, Metallica, A day to remember, Rise Aganist...mai multe.
Acum copiii de 12 ani cand aud o melodie rock sau screamo se sperie si fug ca de dracu'. Prostia din Romania nu cred cs putem sa o rezolvam, asa ca...
anonim_4396 întreabă: