anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru rockeri:

Ce subgen nu ati ascultat pana acum? Ce genuri de metal va atrag? Ce credeti ca ar trebui sa facem pentru a reduce prostia din Romania?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Le-am ascultat pe toate,absolut toate de la heavy pana la folk,death, black, groove si extreme.Grunge,Thrash Metal,Symphonic,Heavy Metal,Folk Metal,iar din death ma impresioneaza Sepultura, deci cred ca o sa evoluez in genul asta.

La a doua problema, raspunsul e: Holocaust.

7 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Death și black n-am ascultat.
Heavy Metal, Hard Rock, Alternativ, Grunge, Thrash metal.
Prostia din România se poate reduce dacă avem voință. Cum românii n-au așa ceva, slabe șanse.
Baftă

| megadeth_5578 a răspuns:

Pai eu nu am ascultat groove, (daca stiti vreo trupa spuneti-mi in privat). Dar cel mai mult imi place heavy/trash metal si hard rock.si sunt inebunita dupa baladele alea gen guns n' roses sau skid row. Iar pentru a reduce prostia din Romania, trebuie schimbata radical mentalitatea oamenilor.

| reversethiscurse a răspuns:

Am ascultat toate subgenurile rocku. ului.
Ascult heavy metal, trash metal, deathcore. screamo, metalcore.
Prostia se poate reduce doar daca scapam de doctrinele comuniste care inca se mai aplica in Romania

| roisin a răspuns:

Funeral nu am prea ascultat.
Death, black.
Nu putem face nimic, din pacate.

| FuNdITaPeNtRuMiNe a răspuns:

Precis nu trebuie sa fiti cu totii rockeri ca sa reduceti prostia din Romania!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am ascultat screamo. Nici nu imi dau seama, prefer cate putin de fiecare.

Stii ca eu sunt mai light si prefer alternativele, dar ma atrag Nu-metal, symphonic, folk metal si 2-3 melodii Black Metal.

Nu stiu, dar are legatura cu intrebarea? Poti sa fii un tampit si sa asculti muzica buna, dar din cauza altor circumstante sa fii un tampit.

| al3xxandra a răspuns:

Nu ascult trupe din Romania. In rest ascult Alesana, Bring me the horizon, Metallica, A day to remember, Rise Aganist...mai multe.
Acum copiii de 12 ani cand aud o melodie rock sau screamo se sperie si fug ca de dracu'. Prostia din Romania nu cred cs putem sa o rezolvam, asa ca...

Întrebări similare