| Maria1609 a întrebat:

Pt generatia noua: de ce sunteti hateri Taylor swift? Niciodata n-am inteles, mie mi se pare cea mai buna cantareata.De ce e atat de la moda sa o urasti pe Taylor Swift? Ce e atat de in neregula cu ea?

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Stai calma ca n-o uraste nimeni! Ai vazut ceva pe undeva si crezi ca e urata de generatia mai tanara?

| Maria1609 explică (pentru lpavel):

Da, am vazut multe chestii legate de asta, in special in comentariile de pe retele Sau la reel uri

| Natalia445 a răspuns:

Mi se par mai bune decât Taylor Swift: Shakira, Lady Gaga, Katy Perry, Dua Lipa

| Maria1609 explică (pentru Natalia445):

Shakira in niciun caz, aia behaie de zici ca e Capra, nici lady Gaga nu e cine stie ce, iar katty perry si Dua lipa imi plac si mie, dar parca totusi Taylor are un timbru Mai special. Acum na, fiecare cu parerea Lui

| Natalia445 a răspuns (pentru Maria1609):

Dar despre Miley Cyrus, Ariana Grade, Selena Gomez, Britney Spears și Nicole Scherzinger ce părere ai?

Miley Cyrus o ador, Este a doua mea cantareata preferata dupa Taylor swift, si Ariana grande e misto, dar nu imi plac partile in care are vocea prea tipata, Selena Gomez nu prea ascult si nici nu e prea speciala, Britney Spears imi place, iar Nicole Scherzinger nu stiu cine e din pacate. Niste cantarete care Mai imi plac sunt : Rihanna, Adele, Lana del Rey, Mitski, Billie Eilish. Tie iti plac?

Si Mai imi place si Demi Lovato