Doamne ce incult. Chiar nu trebuie sa faci reclame negatie pe TPU si einstein vezi ca ai scris gresit. Se scrie ROCK-UL. Ia scrie tu nitel pe youtube Metallica - Nothing Else Matters sau Metallica - The day that never comes, AC/DC - You Shook Me All Night Long, sau Gun's and Roses - Don't Cry, Gun's and Roses - Guns N Roses - Knocking On Heaven's Door. Asta inseamna muzica frumoasa si cu cantareti frumosi :X... Manele se asculta in iad asa ca pe Pamant se mai asculta si putintel Rock clasic... Sau daca nu vrei si nu iti plac medoliile de mai sus scrie frate pe youtube War of the gods - Amon Amarth, Her ghost in the fog - Cradle of Filth, si astea sunt melodii mai frumoase decat manelele.
Raspunde la comentariu meu :!
Face misto nu se vede? astia de pe t/a mai au tendinta sa faca misto si pe alte categorii.deci @ImMoW9 iti apreciez gusturile muzicale si @giuly vezi ca maneleTV s-au facut non-stop acum, hai bucura-te!
Dha imi place knta ashea de super.
roakul e penthru emo care nu stiu ce e muzica bunha. cine mhai asklta porkharii dinalhea de metalica. nici bunica nu mhai asculta.
imi dhai fundhitza pls :X
Moama, fhathaa si 3u st fan gutza, reg3le l@ M@n3l3. imi place la nebuni3 musthata lui. Ie fff sexy.
intotheauna mi sa paruth cel mai tare. rocarii e proshty toti si pute. noi stem frumoshi si av3m b@ni. $$$
Ar trebuie sati masori cuv. Nu-mi plac manelele si nici rokul nu-i cine stie ce, insa arati prin comportament ca esti ceea ce asculti adica femei, bani mda dracu de unde? Acum parerile sunt impartite.
Si tu rulezi, la fel ca r3g3l3 Gutzaaa...baterie-baterie foc foc foc, ardeti cocalarilor foc-foc-foc. ![]()
Aveti valoare! иC0иt3$$$$tabila,vezi sa nu
Hey Giuly,
Imi place noua ta pasiune pentru trolling [:
Bafta in continuare. si la cat mai multe raspunsuri!
You rock!
Mdea giuly noi nu suntem inculti. Tu esti incult cu manelisti tai cu tot. Daca ne crezi asa inculti ia zi tu ma. Ce spune teorema palmei stangi (FIZICA). Atunci mai vb si inca ceva. Precis o sa cauti pe net asa ca nu te mai strofoca. EEEE adevarat " ROCK-UL PUTE " in sensul bun al cuvantului. Pute ce frumos ce este pe cand atunci cand deschide guta gura e deja 2012 :)). Ms drunkshepp. Inca ceva frumos ce nu am mai vazut http://www.youtube.com/watch?v=-xQhmN5JPHI minutul 6 : 40 pana la sfarsit :X:X:X. Foarte pacat de el. Sa se odihneasca in pace.
@ImMoW9,
Tu esti mai incult decat @giuly.
1.pentru ca nu ti-ai dat inca seama ca este o intrebare pusa la baza
si
2.pentru ca @giuly e fata{si nu 'incult'
}, dudă.
Dăă
.
Iti raspund la intrebare tot cu o intrebare:sa-ti tinem isonul sau sa facem pe nestiutorii?
www.cocalari.com
Nice troll.
Giuly cred ca intrebarea ta suna cam asa : Salut il urati pe nicolae guta? eu da e cel mia nasol cantarea si e fff urat.guta pute si rokul e tare
@allg mi-am dat seama. Fac si eu pub la muzica buna si oricum m'a refeream la persoana lui giuly deci pot sa ii spun lui. Es te fata ca zice ca e fff frumos gutza
. Mdea. Pana cand v' exista o melodie rock pe pamant viata mea v contionua. @Catty, in pat ha? De unde esti
/?
@ ImMoW9 : adevărat, muzica rock e cea mai bună muzică...
Deci jos cu manelele, sus cu Rock-u'; 3
justin_6430 întreabă: