Nu nu este tiganca! aceea melodie reprezinta modul in care ea isi traieste viata ...independenta rebela exact ca o tiganca!
deci nu ea nu este tiganca!
Shakira nu e tiganca.
Nume naştere Shakira Isabel Mebarak Ripoll
Data şi locul naşterii 2 februarie 1977 (1977-02-02) (33 de ani)[1]
Colombia Barranquilla, Columbia[1]
Origine Italia Italia[2]
Spania Spania[2]
Format:Country alias Liban Liban[2]
Gen muzical latino, pop, rock, dance, electronică[3]
Ocupaţie cântăreaţă, dansatoare, textieră, filantropist
Tipul de voce Altistă[4]
Instrument(e) voce, chitară,[5] muzicuţă,[5] tobe[5]
Ani de activitate 1990 — prezent
Case de discuri 1990 — prezent: Sony BMG[6]
Interpretare cu Alejandro Sanz, Beyoncé Knowles, Lil Wayne, Timbaland, Wyclef Jean
Website Shakira.com.
Shakira: "Trăiesc ca o ţigancă"
Senzuala cântăreaţă spune că viaţa ei este foarte asemănătoare cu cea a ţiganilor nomazi, din cauza carierei sale care nu-i permite niciodată să stea prea mult într-un singur loc.
Vorbind depre ultima ei melodie, intitulată Gypsy, Shakira a spus: "Este despre felul cum îmi trăiesc viaţa. Mă simt ca un nomad. De când am devenit celebră călătoresc încontinuu. Cu siguranţă trăiesc ca o ţigancă", a declarat Skakira.
Mai mult, cântăreaţa spune că a ales să colaboreze cu Rafael Nadal la această melodie tocmai datorită asemănării dintre ei.
"Am vrut pe cineva cu care să mă identific. Nadal este ca şi mine: şi-a început cariera de mic şi a trecut prin multe încercări mutându-se tot timpul dintr-un loc în altul. Bineînţeles că arată şi foarte bine, ceea a fost un atu pentru mine„ a adăugat Shakira.DEci,nu e tiganca
Nu
![]()
uita-te la ea... ti se pare tiganca?
sunt doar versurile unei melodii, nu tot ce zice e adevarat
bye
Bineinteles ca nu doar ca e mai creola! Nu exista genuri de tingani in America si in primul ramd Shakira e de origine italiana, spaniola si libaneza
Nu, ea este de origine din Columbia, aia este doar o melodie pe care a scris-o impreuna cu Amanda Ghost, Ian Dench, Carl Sturken si Evan Rogers.
Doamne! nu e tiganca in orice caz, daca a vrut o melodie cu numele asta e problema ei!
Nu cred ca este tiqanca, cu atat mai putin. Doar prin faptul ca are un temperament mai boqat, mie chiar imi place si o admir.
anonim_4396 întreabă:
inna întreabă: