NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Şi, voi ce muzică mai serviţi?

166 răspunsuri:
| iLoveWaffles a răspuns:

Dubstep :3

| Byucc a răspuns:

Metal, gen.winking

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu... sa vezi atat de multe si sa se suprapuna, imagini cu amintiri si sunete si tot ce vezi/auzi/simti se amesteca cu ceea ce e deja in mintea ta, e mai mult decat o fotografie sau un colaj, e ca un parc de distractii personal. Si te gandesti, oare cine canta melodia care se aude?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Dimineata a trebuit sa vorbesc din inima si am plecat mergand cu capul in jos si inrosit la fata. nu inteleg de ce trebuie sa existe cultura si intelectuali. cand ai atatea scari de coborat si atatea usi pustii de deschis
cred ca suntem niste insecte sinestezice ca in desenele lui michaux
https://www.google.ro/......ps?/search
cred ca daca devii mic! cat de mic posibil poti sa vezi cat de glorioasa e existenta cu tine. incat sa nu indraznesti sa atingi ceva sa sa bei apa sau sa te culci pe iarba. sa reduci la tacere fiecare organ pana toate se odihnesc. atat de mic incat sa uiti oamenii, sa fi fost acceptati deja, de bani, de viitor, sa uiti cum sa respiri. sa te contopesti cu muschiul verde pe un deal, fara simturi, fara mama fara tata, fara sa stii de ce ai vrut sa ajungi asa. sa treaca vulpile pe langa tine de parca ai fi un copac. cred ca asta e odihna!

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Nu încetezi să mă fascinezi cu frumosul tău poetic, ciudat, complex, misterios... Acesta îmi sună a cel mai încântător şi ademenitor mod de a descrie moartea (cumva în temă cu avatarul tău de azi).

| sighi a răspuns:

Ceva genial :) http://www.youtube.com/watch?v=44XYEeD1A1U-TNT si mai ascult highway to hell thunderstruck back in black rock n roll train si altele :)

NOname
| NOname explică (pentru sighi):

Chiar că e genială.

| SilentDark a răspuns:

Katfyr-binary
ellie goulding-hanging on
nero-innocence

| sorynsteaua a răspuns:

Daddy yanke-el amante, limbo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Eu recent i-am descoperit, nu stiam ca este si film o sa ma uit. oricum, m-am uitat in playlistul tau si am dat peste tiarra-ielele pe care am descoperit-o ieri abia si o ascult nonstop big grin

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca si Magica - ''all waters have the colour of drowning''
Am sters-o din greseala din playlist happy

| AlEeCsX a răspuns:

Incearca asta este foarte tare! https://www.youtube.com/watch?v=bbEoRnaOIbs! FUNDA?

NOname
| NOname explică (pentru sublime89):

...şi nu doar muzicale.hee hee

| misslera a răspuns:

Mr. BANKS – Исповедь

| ANDREUTADANIELA1 a răspuns:

What's up-taxi
james arthur-get down
james arthur-recovery

| Swan39 a răspuns:

Muzică bună (pentru mine) în care găsesc înţelegere (cred că faptul de a nu fi înţeles de nimeni sau nimic e printre cele mai apăsătoare şi frustrante sentimente - e ceva ce te face să te simţi singur, dar nu singur în sensul de a nu avea compania unei persoane, ci singur în sensul că te simţi nepuntincios oarecum, neimportant, ca şi cum nu ai avea niciun loc pe această lume - ca o piesă care nu se potriveşte în niciun puzzle... ) De asta iubesc eu muzica, pentru ca în ea găsesc această înţelegere (dar îmi oferă şi multe alte sentimente/emoţii/percepţii valoroase, evident). Mă rog, văd că am şi deviat de la subiect. Am să tac acumhee hee Oricum, viaţă lungă muzicii bune! happy

NOname
| NOname explică (pentru Swan39):

Aşa e, dragă Swan, înţelegerea poate fi vitală şi dacă poate nu mereu ne regăsim în oameni, o muzică prin care să ne simţim înţeleşi tot găsim, odată şi odată.
Eu cu a mea parcă ne simţim reciproc, parcă mă anticipează. Uneori îmi dă fiori avalanşa coincidenţelor şi, dacă nu aş fi eu, aş începe poate să cred în zei şi îngeri.

| blacklollipop a răspuns:

Rock (in categoria asta intrand marea majoritate a ramurilor muzicii rock), pop, jazz, blues, rap, hip-hop uneori si rareori dubstep, dar tu?

| Swan39 a răspuns (pentru NOname):

Da, o astfel de muzică mereu găsim, şi e întotdeauna acolo când avem nevoie de ea.
Şi eu simt la fel faţă de muzica în care mă scufund eu. Suntem pe aceeaşi lungime de undă şi e ca o potrivire armonioasă; muzica chiar poate fi un prieten bun, adevărat.
Mă duc să mai înot în apele ei misterioase şi magic de înfiorătoare acumhee hee

| Mr098iuip a răspuns:

What's up-Taxi
Ke$ha si Pitbull-Timber
Ke$ha-Tik Tok
Justin Timberlake-Tko
Indila-Derniere danse
Indila-Tourner dans le vide
Shakira feat. Rihanna-Can't remeber to forget you
Mika feat. Ariana-Popular song
Mika-Lolipop
Antonia feat. Puya-Huricanne
Fly proiect-Toca Toca
Connect-r-Noi ne potrivim
Connect-r -Da-te-n dragostea mea
Adda-Iti arat ca pot
Dj Sava feat. Raluka feat.Connect-r -Aroma
Cabron feat.Smiley Feat.Guess Who-Da-o tare
Smiley-Acasa
Smiley-Criminal
Carla's dream feat. Loredana-Lumea ta
Nelly Furtado-Meneater
Rihanna-Umbrella
Jorge feat. Pavel Stratan -Geamantan
Red Blonde-BLL
SKIZZO SKILLZ feat. KARIE-Biniditat
Jessie J - Who's Laughing Now
Simona Nae feat. Juju - 2 nebuni
Atat.
Funda?

NOname

Hai că m-ai făcut curioasă, vin să fac o baie în a ta.

laughing Bine. Deşi apele mele să ştii că o cam dau în extreme uneorihee hee

NOname

...şi ale mele, Swan, şi ale mele. Fără extreme ar fi prea lipsit de provocare.hee hee

NOname
| NOname explică (pentru Kaℓi):

Faină tipă.hee hee

| Kaℓi a răspuns (pentru NOname):

Mie-mi place mesajulwinking

Aşa e happy

Întrebări similare