Thenewselgomez@yahoo.com pe mine m-a lasat sa-l bag in lista
sau
selena_marie_gomez2232@yahoo.com
Nu cred ca cineva(mai ales din Romania) ar putea avea id-ul Selenei Gomez, eventual ar unor fani care se dau drept Selena dar nu al ei!
Scuze!
Crezi ca Selena Gomez si-ar face id-ul public? Crezi ca are ea timp sa stea de povesti cu toti fanii 10-14 ani
?
Nu cred ca are cineva de pe TPU id-ul ei.
Posibil sa-ti dea cineva cite un id, dar evident care se va dovedi a fi FALS!
Daca are asa ceva sper ca iti dai si tu seama ca doar prietenii i-o stiu
. Plus ca, ai impresia ca are ea timp sa stea pe mess? Vedetele astea, n-au chef de mess, se gandesc la altceva si poate sunt si ocupate. Plus ca, eu una stau pe mess din plictiseala si pe net la fel :/. Si Selena sigur nu se plictiseste asa si nu si-ar da id-ul tuturor fanilor obsedati de ea, fiindca imagineaza-ti cum e sa primesti o gramada de mesaje cand intrii pe mess
. Probabil o sa primesc stupid sau nefolositor ca voturi, dar whatever, asta-i adevarul
.
Selena gomez nu foloseste yahoo ea foloseste msn.Si vedetele nu isi adresele publice.
Hai ca gluma asta chiar a fost buna
Vedetele nu isi fac publice id-urile de mess, poate nici nu are
Am vorbi9t cu Selenqa Goemz si mi-a scris :
I looked everywhere on the sites and my fans will see id. Many people are like acetate IDs thenewselenagomez selly28'' and others'' and I thought to send them for me that those kinds of IDs are called lies created by humans.
Isd-ul ei este : selenamariegomez_av@yahoo.com
Realele vedete folosesc yahoo msn, nu messenger... iar daca vrei sa vb cu ea, exista si Twitter
.
Doamne ce copii cocliti...chiar credeti ca are timp sa stea pe mess? sau l-ar da la toti cocliti? ce copii...
Didienutza întreabă:
gingergirl1 întreabă:
gingergirl1 întreabă: