| mODIN a întrebat:

Sunt singurul care turbeaza cand vede ca cineva spune ca Cradle of Filth e black metal?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cradle of Filth nu e black metal? Serios? Am trăit 6 ani cu impresia asta...

| mODIN explică (pentru anonim_4396):

Black Metal inseamna Darkthrone, Burzum, Immortal, Mayhem, Enslaved, Emperor, Limbonic Art, Bathory, Arackanum.
Dar nu Cradle of Filth!

| 1DeadMemories a răspuns:

Probabil pe TPU esti singurul laughing)

E o combinatie de symphonic, gothic si black metal.
Opinia mea happy

| TrialByFire a răspuns:

Nu cred ca e locul potrivit sa pui o intrebare de genul din moment ce 80%(Cred) din populatia romaniei asculta rap si pop patetic si fara talent.
Chiar conteaza in ce categorie ii incadreaza niste oameni? Eu impart totul in heavy, trash si death metal unde pun si grindcore si mi se pare mau usor, nu ma complic cu subgenuri precum extreme metal, melodic death metal, viking metal etc.Mai bine asculti muzica cat il mai tin corzile vocale pe Dani si sa ii ignori pe aia.Si acuma sincer, muzica lor genereaza o atmosfera aproape similara black metalului.

| xFaBu a răspuns:

"Enslaved, Emperor, Limbonic Art, Bathory, Arackanum.
Dar nu Cradle of Filth! "

macar tu vezi ce scrii acolo? nu ca m-ar pasiona sa iti dau cu piciorul in cap, dar vezi ca enslaved nu e black, ci o combinatie de progressive black cu pagan, emperor nu e black ci un symphonic black, limbonic art nici atat, e tot symphonic black, bathory e din seria first wave of black metal dar e thrash/black pana pe albumul din 87 under the sign of black metal dupa care nu mai are legatura cu black metal ever never. "Aracknum"? sau poate mai bine zis Arckanum...
Man you failed it badly. cat despre CRADLE of shitz nici macar nu o consider trupa.