Cantareti, Pictori, Comici
TPU e plin de mici stelute care trebuie sa straluceasca iar noi trebuie doar sa ii ajutam un pic un sfat un indemn.
TPU a ajuns din saitul unde cereai doar ajutorul cuiva o adevarata familie (eram si pana acum dar nu asa unita) in fiecare familie trebuie sa fie cineva :
amuzant -Cretaker, mhn24, Loome
inteligent - Noname, Bacemi
dragut/a- Pissycutzza, IloveCretaker si toti ceilalti fiecare avem calitatile noastre aici ne acceptam cu bune cu rele
*va iubesc
pe toti si toate *
Wow! Cretaker, ce surpriza!
M-ai lasat fara cuvinte...
Thx, bro!
P. S. Melodia imi place la nebunie, ca si desenele tale, normal.
P. P. S. Ce bine iti sta cu chitara! Deci te pricepi nu doar la desen, ci si la muzica. Super tare!
/facial palmé
e o diferenta intre continuare si alt ending, un ending care nu are legatura, un fel de bonus content, un fel de 'extra' un fel de alt comic, gen.
Este superba vocea celei care canta melodia (NOname?)!
Si ideea de film TPU in genul musical este chiar ingenioasa!
Hmm... Asta nu ii Soundtrack-ul din Scott Pilgrim VS the World?
Chiar sunt curios daca canta NOname
(Asteptam confirmarea...)
@Cretaker, de ce nu am auzit pana acum nici un solo de chitara din partea ta? XD
Youhoo in sfarsit, am asteptat o vesnicie, Cretaker draga! Ai fost ocupat cu temele si nu l-ai putut termina la timp? Vezi ca se poate ...macar bine ca l-ai scos ca am facut crize toata luna decembrie zicandu-mi "NU mai vine nu mai vine, nu mai astepta ca nu o sa il faca, nici nu mai intra pe TPU si nici nu mai ii pasa de funditari de pe TPU
", cand colo tu nu mai stiai ce sa introduci in el.Multumiri de la funditari (adica toti membrii) ca esti un membru TPU! Numai bine, si an nou Fericit!
Dar chiar asa canta NOname?
P. S:nu are nicio legatura din ce ai zis in penultima parte "Game Over" ai spus ca o sa fie...cu Zappa si tne...deci n-are legatura.sry,dar nu asta am cerut cu totzi.totusi apreciem
Ah, scuza-ma, Cretaker, dar am fost ocupata cu Craciunul si Anul nou si am uitat sa vad partea a 6 a, nici nu stiam ca ai terminato...sorry, bro. Go to trolling...
Eli3444 întreabă: