Manele?:-o...eram în stare de soc, ai tupeu nu gluma
...ma asteptam ca marea familie TPU sa-ti sara la gat imediat ce-ai pronuntat cuvantul, dar n-a fost sa fie
îmi place mult melodia"We are the champions"
Pai genul asta de manele care le asculti tu (exemplul dat de tine) imi plac si mie. ![]()
cum sa nu-mi placa.
si eu CHIAR ador melodia asta!
un mesaj pentru F@n3l3 m@n3L3L0r: melodia asta e sh00op3r, e b3$ti@l@ ph3 cUv m3u.
)
Mă speriasem înainte să citesc ultimele rânduri
. Și melodia e superbă. Mie una îmi mai plac de la Queen melodiile We will rock you și I want to break free.
Sunt manele care stii te ung pe suflet.sunt momente in care Hannah Montana sau Justin nu te pot satisface si urasc sa vad atatia oameni impotriva manelelor.Desigur cand vad ceva de genu eu is tata tuturor de mine depinde lumea schimb imediat canalu, da daca melodia ii frumoasa de ce sa fiu o ignoranta limitata si sa schimb canalu? Cand ii vad pe toti cretini care o data isi scuturau suncile pe "sistem nervos"
))) si acum se dau mari rapperi sau baieti de strada...cade ceru peste mine. Mie personal imi plac toate genurile de muzica, mai putin rocku ala care ma baga in sperieti si imi face pielea de gaina da in rest daca o melodie e frumoasa si are un inteles nu are rost sa ma cac pe mine...nu mai fiti asa de ignoranti si recunoaste-ti:cand v-ati dus la nunta la tanti lenea nu vo cantat guta sau varu sandel?
Era să dau back când am văzut că pui link şi mai spui că şi adori o manea. Îmi plac melodiile trupei Queen. "We are the champions" şi "You don't fool me" cel mai mult.
pa, pa.
sokey întreabă:
anonim_4396 întreabă: