| Elle a întrebat:

Va place Milan Stankovic happy? Care e melodia voastra preferata? Fundawinking

Răspuns Câştigător
| sherlynn a răspuns:

Heii! nOo ma lasa sati tr mesajcryingcrying
ma risc yoo s imi las id pimpky_love69

Sii app: Il aduOr p Milan da nO pot alege care melodie e mai faina :X
Da pot spune kmi place ff mult fejs, hajde vodi me sa sobom, nepopravljivo, nepristoja ponuda si cel mai mult ja cu uvek da ti cuvam ledja

10 răspunsuri:
| Domexd a răspuns:

Imi place putin melodia lui de la Eurovision.

| CM7YRE a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=4xKeYFkB9Pw
Milan Stankovic - Ovo Je Balkan (Serbia) suna cat de cat bine :P

| Ambassaderåd a răspuns:

smugsmug Milan Stanković - Fejs (Face)

| UNfriendLY a răspuns:

Nu ne place, e ghei

| aLaLa a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=4xKeYFkB9Pw
Milan Stankovic - Ovo Je Balkan

| Elena97M a răspuns:

Daa. :X

milan stankovic - fejs. day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar nepristojna ponuda smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CEL MAI TARE! Milan este super din toate punctele de vedere:are o voce grozava (care chiar se aude super live nu doar la inregistrari) are un look super cool si diferit de ceilalti si ador frizura lui (de fapt pe toate de pana acum chiar daca au avut aprox acelasi stil). e si bine facut sa recunoastem laughing apr de asta prietena mea cea mai buna adora bratele lui milan si nu pot alege o melodie preferata. Cred ca am 7 :Fejs Solo Nepopravljivo Hajde vodi me sa sobom Ovo je balkan si versiunea in spaniola o ador si bineinteles Nepristojna ponuda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il ador pe Milan si cred ca are ceva special ce te face sa il placi de cum il vezi, mai ales zimbetul si ochii lui, si o voce extraordinara. Imi plac toate melodiile lui pentru ca le interpreteaza cu multa sensibilitate si are un stil unic de a face asta, dar totusi preferata mea e Lane moje, chiar daca nu e a lui e melodia lui preferata si cred ca o interpreteaza mult mai frumos si cu mai mult suflet decat Zeljko Joksimovic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://milanstankovic.forumer.ro/
forum Milan Stankovic