Viata ma inspira si lucrurile prin care am trecut. Daca as compune melodii le-as compune legate de experientele mele de viata, nu as canta fara rost ceva gen " I love you, you hot baby, i wanna **** you.".
Depinde de gen. Daca e dance/pop/electro/rock nu conteaza versurile. Daca e manea trebuie sa scrii de dusmani iar daca e hip hop... he he he. Deci in legatura cu hip hop, daca vrei sa ti iasa bine trebuie sa ti dezvolti abilitatile de a face minuni lirice altfel nu ajungi nicaieri.
Pai ar trebui sa te inspire viata ta,lucrurile prin care ai trecut, oamenii pe care ii iubesti si care ti-au fost aproape la greu, fosti iubiti
poate faci de alea gen parazitii
nu stiu mai vz uh
@shadovv ai minte?! cum sa nu conteze versurile la rock?! P' langa acordurile exceptionale de chitara sau bas... dupa tobele bateristilor atmosfera grozava, nemaipomenita si sentimentul profund ce ti-l trezeste rock-0ul versurile nu conteaza?! nu conteaza?! ba chiar conteaza! foarte mult chiar! thaomne sfinte am mai auzit-o si pe asta.de la mine ai stupid si nefolosttor la chestia asta!
Depinde si de ce gen de cantec vrei sa fie:
dragoste: sunt indragistit; mi-am pierdut iubirea;
hip-hop: revolutie interioara; parinti; necazuri; viata de zi cu zi;
populara: padurea mea draga; fantanitza cu placeri;
techno:get up and dance; club;
Astea sunt niste idei doar.dar pe mine ma inspira de obicei cea ce vad cand ies la balcon si ma infioara.sau cand merg in locuri linistite si ma incanta![]()
Ceva in genu:
Cand privesc afara totu` e lipsit de viata
Ca o zi far'cafeaua de dimineata.
Dar un loc luminat si linistit
Te face sa spui:"am vazut si am trait."
funda?
Lexyyyyy întreabă: