| euangel a întrebat:

Vreau sa stiu si eu cum se numeste o melodie si cine o canta.stiu doar versurile... Stii cat doare o secunda fara tine? Dac-ai sti cat doare ai uitat de noi.Nu,eu nu credeam ca vom fi impreuna.eram ca doi copii, cu ochii deschisi visam in fiecare zi, ca vom fi alaturi nu stiam, ca va muri tot...Nu pot sa uit nicicand amintirile traite de noi doi, un gand eram si nimic n-a ramas, ma intreb cum oare ai uitat cum ne spuneam "Stii cat doare o secunda fara noi?". Stii cat doare o secunda fara tine, daca ai sti cat doare ai uitat de noi.Azi ca si ieri ma gandesc tot mai mult la tot ce-a fost. cum oare as putea sa uit? tu mi-ai promis odata ca iubirea n-o sa doara, dar acum nu esti, ai plecat in cer nu vreau sa mai respir o secunda fara tine, nu mai pot sa sper ca intr-o zi tu vei veni. te-am pierdut in noapte, te gasesc in toate amintirile reci si in clipele ce trec nu esti, o sa vina o zi cand noi doi vom fi la fel ca inainte si nu va fi nici o secunda fara noi.nu va fi.

4 răspunsuri:
| Live.Laugh.Love a răspuns:

Face parte din categoria manele?laughing lol

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Salut...nu stiu cum se numeste melodia(este cantata de o fata si un baiat)insa eu o am in calculator daca vrei lasa-mi id tau ca sa ti-o pot trimite

| euangel explică:

Nu e maneawinking sa fii sigura... e o melodie frumoasa, lenta. speciala. dar nu e manea