Date of Birth
22 July 1992, Grand Prairie, Texas, USA
Birth Name
Selena Marie Gomez
Nickname
Sel
Selly
Selenita
Conchita
Height
5' 6" (1.68 m)
Selema Gomez - trupa favorita este Paramore
-are patru câini - Chip, Willy, Fina si Wallace
-pantofii ei preferate sunt Converse
-cei mai buni prieteni ei sunt Demi Lovato şi Taylor Swift
-actrita preferata este Rachel McAdams
-culoarea preferata-albastru
- sportul preferat este Baschet
-nu mai are frati/surori.
Data 1: Pitipoanca inraita si ratata
Data 2: Culoarea preferata, maro ca kacatul ca sa semene cu muzica ei
Data 3: Inaltimea unui iepure PlayBoy
Inteles?
@mihaelutsaaaaaaa noi stim ce e aia muzica ma ratatoNoi ascultam rock adevarat nu prostii idioato
Pupamai pe buci
Luamiai cucu la misto
Draga mea: google it.
Have fun.
si daca totusi tii.iti dau un pont. E lesbi! se intalneste cu o fata ce naiba.
Daca nu va place selena nu raspundeti...batetiva joc de altcineva. daca nu va convine intrebarea. puteti plecamutatziva
Rocarul-tampitzilor,handicapatilor,fraierilor,prostilor,nesimtitior,needucatilor.Ce ai zice sa o F**i pe mata? cred ca tiar prinde bine o tura cu eadupa si cu tactu.s*x in 3
te deranjeaza? x(
RocăruL GabbaLovesEvanescence un cocalar si o pitipoanca daca voua nu va place selena ciocu mic
ati vrea voi sa fiti ca ea bai ratatilor
voi nici macar nu aveti dupa ce bea apa si o criticati pe ea hai suge'ti cucu din partea mea si a fanilor selenei:*
GabbaLovesEvanescence te'a rugat cineva sa tii spui opinia ce crezi tu despre selena gomez? daca nu tineti'o pentru tine si mai lasa cleantsa aia
si apropo Mata e melc frezat pupii:*
Sa stiti ca mai sunt unele situri cu mii de prosti.va puteti alatura acolo.ca cam semanati cu ei.scrieti care sunt cei mai prosti oameni din la prostii puteti sa intrati ca va primesc sigur.si daca nu va primesc.pai sunteti prea prostii ca sa va primeasca. daca fata intreaba frumos ca vrea date.voi injurati aici ca taranii
Mersi ca esti de acord cu intrebarea mea nu ca ceilalti
Npc
Selena gomez este nascuta pe data de 22 iulie 1992 texas usa inaltime 170 cm culuarea favorita rosu zodia rac nume complet selena maria gomez cea mai buna prietena demi lovato si selena gomez este in aceiasi zi de nastere a mea si anul nastei mele 2000 aceiasi culoare ne place acesi inaltime am 11 ani si sunt cel mai mare fan selena gomez iI LOVE YOU SELENA GOMEZ
AdrianaBacescu întreabă: