Nu sunt părinte, dar dacă aș fi, până la cel puțin 11 ani, când ar merge la gimnaziu, nu mi-aș lăsa copilul singur într-o tabără școlară, indiferent cât de sigură, recomandată ar fi acea tabără!
Of, acum inteleg. Nu te-ai exprimat foarte clar. Recomand : Paul Curte, Asociatia Sportiva SPANDO Cluj, prieten bun,(faceam trasee de escalada in cheile turzii inca de la 14 ani impreuna) cu foarte multe calificari la activ si sustinatori ca OMV, Primaria CLuj-Napoca si altii. Tabere in Austria/Rachitele/Colibita si lista continua. Profesor atestat de ski alpin cu multe premii si competitii castigate atat de el cat si de juniorii din tabere. www.spandoskiteam.ro. Succes. Daca ii spui ca Tudor te recomanda...primesti si discount :D
Daca ai doleante sau nelamuriri - > foloseste mesageria. Succes!
Fratele meu schiază de pe la 5 ani. În fiecare iarnă mergea în tabără de schi la CSȘ Șoimii Sibiu.
Este cel mai frumos cadou pe care îl poate primi un copil de la părinți, cu beneficii pentru întreaga viață
Își va îmbunătăți echilibrul, își va dezvolta musculatura picioarelor/pelvisului, va dezvolta abilități de socializare și va deveni independent și responsabil.
Nu mai sta pe gânduri! Timpul trece, să nu treacă degeaba
Banuiesc ca ii duc pe partii adecvate varstei. in plus, copilul meu schiaza deja de 2 ani, e chiar bun.
Multumesc mult pentru incurajari! O sa ma interesez de acea tabara de schi!
Desi nu iti impartasesc parerea, ti-o respect. Eu vreau sa il las pentru a invata sa fie independent.
Multam fain! Daca organizeaza tabere pentru copii, sunt sanse!
Organizează tabere de vara (in Ro) și tabere de ski/ski alpin in Alpi. Succes
Hello. e foarte bine, noi mergem de pe la 3 ani si a invatat sa schieze. il trimitem mereu si avem incredere cu cei de aici: https://sunadventure.ro/......snowboard/ au tabere de ski pentru copii in fiecare an. vezi in functie de varsta. ti-am dat direct link sa nu mai cauti. succes si distractie pentru pici!
Sunt mama si nu mi-am lasat copilul in tabara pana nu a implinit 11-12 ani, fiindca copii mici nu au discrenamant si trebuiesc suparvegheati continu.
In nici un caz nu mi-as lasa copilasul atat de mic la schi cu altcineva, doar daca as merge personal cu el.
Singura chestie! Solicita organizatorului taberei pe mail actele firmei si certificatele de lucru cu copii emise de Politie! In multe tabere au fost probleme de Hartuire se#uala sau chiar abuz si la copii mai mici! Si băieți si fete! Firma sa aibă cod CAEN pentru organizare de tabere / alte activități de agrement nu sa fie un " ghiveci " de activități!
nitromonkey88 întreabă:
Ecaterinaz79 întreabă: