Eu m- am saturat sa plătesc, la propriu, pentru idioți. Or fi ei jigniți, dar să trebuiască să bag mana in buzunar și să platesc pentru că unii refuză să- și folosească creierul nu e deloc...? (mai mult)
Pestele din conserva e ok sa fie consumat chiar si daca e procesat? Sau si el ar cam trebui evitat?
Daca faci detox si nu ai grija mereu la ce mananci samd, inseamna ca nu se va mai face acel detox sau oricum se face? Sau cum e ca nu inteleg?
După părerea voastră, cine este mai vinovat: cel care înșeală pe cel iubit după ce a fost rănit, sau cel care răneste pe cel iubit?
De ce le cere preotul mirilor să promită iubire veșnică, dacă iubirea adevărată nu poate fi garantată sau trăită printr-o promisiune?
Painea in sine asa fara nimic altceva cum e? Grea sau usoara?
A luat careva nota mica la BAC si a facut contestatie? Ce s-a intamplat dupa? Va crescut nota? Sau doar va scazut mai mult?
Salut! Am un telefon de un an si jumatate. Redmi. Luat nou din magazin. Nu mai merge internetul cum trebuie. Asteapta mult pana se incarca ceva. Are mama un Samsung de 6- 7- 8 ani. Am pus cartela in...? (mai mult)
Buna seara, am o problema recenta, o sa va povestesc pe scurt ce s- a intamplat. Impreuna cu fratele meu am fost la o matusa ca sa ii facem niste reparatii la casa timp de cateva zile, iar la putin ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o cratita fara ulei insa nu ma prea pricep.. De care trebuie sa cumpar? M ar ajuta si niste linkuri
Bună seara, vreau sa îmi cumpăr un laptop sh, și nu știu ce sa fac, în anunț scrie ca e impecabil ca nou, dar nu știu dacă e ok modelul, am văzut ceva recenzii pe altex, dar tot nu știu...? (mai mult)
Buna, TPU. Sunt fata, 15 ani si am o problema. Alaltaieri, tata mi- a prins telefonul deblocat si mi- a citit mesajele. In conversatia cu iubitul meu aveam mult mesaje explicite despre viata noastra...? (mai mult)
Ce e cu oamenii atat de inconstienti? Am vrut astazi sa ies in parc cu sora mea si inainte am zis sa folosim un spray anti- capuse si am auzit un grup de persoane in spatele nostru(aveau si ele copii) ...? (mai mult)
Caut și eu un răspuns concret la următoarea întrebare...De ce prietenul meu primește cereri de prietenie pe Facebook, mesaje pe Messenger, până și pe Whatsapp de la femei dezbrăcate? El spune...? (mai mult)
Peste vreo cativa ani o sa fie jocuri care o sa aiba grafica chiar ca viata reala? Sunt jocuri care sunt pe aproape, dar sa arate ca viata reala
In fata unui potential pericol letal, care dintre aceste stari v-ar putea salva viata, curajul sau frica? Exemple si argumente? Cheers
Am o dilema! De ce noi romanii nu donam sange? Vreau sa spun ca suntem pe ultimul loc in Europa la donarea de sange si plasma! Nu stiu de ce guvernul sau ministrul santatii nu ii informeaza pe cetateni...? (mai mult)
Bună tuturor! În satul unde locuiesc este o zonă de nici 1km loc drept unde în zonă majoritatea au copii mici care se joacă pe stradă, neavând loc de joacă în tot satul. Acolo posibil părinții...? (mai mult)
Dan Sucu a declarat la stiri ca Romania o duce cel mai bine :)) Poate el si alti bogatasi, nu oamenii de rand? La asa scumpiri si o sa fie mult mai rau dupa desemnarea noului presedinte. Cum dracu sa ...? (mai mult)
Bună TPU, sunt doar o adolescentă de 18 ani ce are o relație la distanță de 2 și 7 luni ( poate o sa vă mirati careva :)) în lunile astea ce urmează a- și vrea să merg la el pentru câteva ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!