In loc sa-l respectati si promovati pe Alexandru cel Bun, voi dvs.il promovati idolatrizati si respectati pe Vlad Dracu sau Vlad Tepes care era un ucigas si un tortionar calau ori psihopat!?
Am stat de vorbă cu o tipă de pe un site cu femei ce oferă multe servicii îmbucurătoare, și i- am cerut după o conversație concisă niste poze cu ea mai deochiate. In cele din urmă mi le- a trimis!...? (mai mult)
Comunismul ca idee nu este bun comparativ cu nazismul si fascismul? Adica sa fim toti la fel ca de exemplu:Liberte, egalite, fraternite.Sau Alexandru cel Bun.De ce va cramponati de nazism si fascism? ...? (mai mult)
De ce de la un timp cand prajesc cartofi se face spuma in toata tigaia? Tigaia e aceeasi de mult timp, ulei folosesc numai din ala ceva cu bunica pe ambalaj si ala de la unisol (deci am in permanenta ...? (mai mult)
De ce nu mai merg unele comentarii pe rețelele de socializare? Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tiktok dar am observat ca multe persoane se plâng ca pun comentarii și nu apar, de parca ar fi ...? (mai mult)
Salutare! Ce ați recomanda unui tânăr de 25 ani să facă în ziua de azii, legat de cariera sa? Eu personal m- am gândit să intru in politie. Dar având in vedere situatia mea ci mai exact ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt pe profilul "Științe sociale", ce facultate aș putea face pentru a ieși direct cu un job bun?
Binele,pacea sunt considerate pacat pentru ca te simti bine,dar raul calaismul, psihopatia bataia de joc batjocura care implica victime nu sunt pacat?
De ce Armata Română nu are curaj sa doboare dronele rusești întrate în spațiul aerian Romanesc?
Am un vecin care si- a facut casa la noi pe strada dar el nu sta aici, vine de 2- 3 ori pe an sa faca un gratar si atat, nu vrea sa vanda casa, nu are treaba cu vecinii, nimeni nu are nr lui de telefon....? (mai mult)
Salut. Ce opere pot sa pice acum la simularea la romana pentru cls. A XII-A din 5 decembrie? Pentru profilul tehnic daca cumva e diferit.
Dece mașină invarte rotile dar nu poate sa învârte mașină
Neavând gaz m-am spălat 3 zile la rand cu apa rece ca gheata, și pe cap, peste tot! Pot păți ceva? Menționez că nu am ieșit afară deloc! Simt că mă dor bijuteriile! Sunt puțin îngrijorat.
Am o problema și nu știu cum să interpretez situația. Flirtez cu colega de munca de ceva timp dar fara sa ne întâlnim fizic decât la munca și atât, in schimb ne scriam aproape zilnic, dar de vreo...? (mai mult)
Salut! Unde as putea cumpara parfumuri originale pentru iubita mea de mos Nicolae de la Oriflame? Mersi
Muncesc la o companie de stat de peste 20 ani. Am fost chemat ca plec cu un proiect extern. Am fost marcat pe o hârtie... apoi acea poza unde scrie ca eu merg a ajuns la mine, dar nu prin e- mail. Între...? (mai mult)
Care a fost cel mai frumos târg de Crăciun vizitat de voi ( în țară sau in străinătate)?
De ce Poliția nu se autosesizează când Barbati băieți majori umbla la brat cu minore pe strada?
Incape o masina de spalat normala ( nu slim ) de capacitate 8 kg intru-un opel astra H hatchback?
Aveți amintiri din viețile anterioare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.