Credeti ca Ion Iliescu isi mai revine? Au ajuns sa ii cedeze si organele, mai scapa oare? S-au probabil va muri intr-o zi, doua?
Buna! Ieri am baut 5 hell- uri, iar azi ma inteapa inima si respir greu… ******** ce pot lua?*******
Ce parere aveti de moartea lui Ion Iliescu?
Daca ND a castigat, atunci de ce unii inca ii mai fac propaganda pe aici? Oare realizeaza pana si ei ca alegerile astea nu au fost chiar "fair play"?
Credeți că vârsta contează în dragoste? Mai ales dacă este o diferență considerabilă? Cum ar fi 18 ani, de exemplu?
După părerea voastră Georgescu, Simion, Sosoaca și Gavrila merita câțiva ani de închisoare? Dacă da de ce?
Sunt nascut dupa 2000, am auzit la radio ca astia vor sa faca ceva tehnologie care sa ar putea sa ne faca nemuritori, sa ne mai faca mai tineri si unul intr- un reportaj zicea tot la radio ca nu vrea...? (mai mult)
Buna ziua, o mica experienta dintr- un posibil interviu, care a esuat. Voi ati fi facut la fel in locul meu? Sunt doar curios daca ati fi continuat sau v- ati fi pierdut increderea? Am trimis...? (mai mult)
Cine stie sa imi spuna cea mai buna afacere online, de preferat cu bani putini si cu castig lunar, cineva care stie si poate chiar face asta
Bună, de curând am plecat în Marea Britanie fără ca eu să știu că trebuie pașaport, am plecat doar cu buletinul, și șoferi când au aflat că n- am pașaport au zis că o să mă ascundă că...? (mai mult)
Bună știu ca suna banal însă am o teamă foarte mare la mine de ceva timp canta cucuveaua…canta in dreptul geamului poate pe poarta stă și pe casa. teama mea este următoarea, dacă mor? dacă...? (mai mult)
Fondatorul Telegramului spune că serviciile de informații franceze i- au cerut să- i cenzureze pe conservatorii români înainte de alegeri. De ce globalistilor le este frica de conservativii...? (mai mult)
Stiu ca nu urmareste nimeni postarile vechi. Va spusesem de viespile uriase. Iata o comparatie intre cele normale si astea aparute acum: https://i.postimg.cc/pdj8fnpG/20250803-085904.jpg
Am parul cam ondulat si lung cam de 3- 5 cm (mai mare nu vreau să mi- l las), am breton. Mi- ar plăcea sa îmi stea mai drept, mai așezat. Acum îmi stă mai ondulat si un pic electrizat după baie,...? (mai mult)
Este posibil ca palele unui ventilator de birou, aflat în funcțiune, să producă instantaneu condensarea în picături a vaporilor de apă din atmosferă, iar fluxul de aer să trimită mai departe...? (mai mult)
Credeți că va erupe inelul de foc? Mă refer la vulcanii ce vor erupe in 15 tari simultan! Ce va aduce asupra României acesta catastrofa înfricoșătoare? Ce i- au activat? Se spune că va erupe și...? (mai mult)
Salut! Anul trecut am fost la școala de vară, unde am întâlnit noi studenți voluntari(a fost a doua mea experiență de genul). Dintre aceștia doi băieți și o fată.M- am împăcat bine cu toți...? (mai mult)
De ce băieților nu le plac fetele inalte? am 20 de ani, 180cm si nu am avut niciodată un iubit. majoritatea băieților cu care am iesit mi au spus ca nu le pasa de înălțime, ei fiind putin mai...? (mai mult)
În luna noiembrie voi face 30 de ani, până acum nu am avut niciodată o iubită, nu am sărutat niciodată o fată pe buze, nu am făcut niciodată sex cu o fată din dorință reciprocă ( am foat...? (mai mult)
Salut, de unde preferați să vă achiziționați pc'uri, laptop'uri, piese pentru acestea? Magazine de specialitate (ex PcGar- nu știu dacă se pune ca reclamă), alte firme sau sh'uri - Facebook...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!