Bună seara.impreuna cu soțul am făcut în casă unde l- am primit și pe socrul meu. cert este ca de când m- am mutat acolo îmi face viața un calvar.de curând chiar a dat în mine și a îmbrâncit-...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga Champions League pe 31 mai?
Cei din Irlanda și Irlanda de Nord au nevoie de documentul electronic ETA? Mi se pare cam absurd ca UK sa îl introducă pana și pentru Irlanda!
Daca tu esti undeva in public si i-ai pus mana pe fund la o femeie, poti ajunge la puscarie nu? Dar daca bati un copil? Poti ajunge la puscarie?
E ok daca ma spal pe cap doar cu balsam fara sampon zilnic sau odata la doua zile?
Rog să- mi spuneți este grav? Recipient mai exact pulverizator de geamuri în care a fost muspilan dar era gol am pus apa în el și din greșeală mam stropit în fata mai exact pe ochii clatindul...? (mai mult)
Buna. Cum ii pot multumi/ revansa unei persoane care a ramas lângă mine in momente in care nu meritam deloc? Am avut o neintelegere cu iubitul meu, si poate din oboseala psihica sau altele i- am aruncat...? (mai mult)
Buna, cam cat m-ar ajunge un tatuaj de genu?
Eu am avut o relatie online, dar s- a terminat recent, a fost foarte intima si ajunsesem sa ne cunoastem pe deplin, dar s- a terminat si nu stiu daca are rost sa ma consum si sa sufar persoana nu a ...? (mai mult)
Am o problema reala. nicio relatie nu se concretizeaza, niciuna nu trece de baremul de 2 luni de zile si la inceput de despartire sunt ok cu asta, dar dupa trec prin niste stari oribile, plang, ma ...? (mai mult)
Bunq ziua! S- a confruntat cineva cu un cos/nodul sub piele pe picior, între zona inghinala și genunchi, pe coapsa, dar nu are de a face cu ganglionii inghinali, nu este în zona.lor La suprafață...? (mai mult)
Buna, TPU. Sunt fata, 15 ani si am o problema. Alaltaieri, tata mi- a prins telefonul deblocat si mi- a citit mesajele. In conversatia cu iubitul meu aveam mult mesaje explicite despre viata noastra...? (mai mult)
Poate sa se viruseze laptop-ul dacă cineva a accesat o versiune veche a jocului Roblox descărcată? Am înțeles ca ofertele de descărcare a versiunilor vechi ale jocurilor sunt scam!
Bună ziua, am o întrebare dacă cineva mă poate ajuta. Mi am scos măseaua de minte era ultima, le am scos pe fiecare pe rând, ultima este cea din stanga jos. Mi- am scos o in data de vineri...? (mai mult)
Buna! Sunt pe tratament cu roaccutan și mâine am un eveniment la care vreau să beaum oare ar fi bine ca să iau medicamentele în ziua aia?
Bună. Eu iau anticoncepționale din luna martie, le urmez corect, însă, întrebarea mea este urmatoarea:din lipsa de timp, nu am putut ajunge la un control ca să mi se prescrie aceste anti conceptionale...? (mai mult)
Bună, de ceva timp mă doare măduva spinării, mai jos de gât am o durere ca o înțepătură. Prima dată când mi s- a întâmplat mâncăm un ou fiert, începuse să mă înțepe în spate de ...? (mai mult)
Bună! Sunt în clasa a 9 a și luna aceasta sau luna viitoare voi da testul PISA. Testul PISA se pune în catalog? Două profesoare am înțeles ca vor să- l pună, dar eu am inteles ca e anonim. Testul...? (mai mult)
De ce le cere preotul mirilor să promită iubire veșnică, dacă iubirea adevărată nu poate fi garantată sau trăită printr-o promisiune?
Bună, vi s-a mai întâmplat să simțiți ca va tremura mâinile și picioarele dar ele nu tremură? Simt mereu ca îmi tremură dar dacă mă uit la ele ele nu tremura
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!