Știți cumva unde mă pot angaja la 16 ani în Iași? Cu program de dimineață până maxim 13-14?
Exiata printre voi cineva care cunoaste utilizatorul asra de Telegram:harry332733?
Salut! Ce părere aveți despre Jurnalism? Este o meserie de viitor? O să îi ia locul inteligența artificială?
Este cineva absolvent/care urmeaza cursurile facultatii de psihologie? As dori sa ma indrept catre acest domeniu. Păreri despre disciplinele de studiu, ce ati fi dorit sa stiti inainte de facultate, ...? (mai mult)
Ştie cineva un forum unde să gasesc barbați pentru partide sexuale? adică eu să le dau bani si ei sa facă de toate inclusiv sex oral. Pentru că eu nu am avut un prieten care sa facă şi sex oral...? (mai mult)
Se da un Dell 5511 care cred ca din cauza unui adaptor sata la hard de 3.5 la usb s- a zapacit pe partea de placa video cred, aveti idee pe monitor extern merge dupa 20 sec se face negru dupa iar isi ...? (mai mult)
Buna seara! Din ce cauza am avut stari puternice de derealizare, depersonalizare, atacuri de panica cu senzatie ca nu aveam aer, tresarire, soc electric? O fi ca cu o zi inainte mama mea a plecat pana...? (mai mult)
Bună m-ați putea ajuta va rog urgent cu ceva!
Cum reușesc unii care nu sunt asa atractivi sa găsească și sa cucerească fete frumoase?
Există o lege, un ordin de ministru sau o metodologie oficială a Ministerului Educației care să prevadă explicit dacă rezultatele testelor standardizate (evaluări naționale/pilot/standardizate)...? (mai mult)
Ce parere aveti de cursul Tehnician Instalatii de Bord in Avionica? Ce sanse am sa lucrez in Romania? Firma se numeste Optim. Multumesc.
Salut TPU. Am o pisică (are vreo 7- 8 ani deci nu e chiar exagerat de bătrână) care are o problema de piele: năpârlește (pierde blană) ca vara, doar că acum e foarte frig aici, (am avut și-...? (mai mult)
Bună dimineața dragi oameni. Cum fac pe cineva să renunțe la o moștenire?
Cum să cresc în înălțime? Adică cam 5cm într- o lună sau nu știu. am ținut dietă și am rămas pe loc mult timp nu mai creșteam și obișnuiam să fiu mai înaltă ca prietenele mele, acum...? (mai mult)
Salut. Vrea cineva sa purtam o conversatie despre anumite chestii. Lucuri care nu pot fi spuse nimanui. Daca esti santos mental recomand sa treci mai departe. Vreau pe cineva ca mine sa povestim si sa ...? (mai mult)
Salut TPU! Astazi am picat in teapa agentiilor de modelling care iti cer bani promitand ca ti- i vei recupera garantat de 10 ori mai mult prin proiecte. Intr- un moment de neatentie, printr- o decizie...? (mai mult)
Hello, in momentul de fata sunt clasa a 12- a si inca nu m- am decis sigur la ce facultate vreau sa merg, nu pot spune ca- mi place sa fac ceva anume care sa ma ajute in alegerea facultatii. De o perioada...? (mai mult)
O întrebare, dacă plec cu erasmus la munca ma pot întoarce cu mulți bani? Ca auzisem ca doar cu work and travell te poți întoarce cu mulți bani
Cunoașteți pe cineva care spune că are mult ghinion. Credeți că e o glumă dar nu e, persoana are parte de ghinioane în fiecare zi. Var fi greu să formați o relație cu o astfel de persoană...? (mai mult)
Bună TPU. Oare știe cineva cat ar costa să schimbi proprietarul casei? De exemplu părinți mei vor să îmi dea mie o casă și m- ar interesa cat costă toată treaba. Acum câțiva ani( în jur de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!