Bună dimineața! Mi aș dori câteva sfaturi de la voi Am un prieten foarte apropiat și nu se poate lăsa de păcănele Ce e de făcut?
Bună, am citit Mândrie și prejudecată, mi-a plăcut maxim, și aș vrea ceva la fel sau asemănător, nu știu exact cu ce ar trebui să continui?
Cum sa îmi notez părinții (separat) in telefon am 13 ani și vreau ceva amuzant tyyy
Mai exista smartphone cu un singur sim? Nu sa aiba doua sloturi si eu sa folosesc unul. Telefonul sa aiba doar un slot de sim.
Deci eu am 20 de ani și nu am avut nicio relație până acum, nici măcar primul sărut și sunt fată. Vb cu băiat de la facultate, dar problema e ca eu fizic nu sunt atrasă de el. El nu arată ...? (mai mult)
De ce majoritatea bărbațiilor înjură? Se poate să fie din cauza traumelor din trecut?
Cât credeți că e suma minimă în care poți investi într-o criptomonedă astfel încât să ai șanse mari de câștig?
Salut TPU! Am 12 ani si as dori idei ca sa fac niste banuti pana la craciun sa- mi cumpar calculator( 4000 lei) avnd in vedere ca primesc pana atunci 3 burse a cate 300- 400 de lei si pe saptamana aprox...? (mai mult)
Credeți într- o o existență a ființelor spirituale? Biblia spune că există ființe spirituale pozitive și Negative. Îngerii și demoni. Lumea spirituală nu poate fi văzută cu ochii,...? (mai mult)
Am 23 ani, în noiembrie fac 24 și nu am avut niciodată o iubită. E ok sau înseamnă că sunt „defect"?
Am o întrebare mai periculoasă! Ce s-ar întâmpla dacă ți-ar face un doctor o amputare de picior fara anestezie?
Care este diferența dintre un text literar și un text literal?
Film la fel ca, , The hunter games" adică, , jocurile foamei" 2012, știu ca am văzut tot asa într- o pădure luptându- se doar ca au fost șocați când au văzut ca sunt camere care ii filmează...? (mai mult)
Vreți/va place sa vă adaptați noilor trenduri sau preferați să rămâneți original/diferit? Cheers
Cum o fost prima vostra experienta sexuala Ca fata? EU am avut la initial cand o introdus penisul incet foarte multa (Ardere) pentru 10 secunde Maxim. stie cineva oare de ce?
Buna! Azi am accesat o reclama la un cazino făcută de culita sterp, honeybetz. Am depus 70 lei si am jucat jocul chiken unde am castigat 250 lei pe care am putut sa ii retrag. Problema e ca mi- au cerut...? (mai mult)
Buna! Inițial cred ca am avut candidoza vaginala, deoarece am avut scurgeri albe, branzoase si mancarime in zona intima. Am folosit ovul canesten gyn uno, nu mi- a trecut mâncărimea, dupa 3 zile...? (mai mult)
Site- ul trendyol e ok? Am vazut ca au optiunea de plata la livrare, asa ca nu exista sansa sa mi se sparga contul bancar.Hainele sunt cat de cat de calitate? Am gasit niste haine foarte faine, iar pretul...? (mai mult)
Ce sport din America(USA) este cel mai popular? Eu cred ca baseball-ul apoi baschetul, apoi fotbalul american, și ultimul hocheiul.
Dacă apropierile cu ceilalți elevi de același se* nu este o problemă, evident în limitele bunului simț... Ce părere aveți de elevii de se* opus care vă tot vizitează clasa sau atunci când...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!