Buna ziua. Cata apa consum, dacă spal 6 masini de rufe pe saptamana? Nentiobez ca mașina mea consuma 50 l pe ciclu de spalate
Ce fac dacă mi-am uitat parola la Discord? Cum îmi pun o parolă nouă?
Salutare, acum 5 zile mi am cumpărat de pe EA APP, FC 26 In prima seara cand l am instalat am putut juca, a 2 a seara cand am vrut sa intru sa l joc, îmi apare o eroare in felul următor: EA Javelin...? (mai mult)
Buna! bichonul meu a fost umplut de scaieti si nu mai ies de pe blanita lui cand il spal. Latra, scuipa, se enerveaza si se scarpina numai din cauza ca i- a trebuit sa se bage in bălării. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Care a fost cel mai frumos târg de Crăciun vizitat de voi ( în țară sau in străinătate)?
Frigiderul face click noaptea. Asta se cheama cădere de tensiune? Ce dispozitiv ar trebui să-mi pun?
La orice persoana care isi deschide un PFA, obligatoriu PFA- ul respectiv cu numele si prenumele persoanei care il detine (plus probabil si alte informatii, cum ar fi data inregistrarii, localitatea,...? (mai mult)
Am un vecin care a murit şi l- am visat că mă chema in pământ era intuneric afară iar vecinul părea atât de ciudat şi mă forța să intru in pământ dar eu am fugit. Aveți idee ce înseamnă...? (mai mult)
Bună, câți sunt incluşi in acest viciu al respectatul pacat in lumea moderna o spun cu un pic de cenzura se numește malahie, nu pot renunta la asta chiar dacă nu pun mana acolo pe nenea...? (mai mult)
Am o problemă legată de banca ING, am făcut trecerea de la contul ING young la cel de adult, vreau să știu ce s- a întâmplat cu banii din contul young, aceștia nu au fost transferați în contul...? (mai mult)
Daca vreau sa-mi schimb adresa de domiciliu la un prieten de ce acte am nevoie de la el. El trebuie sa fie prezent sau nu?
Cum imi pot promovova situl only?
Daca imi vand imobilul unde am domiciliu, ce se intampla ulterior? In momentul vanzarii eu trebuie sa am deja alt domiciliu in acte sau cum?
Oare sunt femeii cu multă secreție vaginala albă naturală? ...sunt în căutare fără jigniri vă rog
Am o cumpărat o plita electrica și are funcția de termostat reglabil si protecție la supraîncălzire și câteodată se stinge ledul. De ce face asta? Daca îl las așa și îl mut la o altă treaptă...? (mai mult)
Dece mașină invarte rotile dar nu poate sa învârte mașină
Pentru cursele aeriene interne, gen Bucuresti- Timisoara sau Bucuresti- Iasi, avand in vedere ca sunt pe distante scurte si probabil cu flux mult mai mic de pasageri, iti poti lua bilet direct de pe...? (mai mult)
Buna ziua, am primit o amenda si vreau sa o vreau sa o contest si nu stiu cum se procedeaza, trebuie sa platesc amenda inainte de a o contesta? Daca o platesc inainte judecatorul vede ca e platita si...? (mai mult)
Cum pot afla proprietarul mașinii mele Wolsvagen Toareg cu nr de inmatriculare HD48GMN?
O colega m-a jignit la serviciu, i-am răspuns agresiv cu jigniri iar acum spune că are o ruda avocat și mă va acționa în judecată deoarece i-am distrus reputația. Este plauzibil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?