Ai avut vreodata relatie online? Credeti ca merita?
Merita sa fac un curs de cosmetica? ( nu vorbesc de machiaj)
Buna. Cum ii pot multumi/ revansa unei persoane care a ramas lângă mine in momente in care nu meritam deloc? Am avut o neintelegere cu iubitul meu, si poate din oboseala psihica sau altele i- am aruncat...? (mai mult)
Bună. Eu iau anticoncepționale din luna martie, le urmez corect, însă, întrebarea mea este urmatoarea:din lipsa de timp, nu am putut ajunge la un control ca să mi se prescrie aceste anti conceptionale...? (mai mult)
Ce tratament recomandați unei persoane de 40 de ani care are probleme cu emoțiile nod in gat palpitatii gânduri negative. Am incercat sa duc persoana la psiholog, nu prea am reușit mare lucru,...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare. Am un prieten pe care îl cunosc de multă vreme. Nu m- am gândit la el niciodată în felul ăla, până de puțin timp, când am observat că corpul meu are reacții...? (mai mult)
Bună, dacă știți o soluție pentru părul ars, am fost la un salon să mă facă din negru în blond. După s- a rupt tot părul până la urechi și când fac duș se simte de parcă e elastic ca...? (mai mult)
Hellooo, exista tren direct Bucuresti Nord-Slatina? Si daca da, la ce ora? Mersii:))
Ce echipe de handbal feminin pentru fete de 12 ani exista in Craiova?
Hey TPU. Păreri despre telefoanele Poco de la Xiaomi? Până acum am avut Samsung s22 ultra şi a început să moară bateria şi aş vrea altceva. Dau fundă
Salut! Trebuie sa slăbesc rapid in 2-3 zile, măcar 1-2 kg. Mă puteți ajuta cu ceva sfaturi? Mulțumesc!
Buna ziua, am si eu o intrebare, am avut un abonament la Vodafone, dupa 8 luni de contract am fost la ei la sucurasala, am reziliat contractul. Am intrebat trebuie sa achit o suma de bani ceva, mi...? (mai mult)
Voi ce parere aveti acum ca a crescut asa de tare euro, adica intr-adevar nu o sa mai fie niciodata cum a fost inainte si o sa tot creasca de acum? Sau nu va fi asa totusi?
Stie cineva ce se poate obtine/face cu certificatul de casatorie si certificatele de nastere a copiilor? Ex, un cuplu despartit neoficial (nedivortat dar se locuieste separat), cere actele de mai sus...? (mai mult)
Bună, am 37 de ani și am o mică problemă de câteva săptămâni, toată viaţa mea am dormit pe burtă, de ceva timp nu mai pot, mă trezesc din somn cu dureri insuportabile de sâni.Se întâmplă...? (mai mult)
Simion a recunoscut ca a mintit: https://www.digi24.ro/alegeri- prezidentiale- 2025/george- simion- recunoaste- ca- locuintele- promise- la- doar- 35- 000- de- euro- erau- o- strategie- de- marketing- ...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani, de un an nu mai am relatie, de atunci nu am mai intretinut relații sexuale. Ideea e ca atunci cand faceam sex cu iubita mea nu ramanea penisul sculat pe tot parcursul actului, se ...? (mai mult)
Dacă vreau să am lift în casa mea personală trebuie să îi fac verificare obligatoriu sau sunt pe deplin răspunzător de el?
Salut, aș putea să înlocuiesc ochelarii cu lentile de contact? Țin să menționez că am miopia destul de mare. ( -9, - 10 )
Bună! Vin la dvs cu o întrebare poate cineva a mai trecut prin asta sau este în cunoștință de cauză. Eu am 18 ani aproape și recent de vreo săptămână am observat ca îmi pică părul mai mult,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?