Care este diferența dintre un text literar și un text literal?
Știe cineva un club de lupte libere în Timișoara?
Cam cat timp pot rezista fara carbohidrati? Mi- am pus in plan sa mananc 3 luni de zile Doar pui fript cu guacamole peste el, oua fierte(sau omleta)cu niste branza cottage, iaurt grecesc amestecat cu...? (mai mult)
Buna! Azi am accesat o reclama la un cazino făcută de culita sterp, honeybetz. Am depus 70 lei si am jucat jocul chiken unde am castigat 250 lei pe care am putut sa ii retrag. Problema e ca mi- au cerut...? (mai mult)
Buna! Inițial cred ca am avut candidoza vaginala, deoarece am avut scurgeri albe, branzoase si mancarime in zona intima. Am folosit ovul canesten gyn uno, nu mi- a trecut mâncărimea, dupa 3 zile...? (mai mult)
Intreb pe cei care folosesc Ccleaner: Si voua vi s- a instalat automat noua varianta? De fapt, cere permisiunea dar daca nu o dai nu il poti folosi. Si nu stiu ce face in plus. Nu vad noutati. Dar mi...? (mai mult)
Dacă apropierile cu ceilalți elevi de același se* nu este o problemă, evident în limitele bunului simț... Ce părere aveți de elevii de se* opus care vă tot vizitează clasa sau atunci când...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau să îmi schimb vechiul iPhone 13 pro dar nu stiu ce sa aleg intre S25 ultra, Honor Magic 7 Pro si Oneplus 13. Ar mai fi si Xiaomi 15t pro, dar nu prea imi place softul. Care ar ...? (mai mult)
Hei, TPU, cum îmi fac cont pe Meditații.ro ca profesor? Ca să- mi pun datele mele ca profesor. Mi- am făcut cont propriu zis, dar mă duce la rubrica de elev și de a căuta eu profesori. Însă...? (mai mult)
Adulterul e pedepsit cu pușcărie? ati putea sa mi explicați?
O intrebare ce se adreseaza mai mult studentilor de la inginerie electrica... Sunt anul I la universitate, chiar daca a trecut de- abia prima saptamana eu pana acum la cursuri/seminare/laboratoare scriam...? (mai mult)
Știe cineva de ce tremur atunci când mă cert cu cineva
Platesc pe revolut acolo o suma modica pentru cine imi gaseste si mie un site care daca dai poza cu o fata oarecare iti arata daca a facut videochat sau nu, mi- a aratat site ul un prieten dar nu mai ...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un magazin ceva de sutiene unde este servicul de Bra Fitting va rog?
Cei care s-au mutat in mijlocul anului in liceu, cum v ați integrat cu ceilalți? Cum pot să mă împrietenesc repede cu ceilalți? cel puțin ca și fată :)
True Detective merita văzut sau este mai bun Sherlock?
În general seara când să dorm rămân un pic fără aer și simt caldura și ma doare la inima ma intepa ma lasă am fost la cardiolog nu am nimic
Azi am făcut 22 de ani, dati-mi niște sfaturi pentru aceasta varsta
Eu as pune 100.000 lei amenda pentru dilimacii care merg pe munte ca pe bulevard *( FARA echipament de munte ) si apoi cheamă Salvamont sa- i salveze! Sau sa plătească toată intervenția! Valabil...? (mai mult)
Stiti vreun site/forum unde se pot pune intrebari gratuite despre probleme medicale la care sa raspunda doar medici specializati pentru fiecare problema in parte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?