Mi- am cumparat o crema de cearcăne(synergy Therm Cosmetics anti- age- cu ambalajul verde) și am folosit- o de marți seară. Azi dimineată am observat că am pleoapa de la ochiul stâng umflată(se...? (mai mult)
Salut TPU, dacă la mine la liceu se desființează profilul meu pentru că nu a mai luat nimeni bacul de 4 ani și eu nu iau bacul in vara și în toamna in sesiunea 3 voi da singur la mate info sau ...? (mai mult)
Cum știu cât GB am
Buna dimineata. In momentul de fata sunt foarte nedumerit deoarece am o dilema. Luni doresc sa imi cumpar un telefon si pot alege din doua telefoane care sunt la acelasi pret aici in tara in care sunt....? (mai mult)
Salut! În Parlamentul European poate vorbi oricine cum a ținut Selly un discurs? Diana Sosoaca este europarlamentar deși face scandal și o insulta pe Ursula când este acolo! Nu știu de ce îi lasă...? (mai mult)
De unde sa-mi iau si eu un jbl partybox fara sa-mi iau teapa cu ea? De la ce firma? Altex, dedeman? Sunt de incredere? Sau flanco. Funda
Salut! Am zis sa ma bag si eu in seama cu niste fete pe Facebook si nimic.Acum o saptamana am imtrebat o fata care e din orasul meu, desigur pe care n- o cunosc, dar am vazut ca scria ca e singura la...? (mai mult)
Poti scapa de tensiunea mare daca donezi sange sau daca te duci sa ti se recolteze sange pentru o analiza medicala?
E ok sa fie luata prima masa la ora 7 dimineata?
Putin și Xi au semnat un memorandum prin care schimburile comerciale între cele două țări - Rusia și China - se vor face în valutele naționale și au transmis că schimburile cu alte țări ...? (mai mult)
Salut! A înlocuit cineva motorul de BMW e46 320d cel de 136 cp cu cel de 150cp? Mulțumesc!
Pot face pașaport cu gene false?
Sa zicem ca iesiti cu un asa zis tovaras si el va zice ca daca nu- i cumparati nimic (de baut, snack) zice ca nu mai iese cu voi, dar totusi continua sa o faca chiar si dupa ce nu i- ati cumparat nimic....? (mai mult)
Salut, daca schimbi sume dintr o valuta in alta ti se mai ia vreo taxa sau comision in afara de pretul de vanzare a bancii x?
Salutare. Stie cineva unde pot face un credit mic de nevoi personale? Am intampinat niste probleme si am nevoie rapida de niste bani. Tin sa mentionez ca nu am alt credit in curs sau alte datorii si ca...? (mai mult)
Cine credeți ca o sa iasă Presedintele Romaniei!?
Ce inseamna efectuare in natura a concediului de odihna?
Salut TPU! Am terminat 6 sedinte la scoala de soferi si inca am probleme cand schimb viteza din treapta in 2 in 3 masina smuceste unpic si nu stiu cum sa fac sa nu se mai intample de accelerat accelerez...? (mai mult)
Ce părere aveți despre magazinul CEL? vreau sa- mi iau un laptop de gaming, nu foarte wow, dar nici ceva mizer, și am găsit ceva la un preț DECENT, dar nu sunt sigur, am mai multe variante, ...? (mai mult)
Joom mi- a trimis pachetul cu comanda LW367390102DE în care îmi cere să confirm primirea comenzii dacă nu o să fie returnat la producător. Eu am fost la Poșta de care aparțin și au spus că pachetul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba