TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
SerbanMircea
în 5 Ianuarie | SerbanMircea întreabă:

Dacă ești pocăit penticostal poți să pui o lumânare la mormântul soției dacă a decedat

8
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 5 Ianuarie | DaciaRomania întreabă:

La voi se dă sau nu bani preotului ortodox când vine cu sfințitul, la Bobotează?

5
Răspunde Raportează
VoineaGabi1990
în 5 Ianuarie | VoineaGabi1990 întreabă:

Sunt de religie creștin ortodox. Păcătuiesc citind o carte primită gratuit și scrisă de o autoare de religie adventistă? Că mă gândeam că dacă tot am primit- o gratis, doar să o citesc, nu...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie |

Dacă azi m- am certat rău cu mama și plângând a zis că nu pricepe de ce o urăsc atât, iar eu i- am zis că da, da chiar o urăsc rău de tot că din cauza ei am toate nenorocitele astea de probleme...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 4 Ianuarie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Dumnezeu spune ca majoritatea se vor duce in iad? In Biblie in Cartea Apocalipsei spune ca toti se vor inchina fiarei si vor fi aruncati in focul vesnic! Asta inseamna ca Dumnezeu stie ca majoritatea nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie |

Daca nu am mers cu sorcova e pacat?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie |

E pacat daca n am mers cu sorcova?

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 2 Ianuarie | sabin89 întreabă:

"Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta" Apoc. 11:18 Ce mânie a venit? Și când? Despre ce e vorba aici?

8
Răspunde Raportează
IonutNegruaZqc
în 1 Ianuarie | IonutNegruaZqc întreabă:

Mi-a taiat o femeie calea si a aruncat cu ceva înainte sa intru in biserica, ce înseamnă?

7
Răspunde Raportează
Miha2109
în 1 Ianuarie | Miha2109 întreabă:

Bună seara, curând voi naște și voiam să știu dacă nasa mea de botez poate fii și nașa fetiței. Vă mulțumesc mult!

2
Răspunde Raportează
Oana0253
în 1 Ianuarie | Oana0253 întreabă:

Bună seara și La mulți ani! Am și eu o nelămurire în legătură cu calugaria! Îmi doresc foarte mult sa fiu la o mănăstire de Maicii din Târgu Neamț, și mi s- a spus ca nu sunt pregătită,...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Anonimms128
în 31 Decembrie 2024 | Anonimms128 întreabă:

Bună TPU an nou fericit și binecuvântat când vine părintele cat trebuie dat la părinte și dascăl? Dorim să vină și pe la noi să sfințească casa dar nu știm cat trebuie dar vă mulțumesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Decembrie 2024 |

Bună! Este posibilă o relație/căsătorie într-un creștin după evanghelie si un adventist?

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 31 Decembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

E ok si daca stai cu carte de rugaciuni in mana atunci cand te rogi? Se accepta asa ceva? Ca na, sa zicem ca vrei asa sa te rogi cu rugaciuni din carti dar nu stii pe de rost. Sau trebuie sa o pui pe ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Curiosul999
în 30 Decembrie 2024 | Curiosul999 întreabă:

Va salut, am o mare dilema la care nu am găsit răspuns. Deci Rusia Ukraina Moldova și Serbia sărbătoresc Paștele pe aceaiasi data cu noi. E adevărat că în fiecare an intra 3 mari episcopi printre...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
mad000002
în 30 Decembrie 2024 | mad000002 întreabă:

Avand in vedere urmatoarele informatii:boli, handicapuri, nebunia haotice si la cei care nu merita, accidente, mortile la nastere, evolutia primatele din care descindem, dinozaurii, Big- Bangul, varsta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mad000001
în 29 Decembrie 2024 | mad000001 întreabă:

Din punct de vedere religios Creationist, ce rol rost au Pietrele cazatoare:asteroizi, comete, meteoriti? Ce mesaj transmite Creastorul prin existenta pietrelor care sunt cazatoare? Sa fie oare dovada...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
buturuga
în 29 Decembrie 2024 | buturuga întreabă:

Bună seara! De Sf Andrei am pus grâu la încolțit. Acesta a încolțit frumos, însă vârfurile au început să se îngălbenească. Știam că este semn rău, dar ce simbolizează mai exact? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mad000003
în 29 Decembrie 2024 | mad000003 întreabă:

In ce fel de Creator Dumnezeu Zeu credeti?:Prea Bun cristos iisus, Pur Sfant, pat patern., normal oaie ratacita, sau calau dominus pedepsitor sau dominator? Nu credeti ca bio diversitatea de pe Pamant...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Curiosul999
în 29 Decembrie 2024 | Curiosul999 întreabă:

Va salut am o mare dilema deci daca Crăciunul în Rusia Moldova și Ukraina E sărbătorit pe rit vechi Sfântul Nicolae la fel și pastele la fel atunci cum se mai pot numi localnicii de acolo "creștini...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
lxzyzzv
în 28 Decembrie 2024 | lxzyzzv întreabă:

Buna dimineata, am o intrebare, pe 28 decembrie se duce cu colindul? daca da. sa ma ajutati daca puteti sa imi spuneti niste colinde care (poate) se canta azi, ca gen mna n- am ce face in casa si daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stefan927
în 27 Decembrie 2024 | Stefan927 întreabă:

Salut TPU. Ce părere aveți despre proiectarea astrală? De ce mulți zic ca ii ceva satanic?

7
Răspunde Raportează
SoniaMry
în 27 Decembrie 2024 | SoniaMry întreabă:

Ce alimente sunt permise de post si care sunt cele nepermise? Ma refer la postul general, vreau sa ma spovedesc si sa tin post cu doua zile inainte.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Decembrie 2024 |

Nu știu dacă am mai pus întrebarea asta, însă dacă încă o mai pun, e clar că nu am primit un răspuns concret și grăitor. Deci www Conform religiei, credinței, Bibliei, ăstora Sfinte...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 24 Decembrie 2024 | chicago44angels întreabă:

Voi credeti ca Iisus a fost un barbat perfect sau doar o metafora pentru empatia si iubirea omenirii? Credeti ca diavolul e o capra cu o stea in frunte sau o metafora pentru uratenia si rautatea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
paulpop
în 23 Decembrie 2024 | paulpop întreabă:

Ati auzit de cazuri de chestii supranaturale legate de moartea unui cunoscut? de exemplu un prieten de-al meu si-a vazut un unchi mort la parastas

1
Răspunde Raportează
TeleaMatei
în 22 Decembrie 2024 | TeleaMatei întreabă:

Buna TPU! In ce zi se merge la colindat cu steaua? [Nu stiu dacă am pus la categoria corecta]

2
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 21 Decembrie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

De unde au dedus crestinii practicanti ca traim in vremurile de pe urma, ca suntem condusi de masoni si ca se pregateste venirea lui antihrist, ca toate razboaiele si revolutiile au fost create de masoni...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Norvegia22
în 21 Decembrie 2024 | Norvegia22 întreabă:

Bună seara, vreau sa găsesc și eu pe cineva cu care sa ma consult în privința la un anumit gând care ma omoară. Si nu stiu de unde ar putea sa vina gândurile asta. De la ala rău sau de la...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Thatonegirl689
în 19 Decembrie 2024 | Thatonegirl689 întreabă:

Am primit Canon să citesc unul dintre psalmi timp de 40 de zile. Dar ieri seara am uitat sa il citesc. Se considera ne facut canonul daca o iau de la inceput timp de 40 de zile sau e ok asa?

7
Răspunde Raportează
laviniabeluska11
în 19 Decembrie 2024 | laviniabeluska11 întreabă:

Bună! Ce experiențe aveți după vizită la mormântul părintelui Arsenie Boca?

1
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 17 Decembrie 2024 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Dacă pun un medalion cu maică domnului în aghiazmă, se sfințește? Mulțumesc! Nu vreau răspunsuri la mișto.

8
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 17 Decembrie 2024 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Este adevărat că dacă pui ceva pe sfintele moaște, se sfințește? Vreau răspunsuri fără miștouri.

5
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 16 Decembrie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

Toate filmele sunt pacat? Asa spun unii preoti si pastori ca este pacat sa te uiti la orice film mai ales la cele violente dar in Biblie sunt multe scene violente si sunt chiar si reprezentari si picturi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Decembrie 2024 |

Unde găsești alinare in cărțile religioase?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Decembrie 2024 |

Îmi place să citesc astrologie pentru a- mi da speranța în depresia de care sufar.De mic m- a fascinat misterul stelelor.Totusi unii zic că e păcat religios și eu cred în Dumnezeu mă rog zilnic.Chiar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sabin89
în 15 Decembrie 2024 | sabin89 întreabă:

În urmă cu aprox. trei mii de ani (cam atunci se pare că a trăit David), au fost consemnate următoarele cuvinte: "Încă puțină vreme și cel rău nu va mai fi" ps. 37:10. Ce se înțelegea pe ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 14 Decembrie 2024 | LisaJulie întreabă:

O prietena se spovedește mâine și a ținut vreo 4 zile post dar azi este dezlegare la pește! Poate manca pește dacă e dezlegare iar mâine sa meargă sa se spovedească și sa se împărtășească...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 11 Decembrie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

Care sunt versetele din Biblie care vorbesc impotriva schimbarii de sex? In Biblie nu scrie nimic despre schimbarea de sex deoarece atunci nu exista asa ceva si vreau si eu sa stiu de ce se opun atat de...? (mai mult)

38
Răspunde Raportează
StimabiluI
în 9 Decembrie 2024 | StimabiluI întreabă:

Întrebare pentru cei creștini ortodocși: ce părere aveți despre Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al BOR? Simțiți că vă reprezintă opiniile dumnealui? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 8 Decembrie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

De unde vine conceptul ca în iad vei fi chinuit și devorat la propriu de demoni și de alți monstri? În Biblie nu scrie nimic de asa ceva dar totuși majoritatea creștinilor practicanți asa considera!...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Norvegia22
în 7 Decembrie 2024 | Norvegia22 întreabă:

Bună seara, mai am și eu o întrebare. Cate piste are diavolul sa îl însele pe om?

8
Răspunde Raportează
recedaniel3
în 4 Decembrie 2024 | recedaniel3 întreabă:

Exista Dumnezeu pe pamint?

7
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 4 Decembrie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

Imi zic crestinii la o postare despre firul divin si cezariana ca Dumnezeu nu iubeste copiii nascuti asa. Care este logica? In schimb iubeste criminalii si orice persoana doar pentru ca s- a pocait pe ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
recedaniel3

Este biblia cuvintul lui Dumnezeu?

12
Răspunde Raportează
recedaniel3

Unde ti-ai pretrece vesnicia daca ar fi sa mori astazi?

7
Răspunde Raportează
recedaniel3

Care este puterea rugaciunii?

4
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 3 Decembrie 2024 | DaciaRomania întreabă:

La voi in casă, familie, se tine postul Crăciunului sau nu?

6
Răspunde Raportează
Aura143127
în 1 Decembrie 2024 | Aura143127 întreabă:

Condimentele sunt de post? la unele condimente scrie ca poate conține urme de ou

4
Răspunde Raportează
Ambivert
în 1 Decembrie 2024 | Ambivert întreabă:

Tot mă cotrazic cu o fata legat de sinucidere și biblie. Scrie in biblie că dacă te sinucizi ajungi in iad? Contrazicerea ar fi legat de contextul sinuciderii! Ea zice că nu contează dacă te sinucizi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă pe 15 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Dac? s- ar legaliza homosexualitatea n Romnia ?i autorit??ile ar acorda toate drepturile comunit??ii LGBT, inclusiv protec?ie prin lege, cum a?i reac?iona ca b?rba?i obi?nui?i dac? ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 20 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 8 ore

Ion1989 întreabă:

Pentru o camera de supraveghere am cumparat un panou solar, cand am cumparat camera mi- a venit un panou mic, cat mana fara baterii si nici nu incarca bateria de la camera se incarca pana la 30% si nu...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • simona1930
    trimisă acum 20 ore

simona1930 întreabă:

Sunt de cteva luni, cam din februarie cu un b?rbat, l iubesc nu pot sa zic c? nu, m- am desp?r?it din februarie de fostul meu, poveste lung?, ?i mai nou locuiesc mai tot timpul la b?rbatul...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.738
  • Întrebări: 3.953.163
  • Răspunsuri: 17.654.037
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Automobile

Automobile

Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.809 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.344 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.140 Conversaţii