| bobolina27 a întrebat:

Eu si prietena mea de la o vreme suntem intr o perioadă de rătăcire si singurul gând care il avem este sa mergem pentru o vreme la o mânastire pentru a ne desprinde de lumea asta plina de lucruri care iti intuneca sufletul si a ne mai regăsi putin in rugăciune. Cunoaste cineva o mânăstire de maici in apropiere de județul Vâlcea sau Dolj care ne poate primi? Stiti cum putem lua legătura cu cei de acolo pentru a primi acordul venirii noastre? Doamne ajută!

Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Duceti-va la Oasa. Acolo o sa gasiti si duhovnici f. buni care o sa va ajute. (Este in jud. Alba manastirea aceasta). In plus - e plin de tineri.

Vedeti ca se organizeaza o multime de tabere pentru tineri - la diferite manastiri. Informati-va!

Insa recomand: Oasa (parca a fost si un documentar difuzat de protv odata despre aceasta manastire).

Nu va descurajati la ispite. Voi trebuie sa va sprijiniti unul pe altul. Spovedanie + Impartasanie. Si vedeti si cu casatoria cum stati - intrebati un duhovnic.

Doamne ajuta!

11 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Daca studiati Biblia cu atentie in fiecare zi, veti putea sa va gasiti echilibru spiritual.Pana cand mintea si inima nu se armonizeaza cu principiile biblice, nu ai cum sa te schimbi cu adevarat.

| Holiday a răspuns:

Da, din pacate unii cand incep sa faca greseli din dorinta de a le indrepta fac unele si mai mari, cum ar fi cea de a merge la manastire...
Voua cel mai probabil un psiholog va trebuie, nicidecum o cura de indobitocire religioasa...

| Barbati4Femei a răspuns (pentru Holiday):

Sunt de acord cu Holiday.

| sublime89 a răspuns:

Sper ca nu vreti sa fugiti si voi la manastire fara sa le spuneti parintilor. Ar fi o greseala, si poate cu putin noroc veti ajunge si pe toate canalele de stiri.

| Filip23 a răspuns (pentru sublime89):

Ti-a ramas putin venin si pentru seara? Eu nu stiu cum poti accepta ideea ca cineva merge la manastire si tu sa nu mori.

Sa stie orice persoana care merge la manastire : e o greseala si va ajunge la stiri.

| sublime89 a răspuns (pentru Filip23):

Tu vorbesti, care nu poti accepta ideea ca exista cineva care nu adora manastirile. Poate ar fi mai bine sa te duci si tu la una, si sa tot ramai acolo, daca-ti plac atat de mult. Cu siguranta ai fi mai util acolo, decat prostind lumea pe aici.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Ar fi de 100 de ori mai interesant la una de calugari.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Iata ce spune Biblia :,, Cine se separa, face ceea ce crede el ca este bine, dar nu ceea ce vrea Dumnezeu ". Eu pot sa-ti recomand sa faci un studiu biblic gratuit la domiciliu cu cei de pe www.jw.org.ro, si o sa vezi la ce concluzie ve-ti ajunge. Acceseaza acest site, caua cartea,, Tinerii se intreaba, sfaturi practice, si cere un studiu biblic gratuit la domiciliu. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar fi ideal sa va interesati acum de o manastire si incercati sa o vizitati initial si sa vorbim cu stareta, daca puteti locui o vreme acolo. Uite aici o lista cu manastirile din Dolj:http://www.crestinortodox.ro/manastiri/Dolj/

| bobolina27 explică:

As dori sa nu răspundă si cei care nu sunt capabili pentru a oferi un sfat. Poate ca am vrea sa ne mutăm definitiv acolo, nu a intrebat nimeni. Aici stiam ca er un site cu oameni cate AJUTĂ, nu cu oameni care se grăbesc sa judece si sa arunce cu noroi!