Cei mai activi useri din categoria Religie pe 7 Octombrie 2024 sunt:
Vreau să mă împac cu Dumnezeu și vreau să vă întreb daca vreau sa incep sa mă rog mult e bine? Mi- am comandat o carticica de rugăciuni groasa și vreau să citesc din ea mult în fiecare zi...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă astăzi am avut o experiență care m- a traumatizat profund dar făcut și să reflect asupra vieții și mai ales a bătrâneții și să realizez că eu am o soartă de a rămâne ...? (mai mult)
Mi- a luat ceva timp să mă decid în ce rubrică să încadrez întrebarea aceasta. Să o pun la "Educație/Cultură generală"? La "Adolescenți"? Veți vedea că nu se încadrează la nimic altceva...? (mai mult)
Bună ziua! Am o problema! Eu sunt o catolica care s- a căsătorit la ortodocși. Acum suntem ortodocși eu și soțul meu. Vrem sa botezam copilul unei familii catolice în religia catolica, iar ...? (mai mult)
Avand in vedere faptul ca exista n planete diferite:exemplu:de la Jupiter jubileu Giupiter raiul la Haumea Fara Aparare Prea Buna cristoasa isusa iadul drama, Pluton iadul drama plutonul de executie..etc.Planetele...? (mai mult)
Bună. Am avut un deces in familie, iar recent simt o dorința ciudată de a mă duce la biserica. Să mă rog pentru decedat sau să aprind o lumănare, orice. Problema e ca sunt ateu și nu am mai...? (mai mult)
Buna ziua, care este adevarul de fapt? Am vorbit cu mai multi oameni ''pocaiti'' de alungul timpului. Majoritatea spun ca o sa fie o ''rapire'' a bisericii si toti cei ramasi o sa aiba de suferit,...? (mai mult)
Exista raiul/iadul?
Am nevoie de colinzi foarte frumoase va rog măcar 5
Cum credeti ca e Dumnezeu sau cum credeti ca ar trebui sa fie ca si caracter?
Ce sanse dati religiilor in raport cu Stiinta? Adica daca exista vreo sansa sa existe un Creator?
Credeti ca Dumnezeu daca prin absurd ar exista,ar putea sa faca schimburi de locuri intre calai si victime, adica toate variantele de feluri de a fi:de la Omega la Alfa si de la Alfa la Omega?
Sigur ca intrebarile mele, ale noastre au fost destul de dure, dar sper ca intelegeti ca nu sunt adresate intregii planete? Intelegeti? Ci doar lui dominus:criminali, tortionari, cal calai, teroristi, ...? (mai mult)
De unde sa studiez spiritualitatea toată? Cum devin călugăr? Dar pustnic? După ce nu vor mai fi părinții mei sper eu cat mai departe în timp fata de acum mă gândeam și la soluțiile astea, de...? (mai mult)
Bună tuturor, când este sărbătorit Sfântul mucenic tounom?
Este greu sa te pocaiesti si sa fii un pocait? Adică să ai o relație de credință cu El și să ai o viață nouă și mai bună că până în prezent făcând totodată un legământ religios cu ...? (mai mult)
Astrologia e pacat din cate am înțeles.OK.Dar astronomia e? Mă puteți lămuri? Îmi place tot ce tine de Univers, cer, planete.Dar cred și în Dumnezeu mult.
Bună. Dacă de nervi am zis un lucru și m- am jurat pe Dumnezeu și pe viața mea că nu mai fac acel lucru (i l- am scris unei persoane in mesaj, că jur pe Dumnezeu și pe viața mea că nu o să ...? (mai mult)
Daca chiar ar exista un creator numit Dumnezeu pe lumea asta de ce exista atâta suferință și Crime în lume de ce dumnezeu care cred creștini în el lasă să fie atâtea păcate în lume nu se spune...? (mai mult)
Salutare lume, ce credeți de existența lui Dumnezeu? Am auzit multe zvonuri, de exemplu că Dumnezeu nu exista și nici iad și rai și eu sunt ateu, nu cred in Dumnezeu. Dacă de exemplu Biserica...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie va rog, vreau sa stiu de ce crestinii in general, sustin distrugerile in masa facute de catre statul Israel? Am ramas socat zilele astea, era un om care a spus : ''Traiasca Israel,...? (mai mult)
Chiar credeti ca poate exista un Creator in conditiile in care exista n planete haotice diverse si contrafacute de catre savantii subiectivi, stele necazatoare, pietre cazatoare, morti la nastere, primatele...? (mai mult)
Daca chiar exista prin absurd de ce Creatorul are alesi? Ceilalti nealesi ce vor pati? Nu va face Creatorul schimb de roluri locuri? Suntem convinsi ca cei alesi nu concep sa se faca schimb de locuri...? (mai mult)
În primele secole ale erei noastre, a fost mult dezbătută problema naturii lui Hristos. Dezbaterile au ținut nu zile, nu ani, ci secole. Unii au susținut că Hristos are o natură precumpănitor...? (mai mult)
Luca 8:18 VDC Luați seama dar la felul cum ascultați; căci celui ce are, i se va da, dar celui ce n- are, i se va lua și ce i se pare că are." Matei 20:16 VDC Tot așa, cei din urmă vor fi...? (mai mult)
Luca 6:41-42 VDC De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Ce parere aveti?
Cum ar trebui să se raporteze un creștin la sentimentele de vinovăție, în ceea ce privește păcatele din trecut?
Am visat că eram cu mama și îi arătasem o casă în care era locuită dar nu erau acasă proprietari și respectiva casa avea perdele eu mă uitasem spre geam și văzusem pe cineva apoi m- am speriat...? (mai mult)
Oamenii au nevoie de religie. Oamenii trebuie sa creada in ceva. Sunteti de acord?
Romani 3:7-9 Şi dacă, prin minciuna mea, adevărul lui Dumnezeu străluceşte şi mai mult spre slava Lui, de ce mai sunt eu însumi judecat ca păcătos?
Reflectand la capitolul 37 din Biblie, Ezechel. Multi au interpretat, ca este normal ce face statul Israel in regiune. Ce parere aveti la acest pasaj, e el inteles gresit de majoritatea crestinilor? ...? (mai mult)
Chiar a existat persoana Iisus in realitate sau e tot o inventie la fel ca si crestinismul?
De ce nu mai au frica romanii de Dumnezeu, de iad?
Pot invoca vrăjmașul printr un gand involuntar? De exemplu daca imi vine un gand de genul asta: "invoc pe x" va rog sunt ff speriata fiindca mi au mai venit ganduri de genul!
Este greu să te pocaiesti? Cum e viața unui pocăit?
Presupusa existenta a lui dumnezeu se bazează pe credințe fără dovezi și pe frica de necunoscut. Religia ne ține prizonieri în superstiții și ne împiedică să gândim critic. Ar trebui să renunțăm...? (mai mult)
Buna ziua! ???? Am o întrebare pentru voi. Voi credeți în Dumnezeu? Eu nu prea mai cred. Voi,?
Buna ziua! ???? Aș avea o întrebare să vă pun. Voi credeți în Dumnezeu? Eu, sincer, am fost o credincioasă convinsa, însă acum nu prea mai știu ce să cred. Nu prea îmi mai vine să mă rog,...? (mai mult)
Va rog sa imi raspundeti doar cei care sunt de religie adventisti. Vreau sa ma pocaiesc.Dar se poate sa ma botez si sa nu fie lume din biserica de față? sa fiu doar eu si pastoru
Merita sa mă pocăiesc?
Buna ziua! Un absolvent de teologie, care vrea sa devina preot, poate sa se casatoreasca cu o fata care a mai fost casatorita, dar este divortata/vaduva? Sau trebuie amandoi sa fie la prima casatorie?...? (mai mult)
Merită sa mă călugăresc?
Buna ziua. Daca tin post si fumez.Este luat in considerare de dumnezeu ca tin post?
Buna ziua! Un absolvent de teologie poate sa se casatoreasca cu o fata care a mai fost casatorita, dar este divortata/vaduva? Sau trebuie amandoi sa fie la prima casatorie? Multumesc!
Buna TPU, am si eu o întrebare, mai bine zis cateva întrebări de data asta legata de religie. 1. De ce majoritatea ortodocșilor au probleme cu ceilalți de alte religii? (si știu ca îs si in ...? (mai mult)
Eu de la 14 ani am fost ateu. Acum vreau sa cred în Dumnezeu. Cum sa procedez? Sa simt din suflet că există
Am și eu o întrebare pentru voi, pe voi vă ajuta Dumnezeu? Credeți în el? Pe ce vă bazați în viața, pe spiritele rele, adică ajutorul necuratului pentru a obține mai ușor lucrurile sau pe rugăciunile...? (mai mult)
Modul cum a trăit Iisus de ce nu este un exemplu? Fara soție,copii,fără banii,fara casa,pustnic, a nu te îngriji de ziua de mâine?
Bună tuturor, prietenul meu mi- a spus ca daca as fi renunțat la lucrurile lumesti si m as fi apropiat de Dumnezeu, nu renunta la mine. El e penticostal si eu ortodoxa. La el sa ma apropii de Dumnezeu...? (mai mult)
De ce ingaduie Dumnezeu adevarate marsavii pe care le fac unii oameni la nivel psihic semenilor lor, incat ii schimba pe acestia si nu intervine nici in urma unor rugaciuni disperate, nici daca aceasta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Arlekin întreabă:
Man234 întreabă:
NataliaNaty2213 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!