Ca să îţi dai seama cât valorează un an, întreabă un student care a picat examenul. Ca să îţi dai seama cât valorează o lună, întreabă o mamă care a născut prematur un copil. Ca să îţi dai seama cât valorează o zi, întreabă pe cineva născut pe 29 februarie. Ca să îţi dai seama cât valorează o oră, întreabă doi îndrăgostiti care abia aşteaptă să se întâlnească. Ca să îţi dai seama cât valorează un minut, întreabă un om care a pierdut trenul. Ca să îţi dai seama cât valorează o secundă, întreabă un şofer care tocmai a evitat un accident. Ca să îţi dai seama cât valorează o viaţă, întreabă-te ce simţi când pierzi pe cineva drag.
Preţuieşte fiecare moment!
Când am terminat de citit răspunsul, mi-au dat lacrimile
.
Intenţia mea nu a fost tocmai acesta, dar dacă erau lacrimi de bucurie un zâmbet ia naştere pe chipul meu îmbujorat. Răspunsul acela nu conţine tocmai cuvintele mele, dar este ceea ce mă caracterizează din plin. Mă bucur că ţi-a plăcut!
O seară plină de har şi dragoste îţi doresc. God bless you!
Sunt ore pe care le petrecem fara sens.Acelea sunt pierdute, fara valoare.Insa, sunt ore care pretuiesc enorm si au ecou in eternitate.
Depinde. Dacă dorește cineva o oră de învățat la info îl plătesc eu, nu e nevoie să mă plătească.
Orele...viata...e gratuit sa traiesti, e gratuit sa traiesti o ora, o ora in care de multe ori, in loc sa te rogi spre ati fi iertate pacatele, mai multe pacate faci.Ar trebui sa platim orele traite. Daca ar fi un joc: o ora de rugaciune 1000de galbeni, iar o ora de pacate 150 de galbeni, noi tot am saraci.Am fi datori vanduti, nu ne-am putea cumpara nici o paine din banii nostri, pentru ca nu ne-ar mai ajunge si pentru orele pierdute, orele de pacat.
Doamne ajuta-ne noua!
Răscumpărarea sufletului lor este aşa de scumpă, că nu se va face niciodată.
Sigur e de nepretuit, mai mult decat orice, acea ora e dusa, odata dusa, si nu o mai recuperezi, si daca nu viata e cel mai depret lucru pe care il avem, atunci nu stiu ce ar putea fi.Succes!
Mă bucur că ţi-a plăcut răspunsul meu. Mulţumesc pentru premiul acordat.
Îţi doresc să ai parte de clipe fericite în fiecare moment!
Cumpăr, nu vând.
Viaţa e prea scurtă, nu-mi permit să vând.
Dacă aş vinde, vând o oră din viaţa mea pentru o armată.
Fiecare ora este parte din viata mea cu care nu ma voi mai intalni niciodata. Este nepretuita si ca nici o alta.