Sunt sigur că întrebarea e pusă pentru că te-ai gândit la acea melodie alui Vali Vijelie "Dea-ș fi Dumnezeu pentru o zi" pai, am să îți răspund uite așa: 1.De as fi Dumnezeu pentru o zi toți săracii i-aș îmbogati. Aș face ceva ca toată lumea să traiască veșnic, aș da ca în sufletele oamenilor sa fie numai pace si credința (nu pentru că sunt pocăit, și de fapt nici nu sunt) asa am zis si eu. Fundă?! Plizzzzz
Esti a 5-a persoana care a pus intrebarea asta. (din cate am vazut eu, cine stie cate au mai pus-o si o sa o mai puna)E plina lumea de fake-uri -Made in China- Ceva mai original nu ai?
As omori jumatate din prosti,as da foc la bisericile poleite cu prea multe kilograme de aur,as destitui majoritatea preotilor din lume(care sunt niste betivi,pedofili,si anormali in destul de mule cazuri),si nu in ultimul rand, as revoca orice cuvant spus in Biblie.
Da' cam greu sa fiu ceva de a carui existenta sau inexistenta nu sunt sigur.E ca si cum m-ai intreba ce-as face daca as fi Gollum pentru o zi, my precious...
Se cam vede ca erai incoerent la momentul reply-ului.Bautura,bat-o vina!
Eu am zis astfel: ii omor pe prosti,daca se nimeresc prosti printre preotii destituiti ca nu-si fac treaba, asta e mana selectiei naturale dictatoriale, impus de mine.Bisericile carora le-as da foc nu contin neaparat preoti pedofili si jecmanitori,sunt si biserici ostentative in care gasesti preoti OK,dar tot nu le-as cruta,ca sunt dovada de prost gust.N-as lasa decat biserici normale,daca oamenii vor sa fie crestini,sa fie,ca e alegerea lor, nu intervin peste ei, chiar daca-s divinitatea suprema.
Pai,da,jumatate dintre prosti, ca altfel nu ne-am mai distra restul de dajtepti de pe lume.
Exemplu graitor: Ai mei sunt credinciosi, dar nu se ghideaza dupa ce se scrie in Biblie.Mai ales taica-miu ar omori vreo doi barbosi in sutana, ca tare ii sunt dragi.Si,sa mori pentru religie e cea mai cretina moarte posibila.De ce sa se sinucida? Le fac o noua Biblie,una logica,si plina de invataturi bune de urmat, nu debile, cum sunt mai toate din VT.
Este de neperceput. Probabil ni s ar prajii ratiunea daca am avea atata putere si omniscienta.
Daca as fi Dumnezeu pentru o zi? misto... pai, in primul rand fac toti prostii sa fie mai destepti, dau o casa, masina ( ferrari ) la toti cei ce nu au + 100.000-200.000 euroi de cheltuiala.
Vopsesc tiganii in alb, iar lumea nu o sa le mai zica ciori, ci porumbei, si le dau si creier sa nu ii mai vad in fuste inflorate.
Dupa ce stiu ca am facut acest bine, ii iert pe toti "pacatosii " nu conteaza ce au facut.
Dupa ce am facut atata bine, trebuie sa imi fac si mie ceva bun, imi fac o casa cu piscina si piscina o umplu cu tequila, dupa ma arunc in piscina si inot in tequila, asteptand sa cad la fund.
Dupa asta cand sunt ametit, suna cineva la usa, si il vad pe Dumnezeu care e cu o bata de metal in mana, suparat ca am avut curaj sa fac ce am facut O.o OMFG, dupa imi iau si eu un ferrari si fug cu pi2de 353 la ora
Buna.
Nu stiu, probabil ca.devenind astfel Dumnezeu ai gandit altfel si total diferit de acum gandim noi acum,de pamanteni,probabil ca ai face aceleasi lucruri care a facut si Dumnezeu,pentru ca el e bun, atotstiintor, intelept.mai pe scurt PERFECT.
Caci nu toata lumea merita sa mearga in Rai, de aceea exista viata pe pamant, pentru desavarsirea noastra ca fiinte.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanatate iti doresc.
Eu niciodata nu as indrazni sau nu mi-as imajina sa fiu in locul lui dumnezeu.
Excat la asta m-am gandit si eu cand am vazut intrebarea
As controla mintile oamenilor si pe multi dintre ei i-as face"normali".
http://forever-twilight-fan.blogspot.com/
Cel ce ar putea fi Dumnezeu pentru o zi, cred ca ar fi prea colpesit emotional de toata durerea, ura, foametea si bolile din lume pentru a avea timp sa si reactioneze in aceeasi zi! Good luck norocosului
Sunt atatea schimbari pe care le-as face, incat m-ar durea mana daca ti le-as scrie pe toate.
In primul rand m-as razbuna pe toti cei care mi-au facut rau. Dupaia i-as ajuta pe cei care fac mult bine.As indeplini majoritatea dorintelor celor dragi mie.
Multe...dar nu o sa fiu niciodata...sigur.nici nu prea vr sa ma pun in locul Lui.
Deci in primul rand as "desfiinta" toate bolile incat nimeni sa nu mai fie nevoit sa moara din cauza ca "nu au bani" pentru un anumit tratament. Si in al doilea rand cred ca as incerca sa IMBUNEZ sufletele tuturor persoanelor, inclusiv MIE. Bafta
Buna! daca as fi Dumnezeu pentru o zi as face tot binele de care are nevoie lumea(exact ca si el) as ajuta oameni si le-as face viata mai minunata oamenilor(exact ca si dumnezeu deci in concluzie as fii aproape la fel
Asi impusca in cap jumatate din polupatia romaniei... dupa care asi omora si restul dobiticilor si incultilor de pe planeta!