Buna:)
http://bellamirra.wordpress.com/2010/02/26/legenda-sarpelui/
O primavara frumoasa sa ai:)
Se tara prin pantalonii lui Dz care e un evreu de prin sec 3. o data ce fu pedepsit--a ajuns si Dz sa stapaneasca toata lumea si pe femei si pe barbati
Pai,lucrurile stateau cam asa in perioada accea; nu exista pacat,ca nu exista lege (odata ce incalci o lege data, ai facut un pacat), ADAM si EVA au capatat moartea din cauza neascultarii singurei legi date,"nu mancati din pomul acesta ca veti muri"(pomul cunoasterii binelui si a raului ).De sarpe nu ne zice BIBLIA cum se deplasa dar tot sarpe era, asa ca nimic schimbat, atat ca mai si vorbea.
E o intrebare buna.si e as fi curios sa stiu raspunsul.dar nu e mai putin adevarat, restul blestemului; vrajmasie va fi intre neamul tau si neamul femeii.ea iti va zdrobi capul, iar tu ii vei zdrobi calcaiul.mi-ar placea sa cred ca efectul blestemului e valabil si in relatia, om.satan.fiindca acesta se identifica cu; sarpele cel mare, inselatorul, blasfemiatorul, tatal minciunii.
Ba! Este doar o expresie! Sarpele este omul, care cand intra in pacat, se tareste in greutati!