Asa si? ce se va intampla acolo. or sa fie impartasite idei, sentimente, filosofii de viata... si uite asa mai apare o secta, ce va castiga tot mai multi adepti si can dv-or fi destul de multi va fi o religie :d
spor
Https://www.facebook.com/......6002112863
Am reusit sa fac o pagina.Boss eu vreau sa impart ideile mele cu altii. Mam cam saturat sa inghit minciunile si prostiile tuturor crestinilor. Mi-a ajuns, vreau si eu un loc unde stiu ca ma relaxez si pot vorbi cu oameni rationali si logici.
Desi sunt intr-o oarecare masura credincios si eu am uneori pararea despre mine ca sunt rational si logic :d. despre facebooki ..nu e locul unde sa intru decat pentru 2 persoane care stiu ca le gasesc sigur.
de vb, daca ai placere putem vb aici. din cand in cand mai raspund si pe acest topic.
daca vreodata plictisesc anunta-ma si te voi scuti de raspunsuri.
toate bune
Esti ateu?
Nuu... dar de exemplu, ce ne-am face noi creştinii, fără voi aici pe TPU? Cred că avem nevoie să coabităm unii cu alţii
Dar nu am spus ca crestinii nu au voie... Poate sa vina oricine numai sa infiintam un grup (dominant de atei)
Apropo de numele tau, e Ateu nu atheu.
Sau daca vrei in engleza, e atheist.
Stiu! Deci vrei?
Nu, e greu pentru mine sa administrez o pagina de facebook.
Dar nu o pagina ci vom crea un grup in care tu sa fii macar membru, caci nu pot sa fac un grup fara un membru, (si eu nu prea am prieteni ateisti ), si de asta. Hai frate ca nu e cine stie ce, il voi administra eu dar imi trebuie membr. Ce zici? Lasa-mi in privat adfresa ta de facebook!
Eu ma bag, dar nu acum.
Cand vor fi macar 10 membri da mi un mesaj.
P.S.: maxim e prost.
Aborted e un necredincios care e impotriva crestinismului si lui Dumnezeu. Vrednic vei fi de osanda pentru necredinta ta.Vei vedea pe Domnul venind pe norii cerului si vei plange si te vei tangui, dar va fi prea tarziu ca vei merge cu diavolii in osanda vesnica pentru ca nu ai crezut in fiul lui Dumnezeu Cel care a dat noua vesnica.
Ar fi bine.Am putea si noi cei care credem in Dumnezeu sa vorbim doar noi intre noi.Nu ca nu as accepta si parerile voastre, dar prea veti cu convingerea ca noi suntem nebuni si voi sunteti sanatosi mintal.Iar noua ni s-a luat de acesta atitudine cu care ne tratati. Daca noi am fi nebuni mintali am fi in spitale.
Nebuna? Eu? Atunci ma voi ruga sa te distrug prin rugaciune!
Nu acum serios, lasand gluma asa suntem noi.Cum si noi va acceptam pe voi ateii, voi de ce nu ne acceptati? De ce ne vedeti de parca am fi ciuma? Ce e asa ura impotriva celor care cred in Dumnezeu? Hai, inteleg in religia cresrina pentru ca din nefericire a cam fost corupta? Dar pe Dumnezeu de ce il urasti? Ti-a facut el ceva? Te-a traznit ca n-ai mers duminica l-a biserica? Eu cred ca voi care sunteti asa mult impotriva religiei si a lui Dumnezeu, in alte vieti ati fost chinuiti de crestini pentru ca nu vad de unde atata ura?
Nu e maxim retardat.El pur si simplu perdoana lui cu calitati si defecte.Nu judeca o carte dupa coperta. Poate ii place religia foarte mult si stie Bilia pe dinafara, dar de stii ca poate e foarte bun la alte lucruri? Cum ar fi, nu stiu, imi dau si eu cu parerea, la volei. Poate a castigat o medalie? Sau poate a castigat la un concurs de astronomie? Poate a facut cea mai frumoasa macheta cu planetele? Daca nu cunosti un om in persoana e bine sa nu-l judeci! Si daca il cunosti in persoana tot e bine sa nu-l judeci pentru ca nici tu nu esti perfecta!
Http://www.youtube.com/watch?v=NkTasUhnCJQ
Din cauza celor ca el omenirea nu a evoluat suficient pentru a fi o civilizatie de tip 1.
Suntem 7 miliarde de oameni pe planeta. O fi el bun la ceva, dar nimeni nu da 2 bani pe el.
Eu dau doi bani pe maxim, chiar mai mult.
M-am uitat la videoclip si nu mi-a placut pentru ca mereu e omul care se crede el cel mai grozav isi da el cu parerea cum va fi in viitor.
Niciodata omul nu va stii cum va fi in viitor.De unde stie el ca nu se va intoarce roata? Ca nu va fi o catastrofa pe Pamant si vom lua totul de la capat?
Clasificarea lui e cusuta cu ata alba. Daca multora le place fotbalul asta nu insemna ca numai fotbal o sa trebuiasca sa-ti placa de acum incolo. Poate o sa schimbe, poate o sa devina sport planetar voleiul.Nu se stie.
Oricum astia ascund mereu ca nu au avut niciun contact cu extraterestrii.Se vede ca mint.
Iar ceea ce numeste el civilizatie de tip 1 si cum de zero sa ajung la 1, aia se numeste MANIPULARE! Ceea ce a spus el nu e o evolutie,ci o manipulare a oamenilor de a avea un singur sport planetar, moda planeta, limba planeta, asta duce la monocultura, nu la multiculturism cum spunea el.Si vor incerca sa ne manipuleze si mai muilt in viitor cu stiinta.Nu ca stiinta ar fi rea, dar o sa manipule zu ea.Deja ne manipuleaza cu tehnologia si cu alte lucruri.
Cand un om evolueaza pentru ca e format din ratiune si suflet, va evolua cu amandoua, nu doar cu una, ci cu amandoua pentru ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru.
Nu, crezi ca mi-as pierde timpul aiurea facnd glume a prost?
ObiectivulAnonim66 întreabă: