Te simti amenintat doar pentru ca esti crestin? Teroristii nu au nimic in particular cu crestinii, ei sunt impotriva tuturor religiilor "pagane". Adica si hindu, budism, zulu etc.
Nici ei nu stiu ce vor, au creierile spalate de la religie, plus sunt foarte inapoiati fata era in care traiesc
Terminati mai cu ca. turile astea! Ai cunoscut tu musulmani sa vezi cum gandesc? Eu da, am cunoscut o familie din Iran. Si nu erau nici extremisti, nici fanatici, nici nimic. Astea-s niste gogorite de-ale americanilor, care si-au bagat coada peste tot in lume. Cu arabii insa le-a mers cam prost.
Pai ei sunt un popor de extremisti ei mor pentru allah, traiesc pentru allah, intr-un oare mod ar vrea ca toti sa fie ca ei, dar de ucis nu cred ca ar avea treaba cu noi daca nu ne-am duce peste ei gen americanii sa le facem ordine in tara lor
Eu sper sa termine macar cativa crestini. Macar pe astia ignoranti, prozeliti, atotcunoscatori si plini de rahat. Si pe aici sunt cativa
A doua inventie a CIA-ului, dupa Al-Qaeda, creata special pentru a destabiliza si mai mult situatia din Orientul Mijlociu.Si mergea bine, pana a ajuns la petrolul detinut de SUA(ha ha). Acum se duc sa "rezolve" situatia, sa vedem si cu ce consecinte.
SUA a creat ISIS. Dar NU pentru a pune mana pe petrolul din orient.Ei au fost creati pentru a lupta impotriva unei cauze (nu mai stiu care) si acestia au scapat de sub control.La fel a fost si cu Al Qaeda.
Octavian199 întreabă:
AdiTorrent7 întreabă: