| AdiTorrent7 a întrebat:

Cine stie ce vrea cu adevarat 'Statul Islamic'? Vrea oare sa ucida sau sa converteasca pe toti crestinii?

7 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Te simti amenintat doar pentru ca esti crestin? Teroristii nu au nimic in particular cu crestinii, ei sunt impotriva tuturor religiilor "pagane". Adica si hindu, budism, zulu etc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici ei nu stiu ce vor, au creierile spalate de la religie, plus sunt foarte inapoiati fata era in care traiesc

| Alcyon a răspuns:

Terminati mai cu ca. turile astea! Ai cunoscut tu musulmani sa vezi cum gandesc? Eu da, am cunoscut o familie din Iran. Si nu erau nici extremisti, nici fanatici, nici nimic. Astea-s niste gogorite de-ale americanilor, care si-au bagat coada peste tot in lume. Cu arabii insa le-a mers cam prost.

| vocea a răspuns:

Pai ei sunt un popor de extremisti ei mor pentru allah, traiesc pentru allah, intr-un oare mod ar vrea ca toti sa fie ca ei, dar de ucis nu cred ca ar avea treaba cu noi daca nu ne-am duce peste ei gen americanii sa le facem ordine in tara lor

| Delmoniko a răspuns:

Eu sper sa termine macar cativa crestini. Macar pe astia ignoranti, prozeliti, atotcunoscatori si plini de rahat. Si pe aici sunt cativa rolling on the floor

| Muntgvb a răspuns:

A doua inventie a CIA-ului, dupa Al-Qaeda, creata special pentru a destabiliza si mai mult situatia din Orientul Mijlociu.Si mergea bine, pana a ajuns la petrolul detinut de SUA(ha ha). Acum se duc sa "rezolve" situatia, sa vedem si cu ce consecinte.

| ANONIMANON a răspuns:

SUA a creat ISIS. Dar NU pentru a pune mana pe petrolul din orient.Ei au fost creati pentru a lupta impotriva unei cauze (nu mai stiu care) si acestia au scapat de sub control.La fel a fost si cu Al Qaeda.