Aici ai si rugăciunile în caz ca nu o sti pe câteva, Crezul
Cred într-unul Dumnezeu, Tatăl atotputernicul, Creatorul cerului şi al pământului, al tuturor văzutelor şi nevăzutelor.
Cred într-unul Domn Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, unul născut, Care din Tatăl s-a născut mai înainte de toţi vecii. Dumnezeu din Dumnezeu, Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Născut, iar nu creat; de o fiinţă cu Tatăl, prin care toate s-au făcut. Care pentru noi oamenii şi pentru a noastră mântuire s-a coborât din cer, s-a întrupat de la Duhul Sfânt, din Maria Fecioară, şi s-a făcut om. S-a răstignit pentru noi sub Ponţiu Pilat, a pătimit şi s-a îngropat. A înviat a treia zi, după Scripturi, şi s-a suit la cer; şade de-a dreapta Tatălui, şi iarăşi va veni cu mărire să judece pe cei vii şi pe cei morţi; a cărui împărăţie nu va avea sfârşit.
Cred în Duhul Sfânt, Domnul şi de viaţă dătătorul, care de la Tatăl şi de la Fiul purcede; care împreună cu Tatăl şi cu Fiul este adorat şi preamărit şi a grăit prin proroci.
Cred într-una, sfântă, catolică şi apostolică Biserică. Mărturisesc un botez spre iertarea păcatelor. Aştept învierea morţilor şi viaţa veacului ce va veni. Amin.
Tatăl nostru
Tatăl nostru, care eşti în ceruri, sfinţească-se numele tău; vie împărăţia ta; facă-se voia ta, precum în cer aşa şi pe pământ.
Pâinea noastră, cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi; şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuieşte de cel rău. Amin.
Bucură-te, Marie
Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Isus.
Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin.
Slavă Tatălui
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, precum era la început şi acum şi pururea şi în vecii veciilor. Amin.
Rugăciunea de la Fatima
O Isuse, iartă-ne păcatele, fereşte-ne de focul iadului şi du în cer toate sufletele, mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de mila ta.
O, Marie, zămislită fără de păcat
O, Marie, zămislită fără de păcat, roagă-te pentru noi care alergăm la Tine; și pentru acei care nu aleargă, mai ales pentru dușmanii Bisericii și pentru toți cei încredințați Ție prin mila lui Dumnezeu. Amin.
Bucură-te Regină
Bucură-te Regină, maica milei, viaţa, mângâierea şi nădejdea noastră, bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, arată-ni-l nouă pe Isus, binecuvântatul rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria. Amin.
Nu stiu de rozariul fecioarei fictive dar stiu ca rozariul a fost furat de evrei de la pagani iar rozariul era folosit de pagani in magie.
As putea sa te ajut eu! Sa iei în mână un rozariu ca sa înțelegi cum trebuie sa faci, iti las jos o structura, sper sa înțelegi, " a " este primul bob ( mare), "b " al doilea si tot asa pana la "f" care e al 7-lea, I. Semnul Sfintei Cruci
II. Rozariul
a. Crezul — Tatăl nostru
a1. Bucură-te Marie
a2. Bucură-te Marie
a3. Bucură-te Marie
b. Slavă Tatălui — Rugăciunea de la Fatima — O, Marie, zămislită fără de păcat
b. Primul mister — Tatăl nostru
1. Bucură-te Marie x 10
c. Slavă Tatălui — Rugăciunea de la Fatima — O, Marie, zămislită fără de păcat
c. Al doilea mister — Tatăl nostru
2. Bucură-te Marie x 10
d. Slavă Tatălui — Rugăciunea de la Fatima — O, Marie, zămislită fără de păcat
d. Al treilea mister — Tatăl nostru
3. Bucură-te Marie x 10
e. Slavă Tatălui — Rugăciunea de la Fatima — O, Marie, zămislită fără de păcat
e. Al patrulea mister — Tatăl nostru
4. Bucură-te Marie x 10
f. Slavă Tatălui — Rugăciunea de la Fatima — O, Marie, zămislită fără de păcat
f. Al cincilea mister — Tatăl nostru
5. Bucură-te Marie x 10
b. Slavă Tatălui — Rugăciunea de la Fatima — O, Marie, zămislită fără de păcat
III. Bucură-te Regină
IV. Litania lauretană (opțional)
V. Rugăciuni încheiere
P. Roagă-te pentru noi, regina preasfântului Rozariu.
C. Ca să ne facem vrednici de făgăduinţele lui Cristos!
Să ne rugăm:
Dumnezeule, al cărui unul-născut prin viaţa, moartea şi învierea sa ne-a pregătit răsplata mântuirii veşnice, dă-ne te rugăm harul ca cinstind aceste mistere prin Rozariul preasfintei Fecioare Maria, să imităm ceea ce ele cuprind şi să dobândim ceea ce ele făgăduiesc, prin acelaşi Cristos Domnul nostru. Amin.
VI. Semnul Sfintei Cruci
Duhul Sfant NU purcede si de la Fiul! Aceasta erezie si minciuna fara nicio baza scripturistica a dus la decaderea cultului papistas, pe langa alte erezii.
Iisus Hristos spune in Sfanta Scriptura ca Duhul Sfant purcede de la Tatal:
Ioan 15:26 "Iar cand va veni Mangaietorul, pe Care Eu Il voi trimite voua de la Tatal, Duhul Adevarului, Care de la Tatal purcede, Acela va marturisi despre Mine."
Crezul autentic Niceo-Constantinopolitan adoptat in Sinoadele ecumenice 1 si 2 (325-381) este doar cel ORTODOX, pe care si latinii se angajasera sa-l respecte, dar l-au tradat!
Scuza-ma, dar nu am înțeles rostul acesti mesaj, nu inteleg ce legătură are cu ce am scris eu mai sus
Crezul pe care l-ai postat este un fals, deoarece contine erezia Filioque! Duhul Sfant nu purcede si de la Fiul! Daca ai o parere contrarie, indica versetul biblic unde scrie ca Duhul Sfant purcede si de la Fiul!
Singurul Crez Niceo-Constantinopolitan este cel Ortodox, care marturiseste realitatea ca Duhul Sfant purcede de la Tatal numai!
Dumnezeu-Tatal este cauza si principiul Fiului si Duhului Sfant!
Dumnezeu-Fiul este nascut din Dumnezeu-Tatal, mai inainte de toti veci, iar Dumnezeu Duhul Sfant Purcede din Dumnezeu-Tatal, nu si din Dumnezeu-Fiul!
Eu sunt slovacă ( stiu toate rugăciunile în aceasta limba) si fix asa este si in romana, l-am citit de multe ori în romana si asa este.
Chiar daca este scris si in limba romana Crezul papistas e incorect, deoarece exprima erezii, adica abateri de la adevarul credintei crestine, asa cum a fost transmisa de Sfintii Apostoli si Sfintii Parinti ai Bisericii! Inca o data iti spun: Duhul Sfant nu purcede si de la Fiul! Aceasta e o erezie papistasa numita Filioque. Iar cultul eretic papistas nu e Biserica universala (catolica) si nici apostoleasca.
Crezul, ca si simbol al credintei crestine, este cel Niceo-Constantinopolitan, adoptat la primele doua Sinoade Ecumenice si marturisit corect doar de Biserica Ortodoxa.
Crezul sau Simbolul credintei:
"Cred intru unul Dumnezeu, Tatal Atotiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute.
Si intru unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii. Lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut.
Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara, si S-a facut om.
Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat.
Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi.
Si S-a suit la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.
Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece vii si mortii, a Carui Imparatie nu va avea sfarsit.
Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu fiul este inchinat si slavit, Carele a grait prin prooroci.
Intru una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.
Marturisesc un Botez, intru iertarea pacatelor.
Astept invierea mortilor.
Si viata veacului ce va sa fie. Amin"
)
Nu mersi. Păstrează rugatul iluzoriu la lemne pentru tine. Poate o să-ți dai seama că n-o să ajungi nicăieri așa.
Rozariul păgân avea 108 bile și era folosit la numărarea runelor de putere în timpul vibrației lor. 108 este un număr simbolic și puternic, de asta era nevoie de un rozariu de 108 mărgele pentru a ține numărătoarea în cadrul unei meditații de vibrare a unei rune de 108 ori. În timp, rozariul era încărcat cu energia posesorului și cu energia lucrărilor cu care era folosit și ajungea să împuternicească o lucrare datorită faptului că devenea tot mai încărcat cu energie. Asta înseamnă rozariu. Vrăjelile pe care mi le-ai arătat tu n-au absolut nicio valoare pentru că rugăciunile astea n-au absolut niciun fel de spiritualitate în ele, ci doar sunt folosite la venerarea divinităților fictive evreiești.
Rozariul in zona asta ( adica vestul tarii ) are doar 59 de bile, nu am vazut niciodată unul care sa aibă 108 mărgele.
Rozariurile pagane aveau 108 margele pentru ca numarul 108 era un numar simbolic si puternic. Si cartile de tarot care sunt tot pagane erau 108 intr-un pachet si acum gasesti mai peste doar pachete cu doar 78. Jîdanii au distrus tot ce este spiritual. Chiar daca s-ar folosi rozariu de 108 margele in crestinism, n-ar fi bun la nimic, unul cu 59 de margele cu atat mai putin.
Aici ai si rugăciunile în caz ca nu o sti pe câteva, Crezul
Cred într-unul Dumnezeu, Tatăl atotputernicul, Creatorul cerului şi al pământului, al tuturor văzutelor şi nevăzutelor.
Cred într-unul Domn Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, unul născut, Care din Tatăl s-a născut mai înainte de toţi vecii. Dumnezeu din Dumnezeu, Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Născut, iar nu creat; de o fiinţă cu Tatăl, prin care toate s-au făcut. Care pentru noi oamenii şi pentru a noastră mântuire s-a coborât din cer, s-a întrupat de la Duhul Sfânt, din Maria Fecioară, şi s-a făcut om. S-a răstignit pentru noi sub Ponţiu Pilat, a pătimit şi s-a îngropat. A înviat a treia zi, după Scripturi, şi s-a suit la cer; şade de-a dreapta Tatălui, şi iarăşi va veni cu mărire să judece pe cei vii şi pe cei morţi; a cărui împărăţie nu va avea sfârşit.
Cred în Duhul Sfânt, Domnul şi de viaţă dătătorul, care de la Tatăl şi de la Fiul purcede; care împreună cu Tatăl şi cu Fiul este adorat şi preamărit şi a grăit prin proroci.
Cred într-una, sfântă, catolică şi apostolică Biserică. Mărturisesc un botez spre iertarea păcatelor. Aştept învierea morţilor şi viaţa veacului ce va veni. Amin.
Tatăl nostru
Tatăl nostru, care eşti în ceruri, sfinţească-se numele tău; vie împărăţia ta; facă-se voia ta, precum în cer aşa şi pe pământ.
Pâinea noastră, cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi; şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuieşte de cel rău. Amin.
Bucură-te, Marie
Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Isus.
Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin.
Slavă Tatălui
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, precum era la început şi acum şi pururea şi în vecii veciilor. Amin.
Rugăciunea de la Fatima
O Isuse, iartă-ne păcatele, fereşte-ne de focul iadului şi du în cer toate sufletele, mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de mila ta.
O, Marie, zămislită fără de păcat
O, Marie, zămislită fără de păcat, roagă-te pentru noi care alergăm la Tine; și pentru acei care nu aleargă, mai ales pentru dușmanii Bisericii și pentru toți cei încredințați Ție prin mila lui Dumnezeu. Amin.
Bucură-te Regină
Bucură-te Regină, maica milei, viaţa, mângâierea şi nădejdea noastră, bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, arată-ni-l nouă pe Isus, binecuvântatul rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria. Amin.
Eu sunt ortodoxa și am primit un rozar cu 11 margele. Nu știu ordinea rugăciunilor ma ajuta cineva? Mulțumesc