| WhatheWow a întrebat:

Crezi ca o rugaciune ajunge la Dumnezeu iar Acesta te ajuta sau iti schimba tie modul de gindire in acea problema?

Răspuns Câştigător
| Încrucişătorul a răspuns:

Raspuns genial-idiot de la un verisor: Toti nesimtitii si dobitocii se roaga iar D-zeu nu a indeplinit nimanui nici o rugaciune, mie, tie sau altora. El ofera doar sanatate.

De ce "idiot"? Pai citeste finalul; cum adica da numai sanatate si nu indeplineste nimanui nici o alta rugaciune?!?
Ce am mai ras! Imi pare rau totusi ca verisoru-miu tot nu vrea sa iasa din habotnicismul lui. Cred ca ma-sa si tac-su au ceva de-a face cu asta dar sper sa nu ramana cu sechele prea adanci cand va pleca din 'cuib'.

| Dorugar a răspuns (pentru Încrucişătorul):

Nici macar sanatatea ca si pe aia o primesti sau nu, la nastere de la parintii din care te-ai nascut!

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Dar copiii care au cancer sau malformatii, tot parintii sunt de vina asa au vrut ei ca copilul lor sa se nasca bolnav?

| Încrucişătorul a răspuns (pentru Dorugar):

Depinde: daca tac-su sau ma-sa au facut sex, au baut, au fumat, au, in timp ce EA era gravida, clar ala micu' va avea probleme, mai ales ca se naste in Rromania.

De asemenea, exista avortul ca sa nu-l chinui...

| EmaS a răspuns (pentru Încrucişătorul):

Si tie ti se pare putin lucru sa fi sanatos? Cauta sa cunosti oameni cu boli terminale sau tineri cu cancer sau handicap.Sa vezi ca ei ar da orice ca sa fie sanatosi.Dar sa stii ca Dumnezeu raspunde la rugaciuni. Poate ca starea ta nu este buna inaintea lui Dumnezeu.,, Pacatele voastre fac un zid de despartire intre voi si Dumnezeu.,,

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Daca este spusa din toata inima, da ea ajunge la Dumnezeu.Dar numai El stie de modul cum iti va raspunde la ea.http://www.youtube.com/watch?v=QzKZdKwHwm0

| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Şi ce poţi să-mi spui despre creştinii care fac prezenţa în fiecare duminică la biserică, dar totuşi sunt loviţi de itemperii şi necazuri, având impresia că-i încearcă dumnezeul ăla milos?

| EmaS a răspuns (pentru Woodenpints91):

Dumnezeu ne incearca credinta ca si lui Iov.Dar tot El ne da si posibilitatea de a iesi din ea.

Ema,tie îţi place untul?

Este irelevant.

Ştiu, dar mie-mi place foarte mult să pun unt la orice mâncare.

Aha, am inteles aluzia! Si mie imi place sa Il vad pe Dumnezeu in orice circumstanta!

Nu era nicio aluzie, chiar îmi place untul, şi asta n-are legătură cu dumnezeu.

Dar ce legatura are cu Religia sau cu intrebarea?!

Păi nu are. Trebuia să aibă?

| nesuferit a răspuns:

Crestinii nu au gandire, prin urmare nu poate fi schimbata

| Musique a răspuns:

Nu.Pe asta n-o cred.

| Dorugar a răspuns:

Poate ca ar ajunge daca acesta ar exista!
Dar cum destinatarul este necunoscut nu are unde sa ajunga!

| RaduMD a răspuns:

Din moment ce Dumnezeu este omniprezent, din moment ce El "cunoaşte inimile", înseamnă că este în temă cu orice gând al nostru. Cu atât mai mult ajunge la El orice rugăciune. Asta nu înseamnă că El ascultă orice rugăciune, fiindcă una e a auzi, alta a asculta.

Până la urmă, cam tot atâta ascultă Dumnezeu de noi pe cât ascultăm noi de El.