| AlTheConquerorOfHeaven a întrebat:

Cum sa chem Numele Domnului dar sa si-mi raspunda?

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ii apreciezi calitățile spuandu-ILui direct Psalmii cu voce tare. Pune la persoana a 2-a si pe cei care nu sunt deja. Duoa cum spune in Psalmul 22, El locuiește in mijlocul laudelor si atunci cand ii apreciem calitatile si caracterul, prezența Lui se materializeaza in jurul nostru, devine perceptibila, timpul se opreste, si sufletul intra in odihna aceea profunda după care sufetul nostru a tanjit o viata întreaga.

| sierra1 a răspuns:

Dacă chiar iți răspunde ȚIE, iei - și asta garantat! - premiul Nobel pentru religie. Dacă e cazul, se inventează așa ceva, special pentru tine

| minrest a răspuns:

Nu ai cum, alfons. Asta e ceea ce au facut penticostalii si carismaticii; de la posibilitatea ca Domnul sa le raspunda, prin proorocie si altele, au ajuns sa imite proorocia si viziunile, si acum o fac pe scara larga.

| AlTheConquerorOfHeaven explică (pentru minrest):

Si-atunci? Ajung in iad?

| minrest a răspuns (pentru AlTheConquerorOfHeaven):

De ce sa ajungi in iad, pentru ca nu iti raspunde Domnul? Nu raspunde nimanui, doar nu om ajunge toti in iad.

| AlTheConquerorOfHeaven explică (pentru minrest):

Eu vreau sa stiu unde o sa ajung sau e imposibil?

| EestiSodalane a răspuns (pentru AlTheConquerorOfHeaven):

E suficient să îți pui nădejdea în Hristos și să nu te temi. Dacă ești cu adevărat credincios lui Hristos n-ai de ce să ajungi în iad.

| ania a răspuns (pentru AlTheConquerorOfHeaven):

"SI mărturisirea este aceasta big grinumnezeu ne-a dat viata veșnică si această viata este in Fiul Sau. Cine are pe Fiul are viata, cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata. V-am scris aceste lucruri CA SA STITI, ca voi, care credeți in Numele Fiului luu Dumnezeu, AVETI VIATA VESNICA. 1ioan 5:11, 12,13

| Anonima444444444 a răspuns:

Buna
Dumnezeu ne vorbeste prin Biblie sau poate prin persoane
Citeste Biblia si roaga-te
Mergi la Biserica si incearca sa ai o relatie stransa cu Dumnezeu
O sa gasesti in Biblie fiecare raspuns la intrebarile tale
Sper ca te-am ajutathappy

| Creștinul01 a răspuns (pentru Anonima444444444):

Da "parola"pentru a vorbi cu Dumnezeu este RUGACIUNEA
De amintit ca nu trebuie programare, nu contează ca i zi sau ca i noapte, El răspunde oricând la cel care il chema din sinceritatea inimii

Întrebări similare