| Bossa100000 a întrebat:

Dacă ați vedea o fantoma, cum ați reacționa? V-ar fi frica sau nu? Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| Ano20001 a răspuns:

Nu,pentru ca mi-e frica doar de Dumnezeu.As incepe sa o lovesc dacă e în "corp" uman sau dacă e spiritual as încerca să o alung.

| RAY a răspuns (pentru Ano20001):

Nu exista fantoma in trup, cum sa alungi un spirit ))))

| Bossa100000 explică (pentru RAY):

Se alunga cu sare, în trup cred ca e mai mult demon decât fantoma.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un control la schizofrenie de urgență, nu ai cum sa vezi ceva ce nu exista, asta se numește schizofrenie

| sierra1 a răspuns:

Cu toată SERIOZITATEA - când fantomatic am văzut cum ai scris "a-ți vedea...Var fi " ne-ai făcut deja să tremurăm.

De râs

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Exista o delimitare, un val daca vrei sa-i spui intre lumea celor vii si a celor morti. E mai bine sa nu stim despre ceialalti. Ati vazut filmul "The Others"?

Fantome n-am vazut. Clar ar friza rationalul si ar intra in scena creierul reptilian. Nu stiu cum as reactiona.
Insa daca mi-ar ramane un dram de control, as spune in gand "Tatal Nostru" happy

Ca sa schimb putin atmosfera, v-as intrba daca ati vazut ingeri?

| StrongHeart a răspuns:

Fantomele nu le vezi, le simti prezenta. Mi s-a intamplat.
Iti ingheata inima de frica, oricat de neinfricat te-ai crede.

| Kufu95 a răspuns:

Aș dansa cu ea.

| 1RealSoul a răspuns:

Sincer n-am de unde să știu cum a-și face, ori leșin ori mă mut în alt oraș laughing)

Nam văzut în viața mea o fantomă sunt curios cum arată în viața reală una dacă ar fi să existe! cum presupun alți oamenii că ar fi văzut o fantomă în viata reală. Eu nu cred că "există" fantome! Astea sunt doar filme Hollywood!