anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iti doresti ceva cea ce Dumnezeu nu este de acord[si stii asta]. Mai are rost sa speri si sa incerci sa faci tot posibilu sa iti indeplinesti acea dorinta?

Astept cat mai multe pareri.

9 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Daca Dumnezeu este o prioritate in viata ta si daca te increzi cu toata inima in El te gandesti ca Dumnezeu cunoaste toate lucrurile,toate gandurile deci El stie ce e mai bine pentru tine!
Daca nu este de acord cu ceva ce tu iti doresti inseamna ca El stie ca nu iti face bine!
El pune omului in fata doua cai,omul alege si tot omul este responsabil de alegerea facuta.
Dumnezeu nu te obliga la nimic, doar te invata si te sfatuieste, ca un parinte.

| ghiolbitza a răspuns:

Uite, de exemplu si eu imi doresc foarte mult sa iau o ranga si sa-i lovesc la dinti pe toti cei care nu stiu sa vorbeasca si sa scrie corect in limba lor natala, pe cei care se cred destepti/ iluminati si aleg sa-si verse tampeniile pe net, pe cei care nu cred si incearca sa imprastie necredinta lor, pe cei care cred si nu accepta ca nu e treaba lor sa-i racoleze si pe altii la credinta...Dar Dumnezeu sigur nu e de acord cu asta, caci contravine invataturilor Lui. Prin urmare nu are rost sa imi pierd timpul sperand si incercand sa imi indeplinesc dorinta. TU ai libertatea de a alege. Dumnezeu nu se va baga peste alegerile tale, ci doar iti va cere explicatii pentru ele, la momentul potrivit. Tu alegi ce si cum faci, Dumnezeu doar te poate ajuta sa intelegi de ce o anumita dorinta/alegere a ta nu e potrivita pentru tine.

| ateu123 a răspuns:

Daca nu supara amicul ala imaginar al tau si te arunca in iad ce aiureli mai documenteazate http://liber-cugetatorii.blogspot.com/

| afksbhbaws a răspuns:

Dumnezeu ne-a oferit cel mai mare dar, libertatea. Cu acest dar, fii sigur ca poti sa-ti indeplinesti dorinta. Dar daca e ceva care nu este acceptat de Dumnezeu, ti-as sugera sa te gandesti de 2 ori! O zi frumoasa!

| DeyCj a răspuns:

Ai văzut videoclipul de la Truda-Ţara pupătorilor de moaşte(asta aşa ca o comparaţie-sfat la întrebarea ta). Dumnezeu există dar(mitologic şi în sub conştinetul oamenilor)dar dacă numai spari fără să faci ceva nu ai şanse.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tu iti doresti foarte mult da dar doar ca sa iti arate ca ce ai vrut tu nu a fost bun!big grin

| mimi2000mimi a răspuns:

Daaaa! El te ajuta mereu! daca e rau ce iti doresti, El iti da exemple de ce e asa! trebuie mereu sa speri, dar nici chiar la chestii... urate!

| cookie_1240 a răspuns:

Dupa parerea mea, Dumnezeu e o fiinta buna deci o sa te sprijine in orice faci pentru ca e alegerea ta. Totusi, ce vrei sa faci? laughing

| danielaaki a răspuns:

Cred ca Dumnezeu te va lasa sa incerci sau chiar sa reusesti sa iti indeplinesti acea dorinta ...noi alegem ce e bun sau rau pentru noi. daca, crezi in existenta lui cu tot sufletul tau, cu siguranta te va calauzi catre ce este mai bun pentru viata ta!

Întrebări similare