| Silviuloan a întrebat:

De ce sunt mai multe limbi pe Pamant?

58 răspunsuri:
| C0nstantin a răspuns (pentru rocco09):

Voi crestinii va dati mari genii aparute peste noapte si aveti cate o explicatie biblica pentru orice rahat. Sa va vad acum. Dupa cum vezi utilizatorul SilviuIoan e de parere ca dumnezeu a facut sa apara toate limbile de pe pamant, dar cand vine vorba de culoarea tenului si a tipologiei ochilor invoca geografia (stiinta) si nu pe dumnezeu. Va dati cu stangul in dreptul si habar nu aveti pe ce lume traiti.

| CryChristiAN a răspuns (pentru Silviuloan):

De acord cu tine.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa spui ca oamenii de stiinta au inventat limbile?! laughing

| rocco09 a răspuns (pentru C0nstantin):

S-a umflat ceva in tine? Ti-am pus o intrebare daca stii raspunde daca nu ciocu mic si joc de glezne

| Thunderstruck a răspuns:

E frumos cand teoria ta contrazice toata istoria?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

1 - Ce legatura are raspunsul tau cu ce am scris eu?
2 - Doar atat poti? Slab.
3 - Ai impresia ca am spus eu asa ceva?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Din cauza dobitociei oamenilor. Se unesc doar la rele, dar la o fapta buna cu greu gasesti 2-3.

| Alphawolf a răspuns (pentru EmaS):

Orice decoperire noua da nastere unui cuvant! Cine decopera? Asa-i ca nu e greu!? Omul a descoperit limbile, el le-a inventat find necesare in a se intelege unul cu altul.

De umflat nu s-a umflat nimic in mine, voi sunteti cei care va bateti cu caramida in piept.
"Explic-o tu " nu mi se pare a fi o intrebare ci mai degraba o propozitie imperativa, dar ce sa faci, greu cu limba asta romana.

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Nu, dar oamenii de stiinta au inventat lumea din prezent cu toata tehnologia din prezent

| RAY a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Si tu faci la fel, tu te unesti cu un om fara casa care locuieste in canal te duci la el, vezi cum esti vb de alti dar exact ca ei

Si tu intri aici ca sa devii mai destept, asa spune prietene, taci si asculta!

Cred ca tu intri pe aici sa te dai "destept" asa ca urmeaza-ti singur sfatul.

| para001 a răspuns:

Ca sa nu ne plictisim uni de altii

| Serenade a răspuns:

Daca vrei raspunsuri mai serioase posteaza instrbarea la S/F.
Minunate raspunsuri, multumesc pentru distractie crestini, o seara placuta.

De ce intru eu e treaba mea, de asta nu mai poti tu?

Răspuns utilizator avertizat
| Silviuloan explică (pentru RAY):

Una este sa se asemene si alta sa fie aceeasi limba.

Pai tu erai ala care se umfla in pene si isi dadea cu parerea pentru ce anume intru eu. Uita-te la rahatu din curtea ta inainte sa comentezi de ce au altii in curtea lor, asta daca te poti abtine sa nu il mananci.

| Monika_Beatrice_1992 a răspuns:

Pentru ca la turnul Babel (mai demult) cand oamenii vroiam sa ajunga pana la cer Dumnezeu sa ii opreasca in a mai construii a decis sa le amestece limbilie. Asa a aparut "mai multe limbi" pe Pamant! happy Sper ca te-am ajutat!

In primul rand nu am curte, al doilea chestii despre rahat cine si cum mananca e un limbaj prea de mahala ca sa ma reduc la nivelul tau

| minahrs a răspuns:

Exista mai multe limbi pe pamant deoarece a fost amestecat graiul comun cand s-a hotarat sa se construiasca turnul Babel.

E o expresie folosita in limba romana, dar ce sa iti cer tie... macar de ai pune mana sa mai citesti si tu cate o carte ceva poate ti-ai mai imbogati vocabularul, dar mnoah... fiecare cat poate.

In limba romana de mahala, becali, vadim etc ....ai vazut oameni cu bun simt folosind expresia asta? oricum asta e ultima expresie cu care as vrea sa mi-l imbunatatesc...tu esti mai avansat

| Dumnezău a răspuns:

Sigur nu dintr-o dorinta a lui Dumnezeu de a le da peste cap combinatia babilonienilor cu turnul ce voiau sa-l ridice, parinte Arsenie. laughing

| dodo1mik a răspuns:

Eu stiam ca se spune ca acum foarte multi ani toti oamenii de pe Pamant vorbeau aceeasi limba si s-au inteles ca vor sa ajunga la cer. Asa ca au incercat sa faca o scara catre cer pentru a ajunge la Dumnezeu. Atunci Dumnezeu vazand ca sunt aproape au inceput oamenii sa nu se mai inteleaga pentru ca Dumnezeu a facut sa vorbeasca limbi diferite si le-a spus : `Crede si nu cerceta! `

| TarjaTurunenFan a răspuns:

Sunt mai multe limbi ca sa fim diferiti si ca sa putem sti si alta limba in afara de a noastra.

| Silion_Liviu-mihai_1995 a răspuns:

Pentru ca toti oameni voiau sa faca un turn ca sa ajunga la Dumnezeu (mai demult).Asa ca dumnezeu i-a impartit in mai multe limbi