| AndreiAdrian028 a întrebat:

De ce suntem muritori si mai ales de ce nu suntem impreuna cu Creatorul, Creatoarea sau creatorii?!

14 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Muritor e doar corpul nostru, dar in corpul nostru avem un suflet tanar si nemuritor ca si Dumnezeu! Mai pe intelesul tau: Constiinta ta este sufletul tau care nu va muri niciodata si nici nu va imbatrani!
De ce nu putem fi cu Creatorul? Din cauza lui Adam si Eva care au comis primul pacat iar din cauza asta Dumnezeu i-a alungat din Imparatia Lui. Iar noi suntem urmasii lui Adam si Eva, deci si noi am fost alungati din cauza pacatului lor!

| AndreiAdrian028 explică (pentru lpavel):

Dar unii s-au nascut nebuni cu dizabilitati handicapuri!

| lpavel a răspuns (pentru AndreiAdrian028):

Toti aceia s-au nascut asa din cauza parintilor lor! Asa i-a pedepsit Dumnezeu pe parintii lor dandu-le copii bolnavi! Pentru ca da Dumnezeu este bun dar pedepseste pacatul foarte mare, iar pedeapsa acelora incepe inca aici pe pamant!
Cel care savarseste pacatul sacrilegiului va fi pedepsit el si inca 7 generatii dupa el! Scris este in biblie ca nimeni nu va scapa nepedepsit si nu pentru ca Dumnezeu ar fi rau ci pentru ca este drept iar ca sa intrii in imparatia Lui trebuie sa-ti ispaseti pacatul! Pana si Isus care era fiul Lui a trebuit sa treaca prin iad ca sa ajunga in Rai!

| Creștinul01 a răspuns (pentru lpavel):

Wow, ce vorbe spui sus

In primul rând in Cuvântul lui Dumnezeu am găsit scris asta Ioan 9:3 VDC
[3] Isus a răspuns: „N-a păcătuit nici omul acesta, nici părinții lui, ci s-a născut așa, ca să se arate în el lucrările lui Dumnezeu.

In al doilea rând in privința păcatelor care neapărat trebuie marturisite prima data inainte lui Dumnezeu si daca nu se capătă propasire si se comit in continuare trebuiește spuse la un slujitor duhovnicesc care stă aproape de Dumnezeu.

1 Ioan 1:9-10 VDC
[9] Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. [10] Dacă zicem că n-am păcătuit, Îl facem mincinos și Cuvântul Lui nu este în noi.

1 Ioan 2:1 VDC
[1] Copilașilor, vă scriu aceste lucruri ca să nu păcătuiți. Dar, dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel neprihănit.

Romani 6:1-4 VDC
[1] Ce vom zice dar? Să păcătuim mereu ca să se înmulțească harul? [2] Nicidecum! Noi, care am murit față de păcat, cum să mai trăim în păcat? [3] Nu știți că toți câți am fost botezați în Isus Hristos am fost botezați în moartea Lui? [4] Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropați împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morți prin slava Tatălui, tot așa și noi să trăim o viață nouă.

In al treilea rând, unde ai găsit in Biblie ca omul trebuie sa treaca prin iad ca sa ajunga in cer?
Sunt 2 stapani la care putem slujii aici pe pământ satana si Dumnezeu, daca il slujim pe satana mergem la el dar daca il slujim pe Dumnezeu vom trai o viață minunată langa El, pentru asta a murit Isus Hristos sa putem primii mantuirea, viata veșnică prin impacarea cu Dumnezeu, cine nu accepta dragostea Lui va merge in iad. Sa vedem ce spune Scriptura de Domnul Isus cand a murit unde a mers si de ce?

1 Petru 3:18-22 VDC
[18] Hristos, de asemenea, a suferit o dată pentru păcate, El, Cel neprihănit, pentru cei nelegiuiți, ca să ne aducă la Dumnezeu. El a fost omorât în trup, dar a fost înviat în duh, [19] în care S-a dus să propovăduiască duhurilor din închisoare, [20] care fuseseră răzvrătite odinioară, când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în așteptare, în zilele lui Noe, când se făcea corabia în care au fost scăpate prin apă un mic număr de suflete, și anume opt. [21] Icoana aceasta închipuitoare vă mântuiește acum pe voi, și anume botezul, care nu este o curățire de întinăciunile trupești, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos, [22] care stă la dreapta lui Dumnezeu după ce S-a înălțat la cer și Și-a supus îngerii, stăpânirile și puterile.

Sunt multe de spus, trebuie cercetata Scriptura pentru a intelege mai bine

Creatorul Dumnezeu este pedepsitor?

| AndreiAdrian028 explică (pentru Creștinul01):

Biblia e haotica, plus ca exista n religii.

Da, mai multa ca sigur pedepseste! Nimeni nu va ramane nepedepsit pentru pacatele sale! Doar pentru simplul fapt ca pasesti pe acest pamant pacatos nu poti intra in imparatia Lui Dumnezeu fara a fi curatat de focul iadului (purgatoriului) Pana si Isus fiul lui Dumnezeu Tatal a trenuit sa coboare in iad(purgatoriu) Apoi dupa ce pacate ai atat timp vei ramane in foc pentru curatarea sufletului! Acestia sunt cei care au crezut in Dumnezeu si au fost iertati pentru pacatele lor, cei care nu au crezut in Dumnezeu nu vor fi iertati si vor merge in iadul cu pucioasa si foc unde sunt diavolii si nu vor mai iesii niciodata de acolo! Se spune in biblie ca mai bine ar fi fost pentru aceia daca nici nu s-ar fi nascut, atat de crunta va fi durerea!
Si nu conteaza cum este biblia, ca e haotica sau nu, sigur ca ai dreptate in privinta asta pentru ca avem si aici un exemplu care in loc de nume si-a pus: Teiubeste Dumnezeu laughing probabil asa se simte mai maret dar nu e mai presus de nimeni prin acest fapt...
deci nu conteaza cum este biblia si cate religii sunt sau cum sunt, indiferent in ce religie esti daca crezi in Dumnezeu vei fi mantuit si iertat pentru pacatele tale, daca nu, ajungi direct in iad fara a mai iesi vreodata de acolo!

| Creștinul01 a răspuns (pentru AndreiAdrian028):

Da Dumnezeu pedepsește,
Deuteronomul 4:24 VDC
[24] Căci Domnul Dumnezeul tău este un foc mistuitor, un Dumnezeu gelos.

Evrei 12:6-11 VDC
[6] Căci Domnul pedepsește pe cine-l iubește și bate cu nuiaua pe orice fiu pe care-l primește." [7] Suferiți pedeapsa: Dumnezeu Se poartă cu voi ca și cu niște fii. Căci care este fiul pe care nu-l pedepsește tatăl? [8] Dar, dacă sunteți scutiți de pedeapsă, de care toți au parte, sunteți niște feciori din curvie, iar nu fii. [9] Și apoi, dacă părinții noștri trupești ne-au pedepsit și tot le-am dat cinstea cuvenită, nu trebuie oare cu atât mai mult să ne supunem Tatălui duhurilor și să trăim? [10] Căci ei, în adevăr, ne pedepseau pentru puține zile, cum credeau ei că e bine, dar Dumnezeu ne pedepsește pentru binele nostru, ca să ne facă părtași sfințeniei Lui. [11] Este adevărat că orice pedeapsă, deocamdată, pare o pricină de întristare, și nu de bucurie, dar mai pe urmă aduce celor ce au trecut prin școala ei roada dătătoare de pace a neprihănirii.

Ezechiel 33:11 VDC
[11] Spune-le: ‘«Pe viața Mea», zice Domnul Dumnezeu, «că nu doresc moartea păcătosului, ci să se întoarcă de la calea lui și să trăiască. Întoarceți-vă, întoarceți-vă de la calea voastră cea rea! Pentru ce vreți să muriți, voi, casa lui Israel?»’

Iertarea păcatelor se primește doar aici pe pământ, odata ce mori nu mai exista iertare a pacatelor comise pe pamant, nu se mai poate face nimic in privința păcatului

Imi schimb numele pentru tine,

Este pedepsitor de fapt.

| AndreiAdrian028 explică (pentru Creștinul01):

Cum Este posibil ca Creatorul sa lase liberul arbitru din moment ce toti avem mesaj genetic?

| lpavel a răspuns (pentru Creștinul01):

Nu ma apuc sa ma contrazic cu tine! Religia si biblia ta ta te-a invatat altfel, dar daca nu zice ce zic eu si altii ar trebui sa te intrebi oare nu au fost sterse acele versete? Nu-ti impun sa crezi cum zic eu, dar ar trebui sa-ti puna semne de intrebare... De altfel poti ramane in crezul tau dar eu nu-ti mai raspund ca nu am ce dezbate cu tine!

Mesajul genetic e strict legat de corpul nostru, de carnea si trupul nostru, NU are nici cea mai mica legatura cu credinta sau cu sufletul omului! Nu prea ai habar ce vorbesti!