| AndreiAdrian009 a întrebat:

De ce un Creator ar fi facut bio diversitate?:unii deficienti altii destepti,unii urati mizerabili altii frumosi curati Prea Curati,unii rai altii buni,unii saraci altii bogati,unii sinucigasi altii criminali calai ori psihopati,unii cristosi isusi altii criminali tortionari altii pacatosi,unii puri sau sfinti, unii paterni..prietenesti amicali, unii normali buni de exceptie ucisi de altii invidiosi vedeti Cain si Abel..etc?

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

N-a făcut sinucigaș, nici criminal pe numeni, e o alegere personala.

| AndreiAdrian009 explică (pentru ania):

E mesaj genetic.

| RAY a răspuns (pentru ania):

Nu e adevărat, Dumnezeu a predestinat totul

| RAY a răspuns:

Astia habar nu au de un verset biblic, Dumnezeu a predestinat totul, toată suferinta este făcută doar cu voia lui, nu exista liber arbitru

| lpavel a răspuns:

Iar altii bolnavi psihici ca tine! Asta ai uitat sa intrebi... laughing

| AndreiAdrian009 explică (pentru lpavel):

Eu cu cei din mintea mea nu credem ca am fi bolnavi psihic.Credem ca suntem folositi:torturati, terorizati, batjocoriti, transmisi de forte oculte calai sau psihopati de pe Negativ sau de la Inaltime.Sarpele biblic ko inscenat a fost perpetuat ilegal la baza identitatii mele ale noastre.

| LoveSleep a răspuns:

Pentru ca diversitatea e produsul evolutiei si al umanitatii in general. Nu putea exista umanitate si liber arbitru daca toti eram la fel in toate privințele.

| Misteriosul333 a răspuns:

Poate pentru că există două forțe supranaturale, care una dintre ele îți face rău, iar cealaltă îți face bine.

| RAY a răspuns (pentru Misteriosul333):

Nu scrie nici unde in biblie de asa ceva

| Misteriosul333 a răspuns (pentru RAY):

Mă refeream pentru Andrei. El este mai nebunache.winking
Dacă ai știi de cât timp încerc să îl fac să gândească și el normal...
M-am referit la rău și la bine, adică mai pe înțelesul lui.

| Misteriosul333 a răspuns (pentru RAY):

Harismele Duhului Sfânt