Pentru ca lumea nu intelege ca dzeu nu exista! Si trebuie sa vada mai multi demonstratia ca sa poata desfiinta religiile care sunt basme.
Câteodată cred că și tu te miri de unde le scoți, nu-i așa, Andrei?
Din religii, istorie:media.Dvs.nu cunoasteti aceste informatii?!
Am înțeles, dar de ce repeți mereu întrebările?
Pentru ca majoritatea celor care le vad nu inteleg mai nimic, iar ceilalti nu stiu.E aiurea sa crezi in niste religii basme.
Existenta dinozaurilor,primatele din care descindem,evolutia,politeismul,monoteismul,atatea religii contradictorii,faptul ca nu apare niciun Creator,dramele iadul unora nemeritat,bio diversitatea,atatea planete haotice,atatea galaxii haotice,stele colorate necazatoare vs pietre cazatoare,flori,animale de companie,inteligenta celorlalte vietuitoare,accidente,boli,handicapuri,nebunie la unii care nu merita asa ceva, mortile la nastere, mortii care nu s-au mai intors, Facerea falsa stiintific, toate acestea dovedesc inexistenta unui Creator si bio hazardul selectie naturala legea junglei exemplu:Cain si Abel.
Dzeu nu exista: totul este alfa si omega,adica multe variante,poate toate sau
nu,ideea e ca dzeu nu exista pentru ca exista atatea galaxii,planete,flori,animale de
companie,sinucigasi amarati,criminali,pietre cazatoare,stele albe si colorate
chiar rosii necazatoare,buruieni,otravuri,plante binefacatoare,conducatori
buni,oi ratacite, puri sfinti, cristosi isusi, paterni..prietenesti amicali,normali buni
de exceptie,evolutia din primate,dinozaurii,mortile la nastere,biblia falsa din
punct de vedere stiintific spre exemplu facerea,atatea
religii, politeism, monoteism, invidia neputinta de pe negativ:cain si abel..etc..va m.
Sunt cativa, nu le retin id-urile care or fi false oricum!
Dvs v-ati numit misteriosul, de exemplu, iar eu mi-am dat numele:Andrei Adrian.
Avand in vedere atatea religii si toate false din punct de vedere stiintific, e clar ca nu exista dzeu.Dar tineti-va bine pentru ca fanaticii credinciosi au inceput sa falsifice religiile si sa foloseasca stiinta ca sa convinga masele populare ca exista dzeu folosind doar inventia nascocirea cum ca ar exista un Creator.Nebunia e mare.
Va prefaceti ca nu intelegeti nimic dar intelegeti totul tot!
Va prefaceti ca nu intelegeti nimic dar intelegeti totul tot.
Așa este, Andrei, toți de pe TPU ne prefacem că nu înțelegem nimic de la tine dar în realitate înțelegem totul.
Va cerem iertare daca chiar nu intelegeti.Va multumim oricum.
Eu unul te înțeleg că ai nevoie de susținere emoțională.
Au mai fost cativa, o mana de oameni cu care m-am ne-am inteles.Va multumim!
Când vei înțelege că ești doar unul singur și că în imaginația ta sunt mai mulți oameni în capul tău?
Sunt multi, unii de partea mea, altii impotriva! Dar ei calaii psihopatii inscenatori si batjocoritori m-au ne-au creat in laborator.
Mama ta te-a născut, Andrei și ar trebui să fii recunoscător, nu laboratorul.