Bucuria lui Satan este daunatoare pentru ca e de fapt neonazism.
Majoritatea satanistilor (Biserica lui Satan, Templul Satanic) nu cred ca Satana exista in mod real, e doar un simbol al individualismului si libertatii. Si nu, scopul lor nu este sa faca rau altora.
Biserica lui Satan e rea pentru ca-si tapeaza membrii de bani.
Templul Satanic nici macar nu este religios, ci este format din adeptii secularismului, adica al statului laic (opusul teocratiei). Ei sustin separatia dintre biserica si stat si libertatea religioasa.
Deci pentru cei care cred ca bisericile crestine cauta doar profitul: Biserica lui Satan cauta profitul in mod extrem de rapace.
Iar cei din Templul Satanic au inteles ca cea mai buna aparare contra religiei este libertatea religioasa.
Oare?! Oare să nu facă acești stimabili vrăji și alte atrocități prin acele biserici?! Bine ar fi să fie așa cum spuneți...
Creștini nu fac atrocități? Tu trăiești în Romania?
Acum parca se inchina lui Zeus:
https://en.wikipedia.org/wiki/Temple_of_Zeus_(organization)
cred da nici ei nu stiu cui se inchina, si probabil ei sunt reptilienii.
Da, sunt convinsa cred ca daca ne caim, toată viata avem șanse. Talharul care a fost pe cruce alături de Mantuitorul Hrisos s-a cait in ultimele momente ale vieții lui si totuși Mantuitorul Hristos i-a promis ca va fi cu El in rai.
Să știi că nici Iisus nu sa declarat a fii bun dar tu te consideri )))) mândria e păcat de moarte,cât despre sataniști fii sigură că sunt mai buni decât creștini și dacă îți fac biserici e treabă lor,ia pune mana pe vechiul testament sa vezi cine e personajul diabolic din carte, satanele era un sclav atât, de ce scrie și nu ne duce pe noi in ispita? Dumnezeu te duce în ispita, tot Dumnezeu la dus pe Iisus în ispita, Dumnezeu ucide toți copii din Egipt, de ce? Ce avea cu acei copii ei nu erau creația lui? Iisus de ce a spus am venit doar pentru oile lui Israel?
Și cei de la Potop erau creația Lui. Și totuși nu i-a cruțat.
So!
Dumnezeu nu iartă chiar tot. Și în Biblie la Sodoma și Gomora spune că, Avram s-a luptat cu Dumnezeu, zicându-i dacă găsește măcar un număr de (nu mai țin minte acum nr exact) oameni curați, pentru aceia să nu-i ucidă pe niciunul. Iar îngerii Lui ajungând acolo, l-au găsit vrednic decât pe Lot, iar Lot a fost salvat. Dar chiar și sub acele condiții, Dumnezeu a spus clar altă poruncă, și anume să nu privească nimeni înapoi (ceva ce sincer nici eu nu am înțeles exact de ce a dat acea poruncă, dar am dedus că ideea ar fi fost ca fugind de acolo, în fuga lor, ei să fie curățați complet de dorul acela de casă și de tărâmul acela păcătos, și de aceea am dedus că Dumnezeu le-a spus să nu privească înapoi. Adică prin fuga din acel tărâm și păcat ei se curățau, dacă aveau inima împăcată și puterea de a renunța la lumea aia, deci a lăsat specificat clar "nu priviți înapoi") însă nevasta lui Lot o privit și o fost înghețată sau împietrită pe loc, iar din acel tărâm o supraviețuit doar Lot și fetele lui.
Deci înțelesul profund e următorul, măi Ray, hai că deja voi ateilor mă super enervați. Și am zis că nu mai intru pe forumul ăsta. Dar încă mă trage obișnuința.
Deci pe scurt, dacă ai minte să pricepi, PRICEPI și gata. Nu, aia e. Rămâi ateu.
Deci, e în felul următor : Dumnezeu iartă, dar nu tot. Dacă ai minte, ai să pricepi ce iartă și ce nu. Ca spre exemplu sinuciderea. E pe modul, Dumnezeu a lăsat legea asta (că viața El ți-o dă și El ți-o ia) accepți bine, nu accepți iar bine, o faci, o faci, dar pa, ești pe veci în iad. Ca să-ți spun eu asta nu știu, că nu am făcut-o și nici nu am ajuns încă acolo, însă, da și eu mă lupt cu fix bull si* ul ăsta. Deci știu ce spun, când spun.
Deci, mai concret, Dumnezeu a lăsat niște legi, e dacă vrei cum și legile Universului le-a inventat tot El. Dacă acum luna nu ar mai fi, mareele nu ar mai fi, logic?! Are sens până aici?! E așa și cu legile morale și sufletul (iar că sufletul există nu poți nega, deja și studiile, da, ai să te miri, dar studiile, că tot amintiți voi ateii de studii, spun că sufletul există. Dacă nu mă crezi, caută originea termenului psihiatrie, să vezi că psyche vine de fapt tot din suflet, deci despre ce vorbim, oricât negați rah astea, sufletul există frate. Și e unicul după cum vezi vine, unicul care bate chiar și știința, că 2+2 fac 4 și că ziua se vede pe cer soarele și noaptea luna, e un fapt, și e clar, bătut în cuie, dar sufletul e unicul ce vă face și pe voi unici, umanoizii și e de fapt unicul care a produs mai multe divorțuri ca niciodată și care vă face tocmai pe voi umanii să ziceți că vrei x sau y lucru, dar de fapt apoi să vă treziți că faceți x sau y celălalt lucru. So?!
Descifrează tu asta.
Dar în fine, la naiba dacă mai știu și eu pe unde am rămas cu zisul.
Ideea e așa : God ăsta o dat legi, unele chiar mai profunde de priceperea noastră. Le respecți fără să mai pui întrebări maxime, te duci în Rai. Nu, nu zice nimeni că e rău, îți asumi și da, atunci ajungi ca copiii tăi, ăia de care spui tu, de cei din Egipt să moară.
Caz încheiat. Punct.
anonim_4396 întreabă: