Am ascultat cu atenție, și trebuie să-ți recunosc și să fiu sincer în continuare! Eu nu pot iubi orice om eu nu pot accepta orice om eu nu pot ierta ori și ce! om! Asta nu o pot face! Nu am cum si nu vreau săi iert pe uni oamenii! Ce mi-au făcut enorm! De mult rău voiți intenționat apoi tot ei au considerat că-mi face "un bine" si poate că eu am trecut prin răul ăla cu siguranță! dar nu mă așteptam și de la ei să-l văd! oamenii care miași fi dată și viața cu Adevârat și real pentru ei în orice zi și orice situație pentru ei! De asta nu mai iert pe ori și cine!
Chiar de-mi va cere Dumnezeul nu-i voi ierta! Chiar de-mi va cere Isus Hristos săi iert nu-i voi ierta, da nici ură dușmănie nu simt pentru ei, îi lasă pe toți în mâinile și voia lui Dumnezeu și Isus Hristos nici nu-i blestem nici nu vreau răul, tot binele toți banii tot ce vrea inima și sufletul lor să-și îndeplinească toți visele să ajungă oamenii care și-au dorit din tot deauna mulți banii faimă validare puterea care mereu șiau dorito de toate ei să aibă parte!
Eu îl am pe Dumnezeu și Isus Hristos cu Adevârat și real în inima și sufletul meu, de restul mă ocup eu.
.Am înteles!
Mai Sunt și alte predici, care cu adevărat sunt minunate.
Eu aleg să văd realitate și Adevărul în lumea în care mă aflu și sânt! Eu niciodată nu voi putea să fiu un "om pozitiv" de mine nu-i așa ceva, mai bine trăiesc să simt pe viu pe pielea mea! Decât să visez cu ochii deschiși să aștepte să-mi cadă din cer! Sau de la alți.
Suntsaracnuambani întreabă:
Lightdark întreabă: