| HoechlinMarisaΔ a întrebat:

Imi poate spune cineva exact daca Lucifer a fost izgonit din rai pentru ca a vrut sa fie ca si Dumnezeu sau pentru ca trebuia sa iubeasca oamenii mai mult decat pe Dumnezeu?

40 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Satana ispitea omul ca sa i testeze credinta atat, restul sunt basme, apropo fara acordul lui dumnezeu nici un demon sau satana nu poate testa pe nimeni

| DeyCj a răspuns:

Cică Lucifer a fost izgonit din rai că a ajuns ca așa inventatul dumnezeu. Aceste bancuri de doi bani au fost inventate de popi ca să-l scoată în evidență pe inventatul lor zeu cum că el e cel mai tare și mai grozav și nimeni nu poate fi(și n-are voie să fie) mai bun și mai presus de ăla, creând prin asta fraierilor ce cred într-u domnu' un sentiment de continuă inferioritate, adică încă un sentiment de speță joasă, sentiment prin care se controlează omul.

| mentholinks a răspuns:

Izgonirea din rai a lui Lucifer ca si Lucifer de altfel este un basm inventat de crestini. Biblia nu spune nimic despre astfel de lucruri.

| xerxes1 a răspuns:

Exista chiar un sfant Sfantul Lucifer de Cagliari de pe vremea cand crestinii inca nu au inventat caderea lui Lucifer.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer_of_Cagliari

| Mclaren12 a răspuns:

Nici una, nici alta. Lucifer/Satan n-are nicio legatura cu crestinismul iar evreii doar l-au calomniat de la pagani si l-au transformat in ceva negativ ca sa-i faca pe indoctrinatii de crestini sa se supuna zeului evreiesc care nu exista.

| mentholinks a răspuns (pentru Mclaren12):

Tu tot cu paganii tai ai ramas. Paganii nici nu stiau de Lucifer, ei se inchinau la soare, la luna, la stele. Asta au scornit-o astia de au inventat satanismul spiritual ca sa para ceva mai credibil.

| Golyat18 a răspuns (pentru mentholinks):

Pai da.
Si mai ii si ala cu originile lui primare daca sa intorce in padure si manca lacuste (cum am facut eu) el crede ca o sa ajunga homogalactic? rolling on the floor

| Mclaren12 a răspuns (pentru mentholinks):

Esti tu paralel. Ai auzit vreodata de Yezidii? Satan a fost venerat sub nume diferite in paganismul antic dar Yezidii il venerau sub acest nume. Plus ca hinduismul antic in sanscrita era numit Sanatama Dharma. Mai sunt multe de zis dar cu ignorantii nu prea ai ce discuta.

| ioana3224 a răspuns (pentru Mclaren12):

Este doar o coincidenta nefericita de nume.
Satan al tau mananca ca cat ca si tine.

| Mclaren12 a răspuns (pentru ioana3224):

Ia-o usor utilizatorule spalat pe creier care iti pui nume de fata. Realitatea nu-i pentru indoctrinati crestini, voi o dovediti. Vorbesti de coincidente (deci intr-o oarecare masura admiti ca am dreptate) dar tot voi sunteti aia care resping faptele istorice si cred orbeste in basme evreiesti.

| NGheorghe a răspuns:

Îi ceva noutate. Arată-ne si noua unde ai citit faza asta cu Lucifer.

Răspuns utilizator avertizat
| CinevaAnonimă a răspuns:

Lucifer a cazut din cauza mandriei. El si-a dorit sa ia locul lui Dumnezeu.

| tannoysound a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Nu este vorba de niciun Lucifer in Biblie.
Nu mai repeta ca papagalul ce auzi la altii.

| RAY a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Satana are rol de ispitire a credintei omului fata de dumnezeu nu sa i fure locul

| HeillÓðinn a răspuns:

Lucifer, Steaua-Demon, a fost in acauzal cu mult inainte ca abstractiunea cauzala supranumita "Dumnezeu" sa fie inca in mintile si sufletele indivizilor, ca o falsa cautare a spiritualitatii.

Lucifer a fost dintotdeauna un Demon, un Demon al carui Rau metafizic este inegalabil. El a respirat aerul sulfuros de deasupra magmei, inainte ca Pamantul sa fie in forma actuala.

Insa un pic de adevar este strecurat in minciuna dezonorabila, frica de Demoni era fireasca, iar omul se temea de Demoni cu mult inainte de aparitia religiilor conventionale pentru ca pe buna dreptate, Ei sunt de temut.

| tannoysound a răspuns (pentru HeillÓðinn):

Te uiti la prea multe desene animate cu demoni.
Citeste mai bine o carte.

| HeillÓðinn a răspuns (pentru tannoysound):

Citesc chiar foarte mult in domeniul ezoterismului, dezvoltarii personale/spirituale. Insa asta nu te defineste ca fiind un Cunoscator, dimpotriva, bazandu-te prea mult pe asta si crezandu-te "citit" este un act dezonorabil, trebuind sa existe un echilibru.

Practica este esentiala, in timp ce multe se spun, prea putine se fac.

In mod clar n-o sa-ti raspund la ironia semidocta pe care o adopti si cu amicii pe la scari de bloc. Esti de-a dreptul inofensiv...

| HeillÓðinn a răspuns (pentru HoechlinMarisaΔ):

Iti inteleg reactia imatura, se datoreaza varstei, o varsta la care prea usor poti fi manipulata.

| tannoysound a răspuns:

Povesti crestine.
Nu a fost izgonit Lucifer din Rai.Prostii de crestini nu au fost in stare sa interpreteze corect un verset care se referea la altceva.
Primii patriarhi erau analfabeti si isi cumparau pe bani functiile.
In schimb evreii invatau de mici sa citeasca cartile sacre.
Crestinii sunt niste handicapati ai soartei.

| CatalinAlexandru1989 a răspuns:

Satana nu vrea binele omenirii.are o raime de nedescris. daca i sar îngădui de către Bunul Dumnezeu ar distruge pământul într-o secundă.el nu face nimic fara voia lui Dumnezeu. daca vrei sa afli mai multe cum poate fi biruit citește Patericul.acolo vei afla cum l-au biruit Sfinții Părinți

| doctorandus a răspuns (pentru CatalinAlexandru1989):

Atunci ar fi bine ca Dumnezeu sa nu-i mai ingaduie nimic si toti oamenii s-ar duce-n rai. Cum era bancu-ala: "Tu tii cu ursul?"

E ca si cum as lasa niste negrotei sa violeze copiii din cresa pentru ca nu vreau sa las impresia ca as fi rasist.

| NGheorghe a răspuns (pentru doctorandus):

... din contră, exemplele tale de rahat (. in care sugerezi ca negroteii își doresc sa violeze copii din creșă) te confirma rasist... cu toate ca tu vrei sa lași alta impresie.

| doctorandus a răspuns (pentru NGheorghe):

Daca lui Dumnezeu nu i-ar fi placut sa fie judecat, nu le-ar fi dat oamenilor judecata, la asta nu te-ai gandit?

Si nu am sugerat ca negroteii isi doresc sa violeze copii, Google rationament ipotetic.

"... la asta nu te-ai gândit?" Ba da: https://www.tpu.ro/go-to-answer/15686098/

Nu, tu nu ai sugerat... ci ai lansat o versiune ( o versiune pe care si un orb o considera imposibila). Foarte probabil ca tastatura a scris singura un răspuns in numele tău.
Ce-i si mai amuzant este faptul ca tu nici nu îți dai seama de faptul ca tu ii bagi pe toți in aceeași oală (pe considerente ca "unul ca ei a greșit" )... oare sa arunci o bomba in Africa? Așa ca de început.

Amice, ori ai o "pisicoza", ori nu intelegi un text scris in limba romana.

Pelteaua aia nu e un raspuns la ce am scris eu.

Eu sunt cel care poate sa zică: "tu nu înțelegi limba romană"... si motivul este ca tu habar nu ai ce este aceea o sugestie, pardon, motivul este ca negroteii visează sa violeze copii in creșă. Iar acest al doilea motiv este cel mai bun motiv de pe lume, care, in acelasi timp este si fals, dar cu toate acestea el este folosit la susținerea teoriei nerasismului tău. Nu te doare mintea?

"Pelteaua aia nu e un raspuns la ce am scris eu."
Nu înțeleg de ce trebuie sa te repeți câta vreme deja ți-am si precizat cu mult timp înainte:
"tastatura l-a scris in numele tău"... tu esti complet nevinovat.

Ha, ha, ha, diferenta intre niste negrotei si negroteii e de felul in care este articulat cuvantul. Nu am sugerat ca (toti) negroteii viseaza sa violeze copiii de cresa. Plus ca situatia cu niste negrotei era imaginara, nu reala. Iar modul la care folosesti "â" demonstreaza ca nu stapanesti bine limba romana.

Ce bun esti tu de gura... dar subiectele tale ar trebui sa se rezume la: săniuș, prinsul fluturilor... deoarece restul subiectelor te depășesc.
- Bineanteles ca este diferența între negrotei si negroteii din capul tău.
- Precizare foarte exactă. Bineanteles ca " nu -ai- sugerat ca (toti) negrotetii viseaza sa violeze copiii de cresa." Dar când adevarul este ca nu exista niciun negrotel care sa viseze la viol de copii de creșă, atunci se i-a in considerare referirea la excepție: nu (toți)... doar câțiva. Iar câțiva nu este egal cu zero, deci nu corespunde cu realitatea, acei cativa exista doar in imaginația (cea bolnavă) a lui doctorandusco.
- Bineânțeles ca "situatia cu niste negrotei era imaginata, nu reala." -doar ca "situația" aceea de fapt nu era o situație ci doar o teorie (falsa) folosită ca baza de argument... hâlbe si terci, ce altceva.
- ultima le întrece. "modul la care folosesti "â" demonstreaza ca nu stapanesti bine limba romana". La care mod îl folosesc pe "â"? La indicativ? Sau la conjunctiv? Sau poate ma inveti tu forma lui "â" la modul gerunziu. Aștept. (Între noi fie vorba, aici in: "negrotetii viseaza sa violeze copiii de cresa." Cuvantul "copiii" se scrie cu doi "i", al treilea ar fi articolul, dar cum doar subiectul se poate articula, tu trebuie sa tai un "i", in propozitia ta subiectul este "negroteii" - deja îi articulat.)
Faptul ca te iei de gramatica nu arată nimic altceva in afara de faptul ca vrei sa elimini ideea discuției. În schimb îți lipsesc atât de multe cunoștințe ca nici nu realizezi cât esti de împrăștiat, si nici nu mai știi ce poți face ( sa precizezi ca nu toți africanii sunt violatori de copii de creșă — este o declarație falsa, se mai numește sugestie, si este o sugestie manipulatorie si instigatoare in același timp, deoarece: dacă ar exista violatori... acea persoana se numește violator si nicidecum negrotel, asta atâta timp cât vor exista violatori in toate rasele. Când vor dispărea violatorii dintr-o anumită rasa atunci mai ai dreptul sa te exprimi așa, impertinentule.
Cât despre neantelegera unei limbi si a cuvintelor ei ( cum ar fi faptul ca tu nu înțelegi noțiunea de "sugestie" ) are legatura cu semantica (semnificația) acelor cuvinte, niște greseli de "ortografie" cel mult poate face ca exprimarea mea sa devină neinteligibila (si aceste cazuri sunt o "raritate de excepție") dar de aici si pana sa deduci din asta cum ca eu nu înțeleg unele cuvinte ce, de fapt, le folosesc in mod greșit)... este cale lunga, îți trebuie multe vieți ca sa demonstrezi asta.

Exemple: neantelegera, bineanteles (asta e repetat de multe ori in mesajele tale, deci nu e o greseala de tastare).

Trebuia sa te faci inchizitor (sau securist), din moment ce pui cuvintele tale in gura altora.

Câteodată când sunt pe iPad, ă â ș ț etc, se corectează automat din a a s t, etc câteodată se rescrie in forma pe care o utilizez... este high tecnology, sorry dacă asta te deranjează pe tine.
La ce sa mă fac inchizitor sau securist? de vreme ce tu, nu doar ca te acuzi singur, ba mai îți si faci rău... tot singur, deci ce rost ar avea?
Exact, tu faci precizări cu lux de amănunte de nu mai este nici o nevoie de clește ca sa scot cuvintele (si aberațiile) din tine... si acum eu sunt cel ce "pune cuvinte" nu numai in gura a ci a tuturor. Si asta in timp ce nimeni nu observa! Tu te auzi ce vorbești? Dă exemple dacă ai! cu tot cu link la răspunsul meu. Dar mai întâi îți sugerez prietenește ca sa mergi sa te odihnești, ca sa nu te surmentezi.

Ca sa iti explic ca pentru copii tampiti: din ce am scris eu nu rezulta (non sequitur) ca as fi rasist. Deci nu gandesti logic. Ma acuzi de intentii pe care nu le poti dovedi.

| HoechlinMarisaΔ explică:

La cine te adresezi?

| tannoysound a răspuns (pentru HoechlinMarisaΔ):

La pacaliciul ala mic satanist HeillÓðinn

| HeillÓðinn a răspuns (pentru HoechlinMarisaΔ):

Oh, ai dovada clara ca parerile individului @tannoysound n-ar trebui luate in considerare.

Cartile citite nu l-au ajutat sa faca fata impulsivitatii, mai ales intr-un mediu nefavorabil acestui lucru precum cel online. Rabufnirile de acest gen arata dezechilibre grave care trebuie restaurate, nu respecta si nici nu agrea un astfel de comportament dezonorabil.

Judeca cat mai mult pentru a-ti pastra mintea sanatoasa si analizeaza lucrurile la sange, fiind gata sa astepti/suporti consecintele de orice fel.

Întrebări similare