| Smookie9 a întrebat:

Ma uitam pe aici si am aflat despre limbile enochiene.Am cautat pe internet sa vad ce sunt si am inteles ceva..am citit ca e limba ingerilor, dar si ca in antichitate se faceau ritualuri cu ele, dar si ca poti vindeca/invia mortii.Acestea sunt ritualurile care se faceau,de inviere sau vindecare,sau altele? E periculoasa limba aceasta? Si daca da,in ce fel? P.S. Sa nu credeti ca vreau acum sa fac ceva ritualuri, sunt doar curios.(scuzati-ma daca am scris ceva gresit, dar scriu de pe telefon).

11 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

"Eu detin puterea, spun, Stapan al Pamantului, in puterea preamarita acum si dupa, in mainile in care soarele este o sabie stralucind si luna in foc, care masoara vesmantul tau in vesmantul meu si te leaga ca pe palmele mainilor mele si te lumineaza cu lumina Infernala.
Am facut o lege pentru a guverna asupra celor sfinti si am facut un drum cu intelepciunea suprema. Ai ridicat vocea si ai jurat supunere Lui care traieste victorios, cel care nu are inceput, sfarsit nu poate avea, ce straluceste ca o flacara in mijlocul palatului tau si conduce impreuna cu tine balanta vietii! Asadar, apari! Deschide misterele creatiei tale! Fi prietenos cu mine, pentru ca suntem la fel! - veneratorul adevarat si cel mai mare Rege al Iadului!"

Mi-emi suna a ritual satanic.

| Alikke a răspuns (pentru Inferno):

Say "Hello." to my ex. religion. devil laughing *Joke* ^ o ^

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

De unde ai luat acea incantatie? Caci ai dreptate intr-un fel. Nu stiu exact daca este satanica sau nu dar am studiuat putin ocultism cand am fost satanist insa nu am pus in practica. Cea ce este cel mai ciudat este ca satanism a luat nastere din crestinism in evul mediu.

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e satanismul pe care l-ai studiat tu, e unul vechi, un satanism primordial ca sa spun asa.

Nu? Stiam ca propaganda satanista a aparut cand staretul Bongomil a spus ca Satan este fiul lui Dumnezeu, insa nu stiam ca este mai vechi ca Evul Mediu. Pana la urma satanismul are la baza practici oculte din diferite popoare timpuri.

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Am spus canu e satanismul modern e cel traditional.

Pai stiu ca nu este cel modern ca cel modern a inceput in 1966 cand Aton Szandor Lavey a deschis oficial prima biserica satnica, iar satanismul traditional a aparut in evul mediu asa cum am zis eu deci nu spune ca n stiu din moment ce am fost satanst aproape 2 luni caci am fost si ateu la un moment dat.

| Alikke a răspuns:

Limba Enochiana nu este numai cea a Ingerilor. Este si cea a Demonilor, si a tuturor fiintelor extra-dimensionale.
In cazul asta imagineaza-ti tu daca este sau nu periculoasa.
De obicei pentru toate ritualurile, limba Enochiana trebuie folosita.
Ai mai multe sanse in a-ti indeplinii dorinta. Exista multe ritualuri.
Toate ritualurile au in mare parte legatura atat cu stiinta, alchimia cat si cu religia.
Trebuie sa fii bine pregatit pentru asa ceva. Nu este de joaca cu ele.

| Inferno a răspuns (pentru Alikke):

"Enochiana" este o Sanscrita mai veche.

| casablanca40 a răspuns:

Omul decide ce este bine si ce este rau. Omul decide ce este adevarat si ce este fals.
Omul decide care zeu este adevarat si care este fals.
Omul decide care este limba ingerilor.
Toate aceste notiuni nu sunt predefinite in natura Universului. Ele au luat nastere odata cu imaginatia omului.