| EmaS a întrebat:

Mai este o Carte atat de minunata, plina de putere, de adevar ca Biblia? Gaia, mi-ai ramas dator cu un raspuns.

Răspuns Câştigător
| Kramerwalt a răspuns:

Ce poate fi mai minunat decat Cuvantul lui Dumnezeu? In ce alta carte indiferent de autorul ei gasim atatea comori? Rezolvari ale problemelor noastre...stau in Ea.Invataturi,incurajari...cat de bun a fost cu noi sa ne lase aceasta "carte"deosebita!happy "4. Drept raspuns, Isus i-a zis: "Este scris: "Omul nu traieste numai cu paine, ci cu orice cuvant care iese din gura lui Dumnezeu."Domnul sa va binecuvanteze!

45 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru 1libercugetator1):

Extraordinar!

| 1libercugetator1 a răspuns (pentru EmaS):

Nu-mi dai fundita?

Nu pot, pentru ca nu ai dreptate. Daca scrii ca ea este Cartea cartilor, da ti-o dau!

| 1libercugetator1 a răspuns (pentru EmaS):

Tu deja sti raspunsul la intrebare

Eu asa cred.Tu ce crezi?

| shippuden a răspuns:

Da Sf Scriptura

| comandamente a răspuns:

Nu

| danut a răspuns (pentru dracu14):

Tiganii E cu lebede nene.

| Neverplayer a răspuns:

O sumedenie de carti, dar iti dau numele numai la 3 carti:
-Necronomicon
-Solomon's key
-Dictionnaire Infernale
Si inca ceva, nu crezi ca te inseli despre Dumnezeu. ca el exista? Eu iti spun ca am o divinitate, dar nu o numesc Dumnezeu, nici Duda nici Papa nici God... inca nu a gasit un nume bun happy...

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS explică (pentru J0KeRuL):

Ha! Ha! Sunt multe carti SF! Dar Ea este adevarata!

| Dumnezău a răspuns:

Se vede ca n-ai citit "Vanatorul de zmeie", unde, apropo, e mult mai frumos exprimata dragostea si decat in fituica aceea catre Corintieni, ce tot mai des o vad vomata pe tatuajele pipitelor retarde.Pe bune, citeste-o.

| unknownn a răspuns:

Dar cine a zis ca "Biblia" e minunata? Eu o consider la fel ca oricare alta carte SF gen Harry Potter.

| EmaS explică (pentru unknownn):

Eh! Cine nu o intelege spune astfel.

Răspuns utilizator avertizat