Ce poate fi mai minunat decat Cuvantul lui Dumnezeu? In ce alta carte indiferent de autorul ei gasim atatea comori? Rezolvari ale problemelor noastre...stau in Ea.Invataturi,incurajari...cat de bun a fost cu noi sa ne lase aceasta "carte"deosebita! "4. Drept raspuns, Isus i-a zis: "Este scris: "Omul nu traieste numai cu paine, ci cu orice cuvant care iese din gura lui Dumnezeu."Domnul sa va binecuvanteze!
Nu pot, pentru ca nu ai dreptate. Daca scrii ca ea este Cartea cartilor, da ti-o dau!
O sumedenie de carti, dar iti dau numele numai la 3 carti:
-Necronomicon
-Solomon's key
-Dictionnaire Infernale
Si inca ceva, nu crezi ca te inseli despre Dumnezeu. ca el exista? Eu iti spun ca am o divinitate, dar nu o numesc Dumnezeu, nici Duda nici Papa nici God... inca nu a gasit un nume bun ...
Se vede ca n-ai citit "Vanatorul de zmeie", unde, apropo, e mult mai frumos exprimata dragostea si decat in fituica aceea catre Corintieni, ce tot mai des o vad vomata pe tatuajele pipitelor retarde.Pe bune, citeste-o.
Dar cine a zis ca "Biblia" e minunata? Eu o consider la fel ca oricare alta carte SF gen Harry Potter.
qgenius153 întreabă: