anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot sa spun rugaciuni daca am menstruatie?

Răspuns Câştigător
| HaDeS20 a răspuns:

Propun aceasta intrebare pentru premiul " Intrebarea Anului 2011 "!

14 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Eu nu stiu cand o sa intelegeti odata ca poti intra si in biserica daca ai menstruatie, de ce ortodocsii traiesc tot in Vechiul Testament? Ati citit macar pasajul unde scrie ca femeia e murdara cand are scurgere? V-ati intrebat oare DE CE? Acel citat era pentru femeile de pe vremea aia ca pe atunci nu existau absorbante si isi puneau si ele ce aveau. Pe cand azi este alta situatie, asa a lasat Dumnezeu femeia si nu e murdara din moment ce acum poate sa dea 1 leu pe un tampon e asa greu de inteles? Cum sa se duca femeile la biserica pe atunci murdare daca se patau de sange? Of.of.grea mai este Biblia asta. si se spune ca sectantii o inteleg dupa ureche dar voi dupa ce o intelegeti mai bine zis preotul dupa ce o intelege ca voi nici nu o deschideti?

| Wehrmacht a răspuns:

Rugaciuni poti dar intrebari tampite nu.

| Pralină a răspuns:

Da, si sa te inchini la Sfantul Absorbant not worthy.

| lebek01 a răspuns:

Incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu tot ai menstruatie fata, parca tine 5 zile eu asa stiam, la tine de o luna tot tine

| TheScamy a răspuns:

You are stupidlaughing

| CatGirl a răspuns:

Poti spune rugaciuni, dar nu poti intra in biserica. Sarbatori fericite! :*

| Legiuitoarea a răspuns (pentru CatGirl):

Bună.
Unde scrie că nu poate intra în biserică?
@elena1122, bineînțeles că poți spune rugăciuni.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

Bună.
Așa și?
Dacă este mireasă sau nașă ce mai face? Stau afară?
Termină cu convingerea ta!
Biblia este o carte, realitatea este alta.
Pa, pa.

| CatGirl a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Pai atunci, ce rost ar mai avea Biblia si spusele lui Dumnezeu daca realiatatea este alta? Si nu tin neaparat sa te conving.Crezi ce vrei.Iti urez sarbatori fericite!

Bună.
Și la întrebare de nu mi-ai răspuns? Eu cred în Dumnezeu dar asta nu înseamnă că fac studiu aprofundat cu Biblia!
Nu s-a întors nimeni să spună cum este dincolo.
O seară plăcută.
Pa, pa.

| Esperança a răspuns (pentru CatGirl):

Biblia nu este o carte de poezie. voi nici pana acum n-ati inteles cum sta treaba cu Vechiul Testament? Poti citi raspunsul meu care i l-am dat Elenei sa vezi cum sta treaba cu chestia asta.bine stiu ca nu o sa crezi deoarece ce zice preotul e adevarat dar incercarea moarte n-are oh go on

| ioanapantea a răspuns:

Da, sigur poti. Dar nu inteleg de ce toti sunteti asa de rai si ironici? Poate ca aceasta persoana nu stia dar nu trebuie sa fiti asa. Mai ales ca astazi este Craciunul. Incercati sa fiti mai buni.