Sunt de acord cu acest citat. Oamenii s-au tot luptat intre ei datorita faptului ca nu s-au inteles cand vine vorba de zei invizibili din cer. Facand asta, nu doar ca s-au omorat intre ei inutil, dar au uitat sa pretuiasca Pamantul. Ce folos sa stii cine a creat lumea, daca ai distrus-o intre timp?
Mie nu-mi pasa nici de una nici de alta.![]()
Si mi se pare fals ceea ce scrie acolo, pentru ca majoritatea oamenilor nu sunt pasatori nici fata de planeta nici fata de Dumnezeu... deci...
Cineva a spus ceva interesant sa se faca de like-uri.
Are un mesaj destul de interesant. Acest mesaj ne înddeamnă spre cunoștiințe mai avansate spunându-ne că dacă ne pasă de ceva ar fi bine să aflăm mai multe despre el. Și revenind la subiect, un anonim ne spune că trebuie sa știm.
Oricum, e foarte interesant... eu doar sper ca cel ce a editat poza să știe exact cea făcut și nu că a facut-o doar pentru like-uri
)
Are un mesaj destul de interesant. Acest mesaj ne înddeamnă spre cunoștiințe mai avansate spunându-ne că dacă ne pasă de ceva ar fi bine să aflăm mai multe despre el. Și revenind la subiect, un anonim ne spune că trebuie sa știm.
Oricum, e foarte interesant... eu doar sper ca cel ce a editat poza să știe exact cea făcut și nu că a facut-o doar pentru like-uri
)
Calin9393 întreabă: